BACHELORSTUDIES

4 Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Muzik 2020

Sarjana Muda Sains (BSc) menawarkan pelajar permulaan yang kaya dan memberi ganjaran kepada usaha sepanjang hayat akademik mereka. Ini melibatkan mewujudkan asas yang selamat untuk matlamat pendidikan, dan juga memberi ruang pelajar dengan kemahiran-kemahiran yang diperlukan untuk memasuki tenaga kerja. Akibatnya, graduan lebih bersedia untuk apa yang akan berlaku.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Music Perniagaan? Ijazah ini dapat menyediakan pelajar dengan prinsip-prinsip yang penting untuk memperoleh kerjaya dalam industri muzik. Kursus memberi tumpuan kepada aspek-aspek perniagaan yang berkaitan dengan penciptaan muzik, termasuk hal-hal seperti aliran pendapatan kefahaman, prosedur pemasaran, dan kemahiran media pelbagai menetapkan penting kepada usaha seni. Pelajar juga boleh mengambil bahagian dengan pengajaran mengenai penerbitan dan pengurusan, arahan dengan baik pada pandangan budaya mengenai perniagaan muzik.

Pendapatan ijazah Sarjana Muda dalam bidang perniagaan muzik membolehkan graduan untuk melanjutkan merangsang kerjaya dalam industri kreatif yang berkembang maju.Ini melibatkan membantu mereka yang ghairah tentang penciptaan muzik dengan meletakkan aplikasi perniagaan praktikal untuk digunakan. Graduan juga mencari peluang kerjaya di seluruh dunia, membuat ijazah ini yang ideal bagi mereka yang mencari untuk perjalanan selepas tamat pengajian.

Apabila mengikuti Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Music perniagaan, jumlah kos tuisyen berbeza agak sedikit dari sekolah ke sekolah. Tempoh kursus juga mempunyai kesan kewangan, itulah sebabnya pelajar digalakkan untuk menghubungi sekolah untuk menentukan terbaik yuran pengajian.

Graduan Sarjana Muda Sains dalam Music perniagaan boleh mengharapkan beberapa pilihan kerjaya yang menarik setelah tamat pengajian. Ini termasuk jawatan di firma pengurusan seni atau jabatan perniagaan studio pengeluaran. Graduan bagi mengenal teknologi mara mungkin mendapati kerjaya dalam organisasi yang terlibat dalam penerbitan digital dan e-muzik. Bergantung kepada tumpuan pengajian, graduan juga boleh meneruskan pemasaran dan pengiklanan kerjaya khusus kepada industri muzik.

Banyak institusi pendidikan menawarkan kursus dalam talian, yang adalah pilihan yang sangat sesuai bagi pelajar yang ingin fleksibiliti dalam jadual sekolah. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

 

4 Hasil dalam Perniagaan Muzik Filter

Sarjana Muda Sains dalam pengeluaran muzik

Full Sail University
Amerika Syarikat, Winter Park
BSc
Januari 2020
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
<
20 bulan
English
Campus
Online

Sebagai pelajar dalam program ini, anda akan membangunkan pemahaman perkakasan muzik kontemporari dan teknologi perisian dengan mencipta lagu sendiri, skor anda, dan soundtrac ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Sains dalam industri muzik / muzik

College of Saint Rose
Amerika Syarikat, Albany
BSc
Og 2020
<
Sepenuh masa
<
4 tahun
English
Campus

Muzik / Music Industri utama membolehkan pemuzik kreatif peluang untuk melibatkan diri dalam kursus yang pelbagai pengajian yang menyediakan mereka untuk kerjaya dalam banyak ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Hiburan

Bay State College
Amerika Syarikat, Boston
BSc
Sept. 2020
<
Sepenuh masa
<
4 tahun
English
Campus
Online

Jika berada dalam perniagaan muzik adalah matlamat anda, program Pengurusan Hiburan adalah batu loncatan untuk membawa anda dalam perjalanan. Anda akan memerlukan kemahiran hi ...

Baca lebih lanjut

Sarjana muda sains dalam perniagaan muzik

Full Sail University
Amerika Syarikat, Winter Park
BSc
Januari 2020
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
<
20 bulan
English
Campus
Online

Selepas anda menyerap semua pengetahuan yang diperlukan daripada kursus-kursus pelbagai, Muzik Perniagaan program Ijazah Sarjana Muda Muda Sains memuncak dalam projek akhir di ...

Baca lebih lanjut