Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan

Terbaik 47 Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan 2019

Perniagaan

Dunia perniagaan adalah sangat kompleks dan sentiasa berubah. Pelajar yang ingin mengejar kerjaya dalam perniagaan boleh mendapat manfaat daripada memperolehi ijazah Sarjana Muda dalam bidang perniagaan bukan sahaja untuk memulakan kerjaya mereka, tetapi ia memacu ke hadapan dengan cepat.

Apabila pelajar mula-mula menjadi berminat dalam mengkaji bidang ini, salah satu perkara pertama yang mereka tanya biasanya, "Apakah yang dimaksudkan dengan Bsc dalam perniagaan?" Ijazah ini direka untuk menyediakan pelajar untuk memohon pelbagai alat perniagaan dan prinsip dengan berkesan dalam persekitaran organisasi. Pelajar mungkin akan dikehendaki mengambil kursus perniagaan dalam pengurusan, pemasaran, gelagat organisasi, kewangan, perniagaan, undang-undang, perakaunan, dan banyak lagi.

Ramai pekerja baru memasuki tenaga kerja setiap tahun. Tanpa ijazah sarjana muda dalam bidang ini, mereka yang ingin bekerja dalam perniagaan mungkin mempunyai masa yang sukar mendapatkan di mana mereka ingin berada dalam kerjaya mereka.Pelajar dengan ijazah ini boleh mendapat manfaat kerana mereka akan mempunyai asas yang perlu untuk berjaya dalam kerjaya dalam bidang ini; tambahan, ijazah ini sering merupakan keperluan peringkat kemasukan majikan mencari dalam proses pengambilan.

Berapa banyak ia kos untuk memperoleh ijazah sarjana muda dalam perniagaan berbeza. Pelajar yang berminat untuk mengikuti pengajian ijazah ini perlu mengambil kira kos tuisyen dan setiap sekolah mereka mahu menghadiri sebelum membuat keputusan muktamad.

Dengan ijazah ini, graduan boleh bekerja dalam hampir mana-mana industri. Graduan boleh memilih untuk bekerja dalam hartanah, kaunseling kerjaya, pemasaran, produk perwakilan, pelancongan dan perhotelan, jualan, pengurusan dan banyak lagi. Antara pekerjaan yang paling biasa bagi jurusan perniagaan termasuk pengurus runcit, pengurus perniagaan, pembeli dan pembeli, dan peniaga.

Program antarabangsa dari pelbagai sekolah yang berbeza wujud untuk para pelajar yang berminat untuk bekerja dalam bidang perniagaan.Selalunya, kursus perniagaan online yang bermanfaat bagi mereka yang tinggal di kawasan pedalaman atau cuba untuk mengimbangi pekerjaan sepenuh masa di atas beban kursus mereka. Untuk mendapatkan proses bermula, carian untuk program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut

Sarjana muda sains dalam perniagaan hiburan

The Los Angeles Film School
Online & Campus Combined Sepenuh masa 18  September 2019 Amerika Syarikat Los Angeles

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam program Ijazah Perniagaan Hiburan direka untuk mengajar pelajar asas-asas perniagaan diperlukan untuk layak dalam kedudukan industri peringkat kemasukan. Pelajar menerima latihan dalam pengurusan, kepimpinan, pemasaran, perakaunan, kewangan, harta intelek dan lain-lain aspek perniagaan hiburan. ijazah ini ditawarkan dalam dua format: kursus penuh 32 bulan pengajian atau kursus siap 18 bulan direka untuk individu yang telah memperoleh Ijazah Bersekutu dari kolej yang diiktiraf. [+]

Menjadi artis di sebalik tawaran

Ijazah Sarjana Muda The Los Angeles Film School Sains dalam program Ijazah Perniagaan Hiburan ditawarkan dalam dua format: 32 bulan penuh kursus pengajian atau 18 bulan selesai kursus yang direka untuk individu yang telah memperoleh Ijazah Bersekutu dari kolej yang diiktiraf.

Kedua-dua program menawarkan kursus akademik yang mantap untuk membantu anda bukan sahaja dengan asas-asas prinsip-prinsip perniagaan dan pengurusan, tetapi pada dasarnya dengan bagaimana untuk menjadi seorang pekerja hirable dan melancarkan kerjaya hiburan anda.

Anda akan menerima latihan dalam: Pengurusan artis, Pemasaran, Perakaunan, Kewangan, Harta Intelek dan banyak lagi!... [-]


BSc dalam Pengajian Perniagaan

The British University in Egypt
Campus Sepenuh masa September 2019 Mesir Cairo

Misi Kawasan Pengajian Perniagaan yang berkaitan dengan program ijazah sarjana muda adalah menjadi penyedia pendidikan pengurusan sarjana terkemuka di Mesir. [+]

Misi

Misi Kawasan Pengajian Perniagaan yang berkaitan dengan program ijazah sarjana muda adalah menjadi penyedia pendidikan pengurusan sarjana terkemuka di Mesir.

Ciri khas program ini

The BUE menyampaikan program-programnya berdasarkan falsafah pendidikan Inggeris kerana program ini disahkan oleh universiti-universiti terkemuka British yang memberikan graduan anugerah gelar UK yang diakreditasi oleh universiti di UK. Ini menghasilkan program yang sangat tertumpu kepada pelajar dan bukannya yang menyampaikan bahan. Graduan dari program UK biasanya mempamerkan:

keupayaan untuk berfikir secara kreatif dan menyelesaikan masalah;kunci peringkat tinggi dan set kemahiran yang boleh dipindahkan;keupayaan untuk mengekalkan tahap kecekapan khusus profesional dan subjek yang tinggi;kecekapan teknikal;keupayaan untuk mengkonsepkan masalah pada tahap tinggi (iaitu untuk melihat gambaran besar);amalan kerja yang rajin dan beretika; dankeupayaan untuk bekerja secara bebas dan sebagai sebahagian daripada pasukan.... [-]

Bs dalam perniagaan

Siena College
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Loudonville

utama perniagaan Siena College ini adalah fleksibel, program pelbagai disiplin yang membolehkan pelajar untuk menyesuaikan kurikulum berdasarkan minat masing-masing dan matlamat kerjaya. [+]

utama perniagaan Siena College ini adalah fleksibel, program pelbagai disiplin yang membolehkan pelajar untuk menyesuaikan kurikulum berdasarkan minat masing-masing dan matlamat kerjaya.

Pelajar dalam perniagaan pengalaman pertama kursus teras perniagaan utama kami dan, selepas persampelan pelbagai mata pelajaran, memilih dua kepekatan bila-bila masa sebelum tahun junior mereka. Mereka menamatkan pengajian dengan ijazah Sarjana Muda dalam bidang perniagaan dan dua kepekatan disenaraikan di transkrip mereka.

20 kepekatan termasuk:

Perniagaan antarabangsa KEUSAHAWANAN analisis perniagaan Teori Perakaunan dan Foundations Perakaunan Korporat dan Kawalan Dalaman Kerajaan dan Bukan untuk Keuntungan Perakaunan Asas Ekonomi Real Ekonomi Dunia asas-asas kewangan Asas pelaburan Kewangan korporat Perancangan Kewangan Pembangunan Sumber Manusia Strategik Kepimpinan Beretika dalam Persekitaran Global Not-For-Profit Consulting KOMUNIKASI STRATEGIK Penyelidikan pasaran dan Analitis Jualan dan Perniagaan untuk Pemasaran Perniagaan Pemasaran Komunikasi dan Pemasaran Digital Sukan dan Perkhidmatan Marketing Maklumat Penting: Penyesuaian. Pelajar dapat memilih kepekatan yang paling menarik kepada mereka. Pilihan. Pelajar mempunyai fleksibiliti untuk memilih kursus pengajian dan gabungan kepekatan yang memenuhi keperluan unik dan kehendak mereka, berbanding dengan memilih daripada beberapa jurusan. Kebolehpasaran. Kepekatan ditawarkan adalah terkini, relevan dan berharga dalam pasaran hari ini dan membuat resume pelajar kita untuk menonjol. Antara disiplin. Pelajar dari Sekolah Seni Liberal dan Sains boleh mengembangkan pengalaman pendidikan mereka dengan melengkapkan kepekatan yang dari utama perniagaan. Pre-Business Foundation dan Kemahiran (12 kredit dan 5 kursus) ... [-]

Perniagaan BA (Kepujian) (Top-Up)

Northumbria University London Campus
Campus Sepenuh masa May 2019 United Kingdom London

Program ini telah direka untuk membangunkan kelayakan terdahulu pelajar yang diperoleh daripada sama ada HND dalam Perniagaan, Ijazah Sarjana, SQA HND atau setaraf. Program ini mendedahkan pelajar kepada pelbagai topik dalam persekitaran perniagaan domestik dan global, serta melengkapkan pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan yang boleh dipindahmilik untuk mencapai kerjaya yang berjaya dalam Perniagaan. [+]

Tarikh mula: September, Januari, Mei

Yuran pengajian (2018/19): UK / EU: £ 9,250 Antarabangsa: £ 13,000

Ijazah Topik ini menyediakan pelajar dengan asas menyeluruh dalam proses operasi persekitaran perniagaan global dan ditambah pula dengan pemahaman yang menyeluruh mengenai teori, graduan kursus landasan pantas ini akan memenuhi jangkaan yang tinggi berkaliber bagi majikan hari ini. Berpusat di tengah-tengah perniagaan British, London, Perniagaan Topi BA (Hons) direka oleh Newcastle Business School, sebahagian daripada kumpulan sekolah perniagaan terpilih di seluruh dunia, berikutan akreditasi oleh Persatuan untuk Sekolah-sekolah Sekolah Berasaskan Perniagaan (AACSB ) dalam perniagaan dan perakaunan - yang pertama di Eropah untuk mendapatkan akreditasi berganda. Program ini telah dibangunkan untuk pelajar dengan kelayakan terdahulu yang diperoleh daripada sama ada HND dalam Perniagaan, Ijazah Yayasan, SQA HND atau setaraf. Untuk cemerlang dalam kursus ini, pelajar perlu menunjukkan semangat dan inisiatif, serta keupayaan untuk membangunkan cara berfikir baru kerana kemahiran akademik anda dipertingkatkan untuk memenuhi standard perniagaan. Program ini terdiri daripada modul yang direka untuk meningkatkan pengetahuan dan pemahaman tentang isu-isu yang dihadapi perniagaan sambil membangunkan kemahiran akademik anda untuk memastikan anda dapat menerapkan pengetahuan anda dalam suasana perniagaan. Modul-modul ini termasuk menyiasat fungsi operasi sesuatu perniagaan dalam Pengurusan Rantaian Pembekalan Strategik, Isu-Isu Kontemporer dalam Perniagaan dan mewujudkan pemahaman teoritis yang lebih mendalam dalam Budaya dan Organisasi serta membangunkan kebolehpasaran anda dalam Pembangunan Akademik dan Kerjaya. Ijazah dalam perniagaan boleh membawa kepada kerjaya dalam kepemimpinan dan pengurusan perniagaan serta peluang untuk terus mengembangkan pengetahuan perniagaan anda melalui kajian pascasiswazah. Apabila tamat pengajian anda boleh memasuki kerjaya dalam... [-]


Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Saya Pemasaran

Peru State College
Campus September 2019 Amerika Syarikat Peru

Opsyen Pemasaran menyediakan graduan untuk pelbagai kerjaya permintaan tinggi dalam pemasaran dan jualan. Memandangkan tumpuan strategi pembangunan dan pendekatan pengajaran berorientasikan kes yang digunakan dalam banyak kursus pemasaran, pilihan ini adalah persediaan yang sangat baik untuk pelajar yang akhirnya berhasrat untuk mengikuti ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA). [+]

Mengenai

Opsyen Pemasaran menyediakan graduan untuk pelbagai kerjaya permintaan tinggi dalam pemasaran dan jualan. Memandangkan tumpuan strategi pembangunan dan pendekatan pengajaran berorientasikan kes yang digunakan dalam banyak kursus pemasaran, pilihan ini adalah persediaan yang sangat baik untuk pelajar yang akhirnya berhasrat untuk mengikuti ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA). Pelajar pemasaran juga digalakkan untuk membangunkan reka bentuk grafik dan kemahiran kreatif yang lain dengan mendapatkan Art Minor.

Keperluan Kursus AmBUS 201 | Komunikasi Organisasi (3 jam kredit) Pelajar mempelajari yayasan komunikasi, proses penulisan, dan berkomunikasi melalui surat, memorandum, dan mesej e-mel. Aktiviti puncak membolehkan pelajar memahami proses laporan dan kaedah penyelidikan, mengurus data dan menggunakan grafik, dan mengatur dan menyediakan laporan dan cadangan bagi reka bentuk dan penyampaian persembahan perniagaan. Komponen: Kuliah Atribut: Kemahiran Kollegiat - Komunikasi BerkesanCMIS 101 | Konsep dan Aplikasi Sistem Maklumat (3 jam kredit) Kursus ini adalah pengenalan kepada konsep komputer asas dan spreadsheet berasaskan Windows, pangkalan data, dan perisian grafik persembahan yang kini digunakan dalam industri. Pembangunan penyelesaian masalah dan kemahiran menggunakan pakej perisian komersil terpilih ditekankan. Komponen: Kuliah Atribut: TeknologiECON 221 | Prinsip Ekonomi Mikro (3 jam kredit) Pertimbangan diberikan kepada konsep ekonomi mikro gaji, faedah, sewa dan keuntungan, pengagihan pendapatan, penggunaan, monopoli, pertanian, cukai dan perbelanjaan kerajaan, perdagangan antarabangsa dan struktur ekonomi perbandingan. Komponen: Kuliah Atribut: Kaedah SiasatanECON 222 | Prinsip Macroekonomi (3 jam kredit) Kursus ini membawakan konsep asas makroekonomi dengan penekanan terhadap analisa keseimbangan, dasar monetari dan fiskal, perbankan, ekonomi pembangunan, dan sistem ekonomi perbandingan. Komponen: Kuliah Atribut: Kaedah SiasatanMATH 112 | Aljabar Kolej... [-]

Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan

West Virginia University
Campus Sepenuh masa August 2019 Amerika Syarikat Morgantown

Mempunyai masa yang sukar memilih hanya satu bidang perniagaan? Perniagaan Umum membolehkan anda memilih dari pelbagai laluan kerjaya yang berbeza dan menyesuaikan kurikulum anda untuk memenuhi matlamat anda. [+]

Mempunyai masa yang sukar memilih hanya satu bidang perniagaan? Perniagaan Umum membolehkan anda memilih dari pelbagai laluan kerjaya yang berbeza dan menyesuaikan kurikulum anda untuk memenuhi matlamat anda.

Dalam Perniagaan Umum, anda akan mendapat pemahaman keseluruhan mengenai perniagaan dan bagaimana organisasi beroperasi.

Jurusan Perniagaan Umum memilih pilihan kursus perniagaan peringkat tinggi dari kursus sistem perakaunan, ekonomi, kewangan, pengurusan, pemasaran dan pengurusan maklumat.

Apa yang menjadikan Perniagaan Am di WVU unik?Fleksibiliti akademik: Membina kurikulum anda sendiri dan pilih kursus dari 10 jurusan Perniagaan dan Ekonomi.Akreditasi: Kolej Perniagaan dan Ekonomi adalah akreditasi AACSB.Sokongan Kewangan: Kolej Perniagaan dan Ekonomi menawarkan biasiswa merit dan umum.Pergi Pertama: Pertandingan pelan perniagaan kecil dan program lain yang tersedia melalui Pusat BrickStreet untuk Inovasi dan Keusahawanan.Perjanjian Artikulasi Pindah... [-]

BSc dalam Analytics

University of Prince Edward Island
Campus May 2019 Kanada Charlottetown

Analitis terletak di persimpangan statistik, sains komputer dan matematik semua berpusat pada mencari, mentafsir dan menyampaikan corak bermakna dalam data. Kami menawarkan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Analitik dengan pengkhususan dalam kedua-dua Analitis Data atau Analisis Perniagaan, dengan pilihan pendidikan koperasi yang tersedia dalam kedua-dua pengkhususan. [+]

Gambaran keseluruhanPengkhususan dalam Analitis Data

Analitis terletak di persimpangan statistik, sains komputer dan matematik semua berpusat pada mencari, mentafsir dan menyampaikan corak bermakna dalam data. Kami menawarkan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Analitik dengan pengkhususan dalam kedua-dua Analitis Data atau Analisis Perniagaan, dengan pilihan pendidikan koperasi yang tersedia dalam kedua-dua pengkhususan. Memandangkan data semakin meluas dalam kehidupan kita, graduan di Analytics mempunyai permintaan yang tinggi di seluruh bidang yang luas termasuk kerajaan, perniagaan, dan teknologi.

Utama dalam Analitis dengan pengkhususan dalam Data Analytics memerlukan sejumlah 120 jam kredit semester, seperti yang dijelaskan di bawah:... [-]


Sarjana Muda (Kepujian) dalam Pengajian Perniagaan

United Business Institutes
Campus Sepenuh masa September 2019 Belgium Brussels Luxembourg Wiltz + 2 lagi

Program tiga tahun, diajar bahasa Inggeris yang menawarkan pendekatan pragmatik merentasi kursus yang memberi tumpuan kepada keusahawanan, pemasaran, sistem maklumat, ekonomi, perakaunan, dan komunikasi. [+]

Program tiga tahun, diajar bahasa Inggeris yang menawarkan pendekatan pragmatik merentasi kursus yang memberi tumpuan kepada keusahawanan, pemasaran, sistem maklumat, ekonomi, perakaunan, dan komunikasi.

United Business Institutes menyediakan lelaki dan wanita muda untuk kerjaya yang dicirikan oleh perubahan yang semakin meningkat, persaingan dan ketidakpastian. Kami memberi "graduan" intelektual dan profesional kami, serta kemahiran penting untuk menganalisis dan menyelesaikan pelbagai masalah "kehidupan sebenar".

Mengajar dalam bahasa Inggeris, bahasa perniagaan global

Kami akan mendidik anda dalam bahasa Inggeris, menyediakan anda untuk kerjaya perniagaan di pasaran kerja global.... [-]


Kepujian bsc dalam bidang ekonomi perniagaan

University of Westminster, Westminster Business School
Campus Sepenuh masa 3 - 4  September 2019 United Kingdom London

Anda akan meningkatkan kebolehan anda untuk menggunakan hujah ekonomi kepada isu-isu dunia sebenar. Anda akan menjadi con fi penyok dalam analisis ekonomi dan perniagaan dan keberkesanan penggunaan kemahiran analitikal dalam membuat keputusan perniagaan dan organisasi, untuk menyelesaikan masalah perniagaan dan ekonomi, menjalankan penyelidikan dan perundingan, dan menyumbang kepada reka bentuk dan pelaksanaan dasar ekonomi dengan agensi kerajaan. [+]

Dalam dunia yang tidak menentu dan pesat berubah, pengetahuan ekonomi dan wawasan unik yang ia menawarkan kepada bagaimana individu, firma-firma dan organisasi beroperasi dan berinteraksi adalah tidak ternilai. Jadi adalah keupayaan untuk berkomunikasi pemahaman ini kepada pakar dan bukan pakar. Kursus ini menggabungkan asas yang menyeluruh dalam disiplin ekonomi, dengan pelbagai kemahiran praktikal yang diperlukan dalam kehidupan profesional dan untuk pengajian siswazah.

Anda akan meningkatkan kebolehan anda untuk menggunakan hujah ekonomi kepada isu-isu dunia sebenar. Anda akan menjadi con fi penyok dalam analisis ekonomi dan perniagaan dan keberkesanan penggunaan kemahiran analitikal dalam membuat keputusan perniagaan dan organisasi, untuk menyelesaikan masalah perniagaan dan ekonomi, menjalankan penyelidikan dan perundingan, dan menyumbang kepada reka bentuk dan pelaksanaan dasar ekonomi dengan agensi kerajaan. Anda juga akan melanjutkan kemahiran anda dalam pengumpulan data dan interpretasi, analisis kuantitatif dan ramalan, menjadi global dalam pandangan dan sosial, alam sekitar dan beretika sedar.... [-]


Perniagaan BSc (Kepujian)

London College of International Business Studies
Campus Sepenuh masa February 2019 United Kingdom London

Perniagaan BSc (Hons) kami menyediakan persekitaran pembelajaran dunia nyata di mana pelajar mendapat pengetahuan dan pengalaman perniagaan dengan tumpuan antarabangsa, memastikan anda mempunyai kemahiran untuk menonjol dari orang ramai. [+]

Kursus ini sesuai untuk anda jika anda mahu pemahaman seluruh perniagaan dalam konteks global.

Ringkasan KursusTawaran biasa: 60 mata UCAS dan temuduga. Kami juga mengalu-alukan aplikasi dari pelajar dengan pengalaman kerja yang berkaitan - sila hubungi Pasukan Kemasukan kami untuk mendapatkan maklumat lanjutTarikh mula: Februari 2019, Mei 2019, September 2019, dan November 2019Tempoh: Penuh masa selama dua tahunYuran pengajian: £ 6,000 setiap tahun sepenuh masaDikesahkan oleh Universiti TerbukaDITERIMA UNTUK KEJAYAAN ANDA

Ekonomi dan pasaran di seluruh dunia lebih saling berkaitan dan saling bergantung dari sebelumnya. Tahap integrasi ini memerlukan graduan yang berpengetahuan tentang pelbagai budaya dan boleh menggunakan pengetahuan ini untuk amalan perniagaan.... [-]


Pentadbiran perniagaan - sarjana dalam bidang perniagaan (bsc)

EBS Universität
Campus Sepenuh masa October 2019 Jerman Oestrich-Winkel

Ahli perniagaan yang sangat baik sangat memerlukan, bukan sahaja di Eropah tetapi di seluruh dunia. Di EBS, anda akan belajar menguasai cabaran intelektual, untuk bertahan dalam dunia yang berdaya saing dan menghadapi tanggungjawab pengurusan dalam persekitaran ketidaktentuan dan ketidaktentuan. Ijazah pentadbiran perniagaan "Sarjana Muda Pengajian Perniagaan (BSc) adalah kelayakan yang sempurna untuk kerjaya dalam industri atau program pentadbiran perniagaan induk. [+]

Ahli perniagaan yang sangat baik sangat memerlukan, bukan sahaja di Eropah tetapi di seluruh dunia. Di EBS, anda akan belajar menguasai cabaran intelektual, untuk bertahan dalam dunia yang berdaya saing dan menghadapi tanggungjawab pengurusan dalam persekitaran ketidaktentuan dan ketidaktentuan. Ijazah pentadbiran perniagaan "Sarjana Muda Pengajian Perniagaan (BSc) adalah kelayakan yang sempurna untuk kerjaya dalam industri atau program pentadbiran perniagaan induk.

Sekali pandang Ijazah Sarjana Muda Sains (BSc) Tempoh pengajian : 6 Semester Mulakan : setiap tahun, pada bulan September Bahasa: English ECTS : 210 Kos : 6.950 € / Semester Maklumat Penting Kumpulan pembelajaran kecil Rangkaian korporat peringkat tinggi Kaedah praktikal yang kuat Pengawasan dan bimbingan individu Semester bersepadu di luar negara Gaji permulaan yang lebih tinggi Struktur Program ... [-]

Perniagaan dan pemasaran pendidikan

International Accelerator
Campus September 2019 Amerika Syarikat Boston

BS kami di Perniagaan / Education Marketing akan menyediakan anda untuk mengajar pelbagai kursus perniagaan / pemasaran dalam gred 6-12. Graduan kita bersedia untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan yang penting dan membunuh diperlukan untuk pekerjaan peringkat kemasukan dalam perniagaan, pendidikan postsecondary, dan urus niaga perniagaan peribadi. [+]

Perniagaan dan Pendidikan Marketing

Adakah anda mempunyai minat untuk perniagaan dan keinginan untuk mendidik orang lain? Jika ya, program Pendidikan Perniagaan / Pemasaran program kami akan menyediakan anda dengan alat-alat dan kemahiran yang diperlukan untuk memulakan atau memajukan kerjaya anda dalam Perniagaan / Education Marketing. Belajar di dalam tangan-on tetapan berasaskan projek kami. Anda akan mengalami persekitaran pembelajaran autentik dan mencapai pengiktirafan kelayakan industri, termasuk Microsoft Office Specialist Persijilan.

Anda juga akan mahu terlibat dalam Phi Beta Lambda, yang memberi tumpuan kepada kecekapan kerjaya yang berkaitan dengan perniagaan dan tanggungjawab sivik dan peribadi.... [-]


BSc in Business

University of Bradford
Campus Sepenuh masa 3 - 4  September 2019 United Kingdom Bradford

Membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk kerjaya pengurusan di mana-mana sektor, di UK dan di peringkat antarabangsa. Anda akan membina asas pengetahuan yang luas mengenai semua aspek perniagaan dan pengurusan, memastikan anda lulus sebagai profesional yang serba lengkap dengan kesedaran komersil yang sangat baik. [+]

Membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk kerjaya pengurusan di mana-mana sektor, di UK dan di peringkat antarabangsa.

Anda akan membina asas pengetahuan yang luas mengenai semua aspek perniagaan dan pengurusan, memastikan anda lulus sebagai profesional yang serba lengkap dengan kesedaran komersil yang sangat baik.

Program ini merangkumi konsep perniagaan teras dalam tahun pertama pengajian, termasuk:

perakaunanPemasaranekonomi perniagaanpengurusan operasi dan sistem maklumat

Anda kemudian boleh menyesuaikan pelajaran anda ke bidang minat yang muncul atau aspirasi kerjaya melalui pelbagai modul pakar.

Satu tahun penempatan sandwic, yang diambil dalam tahun tiga program, membolehkan anda mengembangkan kemahiran dan keyakinan profesional anda - dan meningkatkan kebolehpasaran anda pada tamat pengajian.... [-]


Bsc dalam analisis perniagaan yang diterapkan

Grand Canyon University
Online Campus Sepenuh masa Sambilan September 2019 Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 lagi

Sarjana Sains dalam Analisa Perniagaan Gunaan berorientasikan kepada pelajar yang mempunyai minda perniagaan dan kecenderungan untuk data dan analisis [+]

Ditawarkan Oleh: Colangelo Kolej Perniagaan

Gambaran Keseluruhan

Memohon Pengetahuan Perniagaan dan Kemahiran Analitik Sarjana Sains dalam Analisa Perniagaan Gunaan berorientasikan kepada pelajar yang mempunyai minda perniagaan dan kecenderungan untuk data dan analisis. Memperolehi kemahiran data yang berkaitan dengan kerja dengan dataset untuk mencari makna, bersama dengan kemahiran analytics yang terdiri daripada model mendefinisikan dan pelaksanaan untuk mendapatkan wawasan tentang meramalkan apa yang mungkin berlaku atau mencadangkan suatu tindakan tindakan.

Melalui program gelaran analitik perniagaan yang mesra pemindahan ini, anda mengkaji asas-asas struktur pangkalan data, pemodelan data dan pemodelan analitik. Anda juga memerhatikan peranan tadbir urus dan etika dalam teknologi maklumat dengan penekanan khusus untuk menyediakan audit, mematuhi peraturan kerajaan dan memahami isu-isu privasi data. Oleh kerana analisis dan teknologi sering saling berkaitan, pengurusan projek teknologi maklumat juga ditangani dalam program ini.... [-]


Program Darjah Ganda Memimpin kepada Anugerah BSc. (Kepujian) Pengajian Perniagaan (UK) - Pengurusan Perniagaan (China)

Dongbei University of Finance & Economics
Campus Sepenuh masa September 2019 China Dalian

Selepas tiga tahun belajar di DUFE, pelajar juga boleh memilih untuk belajar di Ulster University di UK selama satu tahun. Sekiranya pelajar kami lulus semua kursus dan memenuhi keperluan graduasi kedua-dua institusi, pelajar boleh memperoleh dua gelaran sarjana muda dari DUFE dan Ulster University, dan mendapat pengalaman belajar di kedua-dua China dan Eropah. [+]

Selepas tiga tahun belajar di DUFE, pelajar juga boleh memilih untuk belajar di Ulster University di UK untuk satu tahun kajian. Sekiranya pelajar kami lulus semua kursus dan memenuhi keperluan graduasi kedua-dua institusi, pelajar boleh memperoleh dua gelaran sarjana muda dari DUFE dan Ulster University, dan mendapat pengalaman belajar di kedua-dua China dan Eropah.

Fakta Kursus UtamaTarikh Mula: September 2019Tempoh Kursus: 4 tahun (3 tahun di DUFE dan 1 tahun di Ulster University)Keperluan Umur: 16 tahun dan ke atas.Keperluan Kemasukan Akademik

Menyelesaikan gelar sekolah menengah kanan dengan gred yang baik dan transkrip penuh.

Syarat Kemasukan Bahasa Inggeris

IELTS 5.5 (dengan minimum 5.0 dalam semua subkeluar) atau setaraf.... [-]