Filter
Sarjana Muda Sains
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 36 Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Perniagaan 2019/2020

Syarikat yang berjaya bergantung kepada pengurus yang berkelayakan untuk mengatur fungsi perniagaan mereka. Pekerja dengan satu set pepejal kemahiran praktikal sentiasa dalam permintaan. Pelajar yang ingin membangunkan kecekapan penting harus mempertimbangkan Ijazah Sarjana Muda Sains (BSc) dalam Pengurusan Perniagaan - BBM.

Apakah Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Perniagaan - BBM? Ia adalah ijazah sarjana muda yang memberi tumpuan kepada membangunkan kemahiran perniagaan asas majikan cari. Pelajar belajar ilmu pengurusan perniagaan dan memberi tumpuan kepada memahami bagaimana syarikat-syarikat yang berjaya dianjurkan. Ia adalah sama dengan ijazah perniagaan lain tetapi menekankan strategi pengurusan. Pelajar disediakan untuk peranan kepimpinan dan membangunkan teknik untuk menyatukan dan memberi motivasi kepada orang. Sebagai pemimpin, mereka mesti mempunyai asas memahami semua tugas-tugas yang berkaitan dengan perniagaan, dan mereka pula telah mempelajari pelbagai topik termasuk undang-undang perniagaan, pemasaran, ekonomi, kewangan, dan perakaunan.

Sepanjang program ini, pemikiran kritikal dan kemahiran membuat keputusan dibangunkan. Graduan menawarkan majikan mereka yang lebih luas kecekapan. Bagi mereka yang sudah berpengalaman dalam profesion mereka, ijazah ini membuka jalan untuk promosi. Mereka yang baru bermula dalam tenaga kerja yang akan bertapak kukuh untuk melancarkan kerjaya mereka.

Kos untuk Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Perniagaan - BBM boleh berbeza-beza. Sebagai salah satu program yang lebih popular, terdapat banyak pilihan untuk dipertimbangkan. Pelajar digalakkan untuk menghubungi institusi yang tertentu untuk mengetahui lebih lanjut mengenai yuran kursus.

Terdapat pelbagai pilihan kerjaya yang disediakan untuk graduan BBM. Syarikat perlu mengisi peranan kepimpinan akan mempertimbangkan alumni ini. Pelajar mempunyai fleksibiliti untuk pakar pendidikan mereka dan boleh menceburi bidang kerjaya sebagai pentadbir, pengurus rantaian bekalan, pengurus sumber manusia atau pengurus operasi.Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Perniagaan - BBM juga boleh membawa kepada kerjaya sebagai eksekutif kanan peringkat.

Persaingan dalam pasaran pekerjaan adalah sengit bagi pekerjaan peringkat tertinggi, dan mempunyai pendidikan yang betul meletakkan anda dalam kedudukan untuk mengambil kawalan. Pertimbangkan semua pilihan anda dengan teliti, termasuk program universiti dalam talian. Mencari penyelesaian yang sesuai dengan masa, sumber, dan keperluan geografi anda. Pangkalan data dalam talian kami direka untuk membantu anda dengan carian anda dan adalah tempat yang sempurna untuk memulakan mengumpul maklumat yang anda perlukan untuk membuat keputusan anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

36 Hasil dalam Pengurusan Perniagaan

The University of Law Business School

Pengurusan Perniagaan Digital BSc ditujukan kepada mereka yang berminat dalam bidang pengurusan perniagaan digital yang sentiasa berubah. Pelajar akan membangunkan kemahi ... [+]

Pengurusan Perniagaan Digital BSc dengan Tahun Asas

Pengurusan Perniagaan Digital BSc ditujukan kepada mereka yang berminat dalam bidang pengurusan perniagaan digital yang sentiasa berubah. Pelajar akan membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk menganalisis peranan model perniagaan digital berdasarkan teknologi mengganggu, pemasaran media digital dan sosial, transformasi digital, pengurusan projek dan Sistem Maklumat.

Keperluan KursusGred BBC di A Level dan Gred C atau gred 4 atau ke atas dalam Matematik GCSE dan Bahasa Inggeris (atau kelayakan yang setara).Bayaran£ 9,250 setahun (UK / EU)£ 13,500 setahun (Antarabangsa)

Yuran dikunci untuk tahun-tahun kajian masa depan iaitu pelajar akan membayar harga yang sama setiap tahun.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of York

Dalam ekonomi global yang semakin merosot, kami berhasrat untuk mewujudkan pakar-pakar yang menyedari secara terperinci, secara sosial dan etika dalam pengurusan operasi. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Dalam ekonomi global yang semakin merosot, kami berhasrat untuk mewujudkan pakar-pakar yang menyedari secara terperinci, secara sosial dan etika dalam pengurusan operasi.

Anda akan belajar untuk mengenal pasti masalah, mengumpulkan maklumat yang relevan dan menganalisis data anda untuk membuat keputusan dan mengambil tindakan.

Lebih banyak matematik yang ketat daripada BA bersamaan, BSc dalam Perniagaan dan Pengurusan adalah tahap yang seimbang yang akan menyediakan anda untuk membuat keputusan perniagaan yang kompleks di pasaran global yang tidak menentu.

Kandungan kursus

Perniagaan dan pengurusan kami, ijazah perakaunan dan kewangan berkongsi beberapa elemen biasa dalam Tahun 1 untuk memperkenalkan anda kepada konsep teras yang menyokong asas-asas utama ini.... [-]

United Kingdom York
Sept. 2019
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
CIS Endicott International

Pengurusan Perniagaan adalah program yang memerlukan 126 kredit untuk Ijazah Sarjana Muda, 65 daripadanya siap dalam dua tahun pertama. Program itu sendiri menawarkan pel ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan direka untuk membangunkan perspektif yang berwibawa dan kemahiran kepimpinan peribadi yang diperlukan oleh pengurus perniagaan. Dari penyelia ke Ketua Pegawai Eksekutif, lagu ini membantu para pelajar menjadi pengurus yang berkesan dalam persekitaran yang kompleks. Latihan magang adalah sebahagian daripada kurikulum. Melalui pengalaman pengalaman dunia nyata, pelajar belajar bagaimana untuk mempersiapkan profesion masa depan mereka. Peranan magang mungkin termasuk pengurusan sumber manusia, pengurusan produk pengguna, pengurusan runcit dan pengurusan bukan keuntungan.

Hasil pembelajaranMenunjukkan kemahiran analisis dan penyelesaian masalah yang diperlukan untuk memenuhi cabaran yang kompleks dalam pengurusan perniagaan.Memohon pelbagai "amalan terbaik" pengurusan perniagaan dalam persekitaran profesional.Mengiktiraf kepentingan memelihara etika dalam suasana profesional.Menunjukkan kemahiran pertanyaan dan analisa kritis yang diperlukan untuk melibatkan diri secara membina dalam wacana intelektual dalam konteks pengurusan perniagaan.Berkomunikasi dengan berkesan - secara lisan dan secara bertulis.Keperluan KurikulumKeperluan Teras Pendidikan Umum (6 kredit)ENG 111 Membaca KritikalENG 112 Bacaan kritikalIndividu dan Masyarakat (3 kredit)PSY 100 Psikologi - 3 kreditIsu Global (3 kredit)ECN 201 Makroekonomi - 3 kreditPerspektif Sastera (3 kredit)ENG 102 Pengantar Sastera - 3 kreditNilai dan Penaakulan Etika (3 kredit)PHL 104 Etika - 3 kreditKesedaran Estetik dan Ekspresi Kreatif (3 kredit)ART 102 Nilai Seni dan Kebudayaan Visual II - 3 kreditPenaakulan Kuantitatif (3 kredit)MTH 126 Statistik Gunaan - 3 kreditSains dan Teknologi (3 kredit)ENV 150 Isu Alam Sekitar - 3 kreditBudaya Dunia (3 kredit)IST 315 Komunikasi Antara Budaya - 3 kreditPilihan Bebas (12 kredit)Ucapan 103 Ucapan - 3 kreditENG 106 English Communication - 3 creditsENG 204 American Literature - 3 creditsIST 100 Pengenalan kepada Isu... [-]
Sepanyol Community of Madrid
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The International University in Geneva

Program dalam pentadbiran perniagaan menyediakan pelajar untuk bekerja dalam kedudukan profesional dan pengurusan dalam persekitaran perniagaan global. ... [+]

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) BSC (Kepujian) Pengurusan Perniagaan (Plymouth University)

Semua pelajar sarjana berpeluang lulus dengan dua gelar antarabangsa: The International University in Geneva dan Universiti Plymouth, UK.

Program dalam pentadbiran perniagaan menyediakan pelajar untuk bekerja dalam kedudukan profesional dan pengurusan dalam persekitaran perniagaan global.

Faedah UtamaMembangunkan kemahiran pengurusan yang diperlukan untuk beroperasi dalam persekitaran global.Membuat penggunaan terbaik peluang unik yang ditawarkan oleh lokasi di Geneva. IUG mengambil kekayaan sumber antarabangsa untuk penutur, fakulti tambahan, rangkaian dengan organisasi antarabang... [-]
Switzerland Geneva
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Regent College London

Setiap organisasi memerlukan pengurusan yang berkesan. BSc (Hons) dalam Pengurusan Perniagaan dengan tahun asas akan membantu anda mengembangkan kerjaya dengan kemungkina ... [+]

MUAT TURUN PROSPECTUS

Bupati Bermaksud Perniagaan

Setiap organisasi memerlukan pengurusan yang berkesan. BSc (Hons) dalam Pengurusan Perniagaan dengan tahun asas akan membantu anda mengembangkan kerjaya dengan kemungkinan global.

Anda akan terdedah kepada konsep utama dalam bidang seperti pengurusan orang, undang-undang perniagaan, pemasaran, pengurusan strategik, sistem maklumat dan data besar, pengurusan projek, kewangan dan inovasi dan perusahaan.

Selanjutnya, setelah selesai kursus ini, anda akan menerima Diploma Diploma dalam Kepimpinan dan Pengurusan CMI Level 5 (tertakluk kepada kelulusan), memberikan anda dua anugerah yang mengagumkan.

Khas Pengurusan Perniagaan... [-]
United Kingdom London
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Firma, besar dan kecil, berpeluang untuk mengambil bahagian dalam usaha perniagaan di seluruh dunia, sama ada melalui pengeksport, pengimportan, perdagangan antarabangsa, ... [+]

Konsentrasi Pengurusan Antarabangsa

Firma, besar dan kecil, berpeluang untuk mengambil bahagian dalam usaha perniagaan di seluruh dunia, sama ada melalui pengeksport, pengimportan, perdagangan antarabangsa, atau pembuatan atau menubuhkan operasi perkhidmatan di luar negara. Kepelbagaian pengurusan kapal kapal memperluaskan pengetahuan anda tentang perniagaan, pengurusan, pemasaran, kewangan, dan ekonomi ke arena global. Program ini menyediakan latihan dalam pelbagai teori pengurusan dan perniagaan dan kemahiran yang berkaitan dengan operasi antarabangsa.

Kenapa Pengurusan Antarabangsa di SHIP?

Kepekatan pengurusan antarabangsa di Universiti Shippensburg menambah kurikulum perniagaan teras dengan kursus yang memperluaskan pengetahuan anda tentang perniagaan, pengurusan, pemasaran, kewangan, dan ekonomi ke arena global sambil membiasakan anda dengan pelbagai budaya, agama dan masyarakat dunia. Kemahiran dalam bahasa asing adalah keperluan utama pengurusan antarabangsa. Walaupun belajar di luar negara bukan merupakan keperluan program, sangat disarankan agar pelajar-pelajar pengurusan antarabangsa memanfaatkan peluang belajar di luar negeri untuk kemahiran bahasa pembangunan dan meningkatkan kesadaran mereka terhadap perbezaan praktik budaya dan perniagaan. Di samping memenuhi syarat untuk kedudukan peringkat kemasukan di firma AS, graduan kami telah mengambil jawatan pelatih pengurusan di anak syarikat AS firma asing seperti BMW, Royal Dutch Shell, dan Unilever.... [-]

Amerika Syarikat Shippensburg Harrisburg
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
German University of Technology in Oman

Industri pelancongan kini merupakan salah satu industri perkhidmatan terbesar di dunia; menggunakan kira-kira 10% daripada tenaga buruh global dan menyumbang kepada kira- ... [+]

Industri pelancongan kini merupakan salah satu industri perkhidmatan terbesar di dunia; menggunakan kira-kira 10% daripada tenaga buruh global dan menyumbang kepada kira-kira 6% daripada eksport dunia. Pelancongan berkongsi ciri-ciri banyak industri perkhidmatan antarabangsa; Bagi ekonomi Oman, bagaimanapun, ia adalah unik kerana ia menawarkan asas untuk kepelbagaian ekonomi yang berdaya maju dan penciptaan pekerjaan di satu pihak, dan ia sangat berdaya saing kerana produk pelancongan unik Oman di pihak yang lain. Oleh itu, program ini akan memberi anda pengetahuan dan kemahiran perniagaan yang memberi tumpuan kepada sektor perkhidmatan penting ini. Program ini juga akan mempertimbangkan pelancongan melalui prisma kemampanan; menyediakan kemahiran dan pengetahuan yang dapat memastikan pertumbuhan sektor ini tidak akan mengorbankan masyarakat atau persekitaran tetapi memperkaya mereka.... [-]

Oman Muscat
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
7 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School SWITZERLAND UNIVERSITI PENGAJARAN PERNIAGAAN EROPA memulakan program BSC dalam Pengurusan Perniagaan pada tahun akademik 2019/2020. ... [+]

Alfred Nobel Open Business School SWITZERLAND UNIVERSITI PENGAJARAN PERNIAGAAN EROPA memulakan program BSC dalam Pengurusan Perniagaan pada tahun akademik 2019/2020.

Tempoh latihan: 2 semester

Keperluan kemasukan: Kelayakan sekolah tinggi dan pengalaman kerja

Yuran pengajian: 2,000 EUR / semester

Latihan disediakan secara dalam talian dengan kuliah, video, dan dengan bantuan perunding.

Latihan disediakan dalam bahasa Inggeris, Rusia, Hungary.

Kursus ini berakhir dengan penyerahan tesis dan pertahanannya.

Permohonan :... [-]

Switzerland Zürich
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 6 semester
Kampus
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
City University of London

Pada kursus ini, anda akan mengkaji subjek yang penting untuk berjaya dalam dunia perniagaan dan pengurusan organisasi yang berkembang pesat. ... [+]

Ini untuk siapa?

Anda harus mempertimbangkan BSc (Hons) dalam kursus Pengurusan Perniagaan jika anda ingin mendapatkan pemahaman yang luas mengenai cara organisasi berfungsi. Bukan hanya mempertimbangkan fungsi perniagaan individu sebagai "silo" tetapi melihatnya saling bergantung. Ia sempurna jika anda berfikir tentang kerjaya sebagai penyelesai masalah atau penyelesai masalah korporat.

Anda akan mendapat pemahaman yang mendalam tentang teori akademik yang wujud di sekitar pengurusan. Tetapi itulah permulaan. Anda juga akan belajar menerapkan teori itu kepada perniagaan sebenar menjalankan organisasi.

Objektif

Sediakan untuk perjalanan empat dimensi melalui dunia pengurusan perniagaan. Anda akan mendekati subjek ini dari arah praktikal, vokasional, kreatif dan keusahawanan, memberikan anda pendedahan sepenuhnya terhadap disiplin yang ada dalam perniagaan kontemporari.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EU Business School

Semasa melengkapkan program sarjana muda EU, anda mempunyai peluang untuk mendapatkan kelayakan yang kedua, BSc (Hons) dalam Perniagaan Antarabangsa, satu gelar yang diik ... [+]

Dapatkan kualifikasi dwi di kampus Switzerland kami.

Semasa melengkapkan program sarjana muda EU, anda mempunyai peluang untuk mendapatkan kelayakan yang kedua, BSc (Hons) dalam Perniagaan Antarabangsa, satu gelar yang diiktiraf oleh negara dari Universiti Roehampton (UoR), di kampus Geneva atau Montreux kami. The BSc (Hons) dalam program Perniagaan Antarabangsa menggabungkan teori bilik darjah dengan pendekatan dunia sebenar. Kurikulum praktikal peserta didasarkan pada topik perniagaan yang penting seperti pemasaran, komunikasi, dan kewangan. Pelajar belajar untuk menganalisis dan bertindak balas terhadap globalisasi dunia perniagaan.

Tempoh: Tujuh semester / tiga tahun (240 kredit)... [-]

Switzerland Geneva Montreux Jerman Munich  + 1 Lagi
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Dongbei University of Finance & Economics

Selepas tiga tahun belajar di DUFE, pelajar juga boleh memilih untuk belajar di Ulster University di UK selama satu tahun. Sekiranya pelajar kami lulus semua kursus dan m ... [+]

Selepas tiga tahun belajar di DUFE, pelajar juga boleh memilih untuk belajar di Ulster University di UK selama satu tahun. Sekiranya pelajar kami lulus semua kursus dan memenuhi keperluan graduasi kedua-dua institusi, pelajar boleh memperoleh dua gelaran sarjana muda dari DUFE dan Ulster University, dan mendapat pengalaman belajar di kedua-dua China dan Eropah.

Fakta Kursus UtamaTarikh Mula: September 2019Tempoh Kursus: 4 tahun (3 tahun di DUFE dan 1 tahun di Ulster University)Keperluan Umur: 16 tahun dan ke atas.Keperluan Kemasukan Akademik

Menyelesaikan gelar sekolah menengah kanan dengan gred yang baik dan transkrip penuh.

Syarat Kemasukan Bahasa Inggeris

IELTS 5.5 (dengan minimum 5.0 dalam semua subkeluar) atau setaraf.... [-]

China Dalian
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Key West University

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Pengurusan menyediakan pelajar dengan kemahiran praktikal dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya membina kerjaya dalam p ... [+]

Objektif Program

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Pengurusan menyediakan pelajar dengan kemahiran praktikal dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya membina kerjaya dalam pelbagai persekitaran perniagaan.

Tumpuan global kurikulum menyediakan graduan program dengan pemahaman yang kuat tentang amalan komunikasi perniagaan lintas budaya, selain kemahiran dan kecekapan pengurusan umum.

Gambaran Keseluruhan Program

Sepanjang program ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Perniagaan, pelajar meneroka konsep dan amalan pengurusan yang diperlukan untuk melaksanakan empat fungsi utama pengurusan (merancang, menganjurkan, memimpin, dan mengawal).

Pelajar akan menggunakan pengetahuan mereka untuk menyelesaikan isu perniagaan domestik dan multinasional sebenar dengan menganalisis kes perniagaan dan melengkapkan tugasan kerja berasaskan projek.... [-]

Amerika Syarikat Jacksonville
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wright State University

Sistem maklumat pengurusan utama melatih pelajar untuk kerjaya dalam analisis sistem, reka bentuk sistem perniagaan, dan pengurusan teknologi maklumat. ... [+]

Penerangan program

Dua jurusan tersedia: sistem maklumat pengurusan dan pengurusan rantaian bekalan.

Sistem maklumat pengurusan utama melatih pelajar untuk kerjaya dalam analisis sistem, reka bentuk sistem perniagaan, dan pengurusan teknologi maklumat. Program ini sangat menekankan kajian perniagaan dan organisasi serta teknologi sistem maklumat. Pelajar dalam program ini akan mengkaji analisis sistem perniagaan, reka bentuk sistem perniagaan, dan pengaturcaraan komputer. Bidang teknikal dan perniagaan lain dalam program ini menumpukan kepada pembangunan, pelaksanaan dan penyelenggaraan sistem maklumat dalam pelbagai pengaturan organisasi. Program ini merangkumi kursus dalam reka bentuk sistem maklumat dan metodologi pembangunan, sistem pengurusan pangkalan data, perniagaan elektronik, dan komunikasi data. Program ini juga meliputi asas-asas perniagaan dalam pengurusan perakaunan, kewangan, pemasaran, pengurusan dan operasi.... [-]

Amerika Syarikat Dayton
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Swansea University

Adakah anda melihat diri anda memainkan peranan penting dalam jenama yang berjaya? Adakah anda sedang mencari ijazah untuk membuat anda menonjol dari orang ramai dengan k ... [+]

Adakah anda melihat diri anda memainkan peranan penting dalam jenama yang berjaya? Adakah anda sedang mencari ijazah untuk membuat anda menonjol dari orang ramai dengan kemahiran inovatif untuk mengurus perniagaan global, nasional atau tempatan?

Ijazah Pengurusan Perniagaan BSc di Swansea University adalah program yang paling mantap di dalam Sekolah Pengurusan, yang dikenali untuk menghasilkan pengurus perniagaan pemikir yang sangat mahir dan komersial. Graduan telah bekerja untuk jenama terbesar di dunia termasuk Shell UK, Marks

Ia menyampaikan pelbagai pengajaran pakar dalam pengurusan pemasaran, pengurusan operasi, kewangan, perakaunan, strategi dan sumber manusia, serta modul pilihan pakar.... [-]

United Kingdom Swansea
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Applied Sciences Europe

Di University of Applied Sciences Europe anda mendapat kemungkinan untuk secara aktif membentuk pengajian dan laluan kerjaya anda. Bergantung pada matlamat kerjaya periba ... [+]

Sebagai pengurus esok, pemikiran dan tindakan keusahawanan adalah alat yang paling bernilai. Program yang berjaya diselesaikan dalam pentadbiran perniagaan ialah tiket anda untuk kerjaya di sektor swasta. Graduan kami menikmati peluang pekerjaan yang terbaik, terima kasih kepada pengalaman praktikal yang mereka dapatkan lebih awal. Semasa pengajian, anda akan menjalin hubungan rapat dengan industri dan membawa projek dan pengalaman kerja yang berharga kepada kerjaya anda.

Di University of Applied Sciences Europe , inovasi, pengalaman praktikal, dan semangat keusahawanan bertemu di peringkat antarabangsa. Matlamat kami adalah untuk menyokong anda dalam membangunkan potensi penuh individu anda. Kami ingin memastikan bahawa anda berkembang menjadi pengurus berorientasikan masa depan dalam industri yang anda inginkan.... [-]

Jerman Iserlohn Berlin
Mac 2020
English,Jerman
Sepenuh masa
6 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu