Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Antarabangsa

Terbaik 29 Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Antarabangsa 2019

Perniagaan Antarabangsa

Sebagai teknologi terus maju, perniagaan besar dan kecil kini semakin global dalam operasi mereka dari tahun ke tahun. Pelajar yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana dunia perniagaan yang beroperasi boleh mendapat manfaat daripada mengikuti Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Antarabangsa.

Apakah yang dimaksudkan dengan Bsc dalam Perniagaan Antarabangsa? Seperti kebanyakan program ijazah pertama, ijazah ini biasanya selesai pada kira-kira empat tahun apabila menghadiri sepenuh masa; majoriti keperluan teras akan memberi tumpuan kepada kawasan secara langsung berkaitan dengan perniagaan. Contoh kerja kursus boleh termasuk topik dalam bidang perakaunan, undang-undang perniagaan, kewangan, pengurusan, etika perniagaan, ekonomi, dan belajar tentang perbezaan budaya dan kewangan di kalangan negara-negara.

Pelajar mengikuti Bsc dalam Perniagaan Antarabangsa untuk membantu membangunkan pemahaman mereka tentang bagaimana negara-negara yang berbeza boleh melakukan perniagaan dengan lebih berkesan antara satu sama lain.Pengetahuan secara langsung daripada budaya negara lain boleh membuat semua perbezaan apabila berunding yang berjaya perkongsian, penggabungan, atau bahkan hanya satu transaksi jualan.

Kos menamatkan ijazah sarjana muda dalam perniagaan antarabangsa boleh berbeza-beza dari sekolah ke sekolah. Pembolehubah boleh termasuk tempoh program itu, serta lokasi sekolah relatif kepada di mana anda berada ketika ini atau mempunyai tempat tinggal.

Graduan yang Bsc dalam Perniagaan Antarabangsa program boleh mengharapkan peluang kerjaya yang menarik dalam pelbagai bidang dan industri. Contoh tajuk pekerjaan biasa boleh termasuk perunding antarabangsa pengurusan, wakil jualan asing, dan agen import / eksport. Beberapa graduan memilih untuk pergi untuk mendapatkan ijazah master's-tahap dalam perniagaan.

 

Terdapat pilihan di seluruh dunia untuk mereka yang berminat untuk mengikuti Bsc dalam Perniagaan Antarabangsa dari keselesaan rumah mereka atau perpustakaan tempatan. Mereka yang telah bekerja sepenuh masa atau mempunyai obligasi lain yang menjaga mereka daripada dapat menghadiri "bata dan mortar" program ijazah terutamanya boleh mendapat manfaat daripada pembelajaran dalam talian. Untuk bermula dengan kursus, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut

Perniagaan Antarabangsa BSc (Kepujian)

The University of Law Business School
Campus Sepenuh masa September 2019 United Kingdom London

BSc International Business bertujuan para pelajar yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan dan pemahaman mengenai aspek utama perniagaan dan pengurusan, dan khususnya, yang ingin meneruskan kerjaya di peringkat antarabangsa dalam pengurusan perniagaan. [+]

Perniagaan Antarabangsa BSc (Kepujian)

BSc International Business bertujuan para pelajar yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan dan pemahaman tentang aspek utama perniagaan dan pengurusan, dan khususnya, yang ingin meneruskan kerjaya di peringkat antarabangsa dalam pengurusan perniagaan.

Tahun pertama merangkumi elemen asas pengurusan perniagaan. Tahun 2 dibelanjakan untuk bekerja di peringkat antarabangsa di salah satu organisasi GUS di Dublin Singapura, Toronto, Vancouver atau Berlin. Tahun 3 merangkumi disiplin pengurusan, yang anda dapati secara khusus menarik semasa pengalaman kerja anda lebih mendalam dan khususnya mengembangkan kemahiran pekerjaan anda. Program ini menyediakan asas intelektual yang diperlukan untuk kerjaya dalam persekitaran kerja yang pesat berubah, pendekatan yang ketat terhadap kesedaran diri dan perkembangan peribadi serta pendedahan yang ketara terhadap dunia kerja dan permintaan semasa melalui peluang pengalaman kerja.... [-]


Sarjana muda sains dalam perniagaan antarabangsa

MUST University
Online Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Fort Lauderdale

Program Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Antarabangsa di MUST University dirancang untuk pelajar yang mahu mengukuhkan keupayaan pengetahuan dan membuat keputusan mereka dalam perniagaan antarabangsa. [+]

program ini Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Antarabangsa di MUST University dirancang untuk pelajar yang mahu mengukuhkan keupayaan membuat keputusan pengetahuan dan mereka dalam perniagaan antarabangsa. Objektif utama program ini adalah untuk membangunkan, mengembangkan dan meningkatkan keupayaan untuk merancang dan bertindak secara strategik dalam persekitaran perniagaan antarabangsa; Mengukuhkan kemahiran analitikal dan membuat keputusan dalam bidang fungsi pemasaran, kewangan, operasi multinasional dan pengurusan sumber manusia; Dan untuk menjadi seorang pemimpin yang berkesan dalam perniagaan antarabangsa.

[-]

BSBA dalam Pengurusan Perniagaan Global

Lake Tahoe Community College
Campus September 2019 Amerika Syarikat South Lake Tahoe

Ketahui cara menguruskan perniagaan dengan berkesan dalam mana-mana persekitaran. Menyiasat bagaimana untuk membangunkan strategi dan prosedur operasi harian dan jangka panjang yang berjaya. Amalan kerja berpasukan, membuat keputusan, kepimpinan, dan kemahiran komunikasi. [+]

Sediakan untuk memimpin.

Ketahui cara menguruskan perniagaan dengan berkesan dalam mana-mana persekitaran. Menyiasat bagaimana untuk membangunkan strategi dan prosedur operasi harian dan jangka panjang yang berjaya. Amalan kerja berpasukan, membuat keputusan, kepimpinan, dan kemahiran komunikasi.

Belajar dengan melakukan. Pelajar pengurusan perniagaan global telah diasingkan dengan pelbagai pertubuhan untung dan bukan keuntungan, termasuk IT Convergence, syarikat modal teroka Sierra Angels, Coldwell Banker, dan rakan kongsi Afrika Selatan kami Thornybush Collection and Hlokomela.

Kursus Perjalanan Pembelajaran Perkhidmatan di Afrika Selatan

Sertai kami dalam Projek Perkhidmatan - Pembelajaran kepada komuniti luar bandar di sekitar Hoedspruit, Afrika Selatan. Mengalami budaya baru dari dalam, bekerja bersama rakan Afrika Selatan kami; bertemu dengan "Big 5" di Rizab Thornybush; dan memperoleh kredit kolej dalam kajian serantau, perniagaan global, dan pengurusan sumber.... [-]


BSBA perniagaan antarabangsa

University of Denver
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Denver

A BSBA Perniagaan Antarabangsa menyediakan anda untuk mencari penyelesaian perniagaan yang mampan, memeluk inovasi dan tahu bagaimana untuk menyelaraskan mandat sesebuah perusahaan untuk keuntungan dan pertumbuhan dengan tanggungjawab kepada masyarakat dan alam sekitar. [+]

BSBA perniagaan antarabangsa

A BSBA Perniagaan Antarabangsa menyediakan anda untuk mencari penyelesaian perniagaan yang mampan, memeluk inovasi dan tahu bagaimana untuk menyelaraskan mandat sesebuah perusahaan untuk keuntungan dan pertumbuhan dengan tanggungjawab kepada masyarakat dan alam sekitar. Ini tahap disiplin menggabungkan kursus dari Daniels Kolej Perniagaan dan Korbel Sekolah DU ini Pengajian Antarabangsa.

[-]

BSc dalam Perniagaan Antarabangsa

RIT Croatia
Campus Sepenuh masa September 2019 Croatia Zagreb

Memandangkan banyak syarikat berkembang secara global, profesional perniagaan dengan ijazah perniagaan antarabangsa, kesedaran mengenai perbezaan budaya dan politik dan pemahaman mengenai keadaan persaingan ekonomi global adalah permintaan. Program Perniagaan Antarabangsa siswazah empat tahun ini memberi pelajar pengetahuan dan pemahaman mengenai fungsi ekonomi utama perniagaan antarabangsa dan pengurusan strategik antarabangsa. Pelajar belajar bagaimana untuk mengambil perniagaan tempatan secara global dan mengembangkan strategi perniagaan yang akan bekerja di pasaran persekitaran budaya, politik dan ekonomi yang berbeza. Rancang kerjaya anda dengan kami! [+]

Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Antarabangsa.

Memandangkan banyak syarikat berkembang secara global, profesional perniagaan dengan ijazah perniagaan antarabangsa, kesedaran mengenai perbezaan budaya dan politik dan pemahaman mengenai keadaan persaingan ekonomi global adalah permintaan. Program Perniagaan Antarabangsa siswazah empat tahun ini memberi pelajar pengetahuan dan pemahaman mengenai fungsi ekonomi utama perniagaan antarabangsa dan pengurusan strategik antarabangsa. Pelajar belajar bagaimana untuk mengambil perniagaan tempatan secara global dan mengembangkan strategi perniagaan yang akan bekerja di pasaran persekitaran budaya, politik dan ekonomi yang berbeza. Rancang kerjaya anda dengan kami!

Mengapa belajar di RIT Croatia ? Ketahui lebih lanjut .Beasiswa dan Bantuan Kewangan... [-]

BSc dalam Perniagaan Antarabangsa dengan Bahasa

Warwick Business School
Campus Sepenuh masa August 2019 United Kingdom Coventry

Dunia perniagaan pantas kini memerlukan keupayaan untuk berfikir dan bertindak secara global. Kursus kelas kami akan membolehkan anda menggabungkan semangat anda untuk bahasa dengan ijazah perniagaan. [+]

Dunia perniagaan pantas kini memerlukan keupayaan untuk berfikir dan bertindak secara global. Kursus kelas kami akan membolehkan anda menggabungkan semangat anda untuk bahasa dengan ijazah perniagaan.

Sepanjang kursus, anda akan mengkaji salah satu bahasa, Perancis, Jerman, Itali atau Sepanyol berikut, sambil mengembangkan pemahaman yang mendalam tentang prinsip teras perniagaan dan pengurusan antarabangsa. Pengajian anda akan lebih maju satu tahun di luar negara di mana anda akan meningkatkan kemahiran bahasa anda dengan memilih untuk bekerja, belajar atau menggabungkan kedua-duanya.

Anda akan dijamin tempat dengan salah satu universiti rakan kongsi kami di Eropah, Kanada atau Amerika Latin. Fleksibiliti tahun kami di luar negara membolehkan anda memilih sama ada anda ingin belajar, menjalankan penempatan kerja atau gabungan kedua-dua. Kami tidak menyusun penempatan kerja, bagaimanapun, pasukan WBS CareersPlus kami yang berdedikasi akan memberi sokongan dalam membuat aplikasi anda.... [-]


BSc dalam Perniagaan Antarabangsa

City University of London
Campus Sepenuh masa 3 - 4  September 2019 United Kingdom London

Pathway Perniagaan Antarabangsa menyediakan perspektif global mengenai perniagaan yang mencerminkan pangkalan anda di London sebagai City dunia. [+]

Ini untuk siapa?

Pathway Perniagaan Antarabangsa harus merayu terutamanya kepada anda jika anda mengharapkan untuk bekerja dalam perniagaan multinasional. Atau di kawasan lain di mana isu kontemporari menjejaskan cara perniagaan berlaku secara global. Anda harus bersedia untuk mempertimbangkan kesan yang berbeza dari konsep pengurusan di berbagai belahan dunia dan menerapkannya kepada contoh-contoh praktikal.

Objektif

Kursus ini memberi anda pemahaman yang luas tentang perniagaan dalam konteks antarabangsa. Sebagai sebahagian darjah ini, anda perlu meluangkan sedikit masa di salah satu daripada rakan seberang laut kami dan menggunakan pengalaman ini untuk menyumbang kepada pemahaman anda tentang konsep pengurusan.... [-]


Bs dalam perniagaan global

Embry Riddle Aeronautical University
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Prescott

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Perniagaan Global memanfaatkan perniagaan yang berjaya, bahasa, dan kursus budaya dalam persekitaran pembelajaran berasaskan pengalaman. [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Perniagaan Global memanfaatkan perniagaan yang berjaya, bahasa, dan kursus budaya dalam persekitaran pembelajaran berasaskan pengalaman.

Dirancang untuk pelajar yang mahu asas perniagaan yang kukuh yang diajar oleh fakulti sedar di peringkat global, BS / BG ijazah melengkapkan pelajar untuk kejayaan masa depan dalam perniagaan antarabangsa. program ijazah ini mencerminkan persekitaran yang sentiasa berubah dan mencabar global perniagaan, kerajaan dan industri penerbangan. Kurikulum ini memberi tumpuan dalam pasaran baru muncul dan direka untuk menyediakan graduan dengan pengetahuan dan kemahiran yang penting untuk kemasukan mereka berjaya dalam perniagaan dan masyarakat global. Penekanan diberikan kesedaran global, literasi silang budaya, komunikasi berkesan, kemahiran kuantitatif, tanggungjawab sosial, teknologi maklumat, kemahiran pemikiran kritis, kerja berpasukan, kemahiran perniagaan berfungsi, penerbangan / industri aeroangkasa kebiasaan, dan komitmen untuk "sepanjang hayat" pembelajaran.... [-]


Ijazah Sarjana Muda Perniagaan Antarabangsa

Northwest Missouri State University
Campus Sepenuh masa August 2019 Amerika Syarikat Maryville

Utama dalam Perniagaan Antarabangsa menyediakan pelajar untuk profesion yang melibatkan politik antarabangsa, ekonomi, pengetahuan mengenai pemprosesan maklumat dan sistem komputer, dan kemahiran berfikir analitik dan kritikal. Di Northwest, program interdisipliner ini memberikan pengetahuan tentang berjaya menjalankan perniagaan di pasaran global. [+]

Utama dalam Perniagaan Antarabangsa menyediakan pelajar untuk profesion yang melibatkan politik antarabangsa, ekonomi, pengetahuan mengenai pemprosesan maklumat dan sistem komputer, dan kemahiran berfikir analitik dan kritikal. Di Northwest, program interdisipliner ini memberikan pengetahuan tentang berjaya menjalankan perniagaan di pasaran global.

Perniagaan antarabangsa lebih global daripada sebelumnya, dan masa depan perniagaan. Maklumat pelajar belajar mempengaruhi hampir setiap perniagaan di negara ini. Pelajar menerima nasihat dari seorang profesor yang pakar dalam bidang utama, mempunyai doktor dalam perniagaan antarabangsa, mengembara ke kebanyakan lokasi yang dilawati, dan mempunyai pengalaman dan hubungan peribadi di peringkat antarabangsa. Tambahan pula, Northwest menghubungkan ke rangkaian komputer kawasan nasional dan antarabangsa, menawarkan peluang yang tidak tertandingi para pelajar untuk menjelajah arena antarabangsa.... [-]


Pentadbiran perniagaan - sarjana muda dalam kajian perniagaan ijazah dwi antarabangsa (bsc)

EBS Universität
Campus Sepenuh masa October 2019 Jerman Oestrich-Winkel

Pasaran kerja global memerlukan para pengurus dengan kemahiran berbilang bahasa dan interkultur. Ijazah pentadbiran perniagaan "Ijazah Sarjana Muda Pengajian Perniagaan - Ijazah Sarjana Antarabangsa (BSc) menawarkan dua gelar yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan merupakan kelayakan sempurna untuk kerjaya dalam industri antarabangsa atau untuk program pengurusan pentadbiran perniagaan. [+]

Pasaran kerja global memerlukan para pengurus dengan kemahiran berbilang bahasa dan interkultur. Ijazah pentadbiran perniagaan "Ijazah Sarjana Muda Pengajian Perniagaan - Ijazah Sarjana Antarabangsa (BSc) menawarkan dua gelar yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan merupakan kelayakan sempurna untuk kerjaya dalam industri antarabangsa atau untuk program pengurusan pentadbiran perniagaan.

Sekali pandang Ijazah Sarjana Muda Sains (BSc) Tempoh pengajian : 6 Semester Mula : September Bahasa: English ECTS : 210 Kos : 6.950 € / Semester Maklumat Penting 2 darjah hanya dalam 3 tahun 3 semester di luar negara belajar dalam kumpulan kecil rangkaian korporat yang kukuh perkaitan praktikal yang tinggi khidmat nasihat kerjaya individu & bimbingan gaji permulaan yang lebih tinggi Struktur Program ... [-]

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Antarabangsa

Messiah College
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Mechanicsburg

Utama perniagaan antarabangsa direka untuk mempersiapkan Anda untuk menjadi profesional perniagaan global. Hari ini, pelbagai organisasi menjadi semakin terhubung di seluruh dunia. Perniagaan antarabangsa adalah istilah yang digunakan untuk menggambarkan sebarang aktiviti organisasi (contohnya, membeli, menjual, mengiringi, mempengaruhi, dll) yang berlaku di seluruh sempadan antarabangsa. [+]

Perniagaan Antarabangsa di Kolej Mesiah

Majoriti perniagaan antarabangsa direka untuk mempersiapkan anda untuk menjadi profesional perniagaan global. Saat ini, pelbagai organisasi menjadi semakin terhubung di seluruh dunia. Perniagaan antarabangsa adalah istilah yang digunakan untuk menggambarkan sebarang aktiviti organisasi (mis., Membeli, menjual, bermitra, mempengaruhi, dan lain-lain) yang berlaku di seluruh sempadan antarabangsa. Dengan aplikasi merentasi spektrum industri yang luas, anda akan membangunkan pelbagai kemahiran khusus yang boleh anda gunakan dan dibawa bersama dengan anda di mana sahaja.

Kepelbagaian utama perniagaan antarabangsa

Mesiah College adalah pemimpin yang diiktiraf dalam pendidikan tinggi apabila ia membina minda global di kalangan siswazah kolej. Perniagaan utama kami menawarkan peluang yang tidak tertandingi kepada pelajar untuk mempersiapkan diri untuk berjaya dalam bidang ini. Sebagai majoriti perniagaan antarabangsa anda akan dapat:... [-]


Bachelor of Science in International Business

A-STATE Queretaro
Campus Sepenuh masa July 2019 Mexico Santiago de Querétaro Amerika Syarikat Jonesboro + 2 lagi

[+]

Itep Akademik * 550 skor SAT (jumlah, dan membaca dan menulis bahagian) 5, 6 atau 7 pada Bahasa Inggeris: Sastera atau Bahasa & Sastera IB (International Baccalaureate) Siap dua tahun di sebuah negara berbahasa Inggeris dan lulus Graduate School tinggi dari Amerika Syarikat, UK, Kanada (kecuali Quebec), Australia dan New Zealand [-]

BSc dalam Perniagaan Antarabangsa

Maastricht University, School of Business and Economics
Campus Sepenuh masa September 2019 Belanda Maastricht

Dalam program Perniagaan Antarabangsa, anda akan belajar mengenai strategi, sumber dan pengurusan yang diperlukan untuk menjalankan perniagaan. Dan anda juga akan mengembangkan kemahiran profesional untuk meletakkan idea perniagaan menjadi praktik, termasuk kerja berpasukan, penyelesaian konflik, kepimpinan dan kemahiran persembahan. Lebih-lebih lagi, anda akan mendapat pengalaman praktikal dan antarabangsa dengan menghabiskan semester belajar di luar negara, berhubung dengan syarikat sebenar pada 'hari perniagaan', melakukan projek penyelidikan atau mengikuti latihan. [+]

Perniagaan Antarabangsa

Adakah anda ingin tahu tentang apa yang berlaku di dunia perniagaan? Adakah anda tertanya-tanya bagaimana syarikat menentukan strategi mereka? Adakah anda berminat dengan cara syarikat beroperasi di bidang sumber manusia atau pemasaran? Dalam program Perniagaan Antarabangsa, anda akan belajar mengenai strategi, sumber dan pengurusan yang diperlukan untuk menjalankan perniagaan. Dan anda juga akan mengembangkan kemahiran profesional untuk meletakkan idea perniagaan menjadi praktik, termasuk kerja berpasukan, penyelesaian konflik, kepimpinan dan kemahiran persembahan. Lebih-lebih lagi, anda akan mendapat pengalaman praktikal dan antarabangsa dengan menghabiskan semester belajar di luar negara, berhubung dengan syarikat sebenar pada 'hari perniagaan', melakukan projek penyelidikan atau mengikuti latihan. Program ini akan menyediakan anda kerjaya dalam pelbagai bidang dalam perniagaan antarabangsa, termasuk pemasaran, pengurusan, sumber manusia atau bahkan keusahawanan.... [-]


Sarjana Muda Perniagaan Antarabangsa

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai
Campus Sepenuh masa September 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Program ini direka untuk mencabar pelajar dengan membentangkan mereka dengan masalah dan situasi yang unik. Tujuan di belakang utama adalah untuk membolehkan pelajar menumpukan perhatian kepada bidang perniagaan tertentu dalam bidang perniagaan antarabangsa. Kemahiran dalam bahasa asing juga merupakan bahagian penting dalam bidang utama. [+]

Perniagaan antarabangsa adalah kajian syarikat dan perniagaan yang tidak mengehadkan operasi mereka kepada satu negara. Ia meneroka kesan globalisasi dan bertanya mengapa syarikat-syarikat ini wujud, bagaimana mereka berjaya dalam persekitaran global yang kompleks dan berubah, dan apakah aktiviti-aktiviti mereka untuk negara-negara tuan rumah di mana mereka menjalankan perniagaan.

Pelajar yang berkecimpung dalam perniagaan antarabangsa membangun asas-asas yang diperlukan untuk memahami perniagaan dalam konteks antarabangsa serta kepelbagaian politik dan budaya dalam konteks perniagaan. Mereka belajar bagaimana untuk melayani pelanggan di pasaran antarabangsa dan bagaimana untuk mengambil perniagaan tempatan ke pasaran global. Penyerapan dalam budaya negara, nilai-nilai, dan amalan perniagaan adalah kunci kepada kejayaan perniagaan antarabangsa.... [-]


BSc (Kepujian) dalam Perniagaan dan Pengurusan Antarabangsa

University of Bradford
Campus Sepenuh masa September 2019 United Kingdom Bradford

Membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk mengurus operasi perniagaan dalam ekonomi global. Anda akan meneroka isu utama korporat dan ekonomi antarabangsa, dan mendapatkan alat dan wawasan komersial yang anda perlukan untuk melancarkan kerjaya pengurusan di mana saja di dunia atau mengejar peluang keusahawanan. [+]

Gambaran keseluruhan

Membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk mengurus operasi perniagaan dalam ekonomi global.

Anda akan meneroka isu utama korporat dan ekonomi antarabangsa, dan mendapatkan alat dan wawasan komersial yang anda perlukan untuk melancarkan kerjaya pengurusan di mana saja di dunia atau mengejar peluang keusahawanan.

Program ini meneliti topik seperti:

bagaimana multinasional beroperasi dalam ekonomi sedang pesat membangunimplikasi Brexit untuk perniagaan dan pengurusan Eropahcabaran mengurus seluruh budayaasas pengurusan strategikundang-undang perniagaan dan etika

Anda boleh menyesuaikan pelajaran anda ke bidang minat yang muncul atau aspirasi kerjaya melalui pelbagai modul pilihan dalam bidang seperti pemasaran, kewangan dan pengurusan sumber manusia.... [-]