BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Pentas 2020

Jika anda berminat untuk meneruskan pendidikan anda selepas sekolah menengah, maka mendaftar dalam program BSc mungkin langkah yang tepat untuk anda. Ijazah Sarjana Muda Sains adalah kursus pengajian tiga hingga lima tahun yang membolehkan anda memberi tumpuan kepada topik khusus. Anda boleh mendapatkan pengetahuan dan kemahiran praktikal yang lebih baik yang dapat membantu anda menjadi lebih kompetitif di pasaran kerja.

Apakah BSc dalam Pengurusan Peringkat? Ijazah ini boleh mengajar anda kemahiran yang diperlukan untuk menghasilkan persembahan teater atau konsert muzik. Terdapat banyak aspek pengurusan peringkat, termasuk reka bentuk bunyi dan reka bentuk lampu. Terdapat juga komponen manusia untuk menguruskan artis dan pentas yang bekerja di bawah pengurus. Sesetengah kursus mungkin reka bentuk pengeluaran, pengurusan teater, dan bantuan pertolongan asas.

Salah satu kemahiran yang sering anda dapati dengan tahap pengurusan peringkat adalah kemampuan untuk multitask dengan baik. Anda juga boleh membangunkan kemahiran orang yang kuat, dan dapat bekerja dengan pelbagai sikap yang berbeza. Satu lagi kemahiran yang berguna yang boleh anda dapatkan adalah pengurusan masa yang berkesan, membantu dalam banyak karier.

Sebelum memilih BSc dalam program Pengurusan Peringkat, pastikan untuk menganggarkan perbelanjaan. Kos akan bergantung kepada lokasi sekolah, tuisyen yang dikenakan, dan yuran tambahan. Evaluasi setiap program untuk mencari yang sesuai untuk anda.

Dengan BSc dalam Pengurusan Peringkat, anda biasanya boleh mencari pekerjaan sebagai pengurus peringkat atau pengurus produksi untuk produksi teater secara langsung. Anda boleh melakukan ini dengan bekerja di lokasi untuk satu teater tertentu, atau anda boleh memukul jalan dan melakukan perjalanan dengan penampilan. Pilihan lain ialah menjadi pereka pengeluaran untuk konsert muzik langsung atau DJ kelab.

Terdapat banyak universiti dan kolej di seluruh dunia yang menawarkan BSc dalam Pengurusan Peringkat. Sekiranya anda suka belajar dalam talian, anda boleh meneruskan pilihan itu juga. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

1 Hasil dalam Pengurusan Pentas Filter

Sarjana Muda Sains dalam Menunjukkan Pengeluaran

Full Sail University
BSc
<
Sepenuh Masa
<
20 bulan
English
Kampus

Sekiranya anda telah bermimpi tentang kerjaya dalam pengeluaran acara secara langsung, program Sarjana Muda Pengeluaran Penuh Sail akan membekalkan anda dengan kemahiran prakt ...

Baca lebih lanjut