Filter
Sarjana Muda Sains
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Sarjana Muda Sains dalam Periklanan 2019/2020

Sarjana Muda Sains, atau BSc, adalah ijazah sarjana muda yang biasanya selesai dalam tempoh tiga hingga lima tahun. Ini darjah biasanya membolehkan pelajar untuk bermula dengan lebih meluas kajian pada tahun-tahun pertama dan kemudian memberi tumpuan lebih dan lanjut mengenai bidang yang mereka pilih kerana mereka mendapat lebih jauh ke dalam program ini.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pengiklanan? A Ijazah Sarjana Muda Sains dalam pengiklanan memberikan pelajar pemahaman tentang unsur-unsur asas bidang, termasuk pengurusan, perancangan, dan proses kreatif yang digunakan untuk membangunkan kandungan. Anda biasanya akan mendapatkan beberapa asas dalam prinsip-prinsip perniagaan asas pertama, termasuk perakaunan, pemasaran, pengurusan, teknologi maklumat, dan sumber manusia. Kemudian, anda boleh terus mengarahkan kajian anda ke dalam kelas semata-mata berdasarkan kepada pengiklanan, seperti penjenamaan, gelagat pengguna, perhubungan awam, penulisan iklan, perancangan media dan strategi pengiklanan.

Ijazah sarjana muda dalam pengiklanan adalah berguna untuk mendapatkan jawatan peringkat kemasukan untuk menimba pengalaman yang boleh digunakan untuk kemajuan dalam pengurusan atau untuk masuk ke dalam program MBA. Di samping itu, ia sering meningkatkan keupayaan pelajar untuk berkomunikasi dengan berkesan, yang berguna dalam semua aspek kehidupan, kedua-dua peribadi dan di tempat kerja.

Kos Muda ini akan bergantung kepada di mana anda memilih untuk mengkaji dan panjang program ini anda membuat keputusan untuk mendaftar masuk. Anda sering boleh mengurangkan kos keseluruhan anda tuisyen dengan memilih ijazah BSc ditawarkan dalam talian.

Ijazah Sarjana Muda dalam bidang pengiklanan boleh menyediakan alumni untuk pelbagai kerjaya, bergantung kepada tumpuan yang diambil. Antaranya termasuk penulis, perancang media, pembeli media, pengiklanan wakil jualan, pakar perhubungan awam, eksekutif akaun, dan pengurus jenama.Jawatan-jawatan ini boleh didapati dalam industri pengiklanan, seperti di agensi pengiklanan, dan juga di mana-mana jenis syarikat, kedua-dua besar dan kecil.

Institusi di seluruh dunia menawarkan ijazah sarjana muda dalam pengiklanan dalam talian. Apabila anda belajar melalui Internet, anda mempunyai fleksibiliti yang lebih besar kerana anda boleh belajar bila-bila masa anda mempunyai masa dan mampu untuk memberi tumpuan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Periklanan

Staffordshire University

Adakah anda kreatif dan berkomunikasi baik dengan banyak idea-idea yang baik? BA (Hons) Pengiklanan dan Pengurusan Jenama tentu kami akan memberikan anda satu set kemahir ... [+]

BA dalam Pengiklanan dan Pengurusan Jenama

Adakah anda kreatif dan berkomunikasi baik dengan banyak idea-idea yang baik? BA (Hons) Pengiklanan dan Pengurusan Jenama tentu kami akan memberikan anda satu set kemahiran yang luas untuk membangunkan kerjaya dalam industri kreatif serba pantas ini.

Rangka kursus

Studio kami mencerminkan persekitaran agensi, mewujudkan zon fleksibel kerja dan ruang projek dengan perisian standard industri, jadi anda akan mendapat pengalaman hands-on yang nilai majikan. Dan Program Agensi London dan New York kami membolehkan anda bekerja pada seluar secara langsung dengan agensi-agensi utama, termasuk Fallon, Profero, 23Red, Yes Agensi, Bandujo New York, The Collective, BBH, Pearlfisher dan Havas Worldwide.... [-]

United Kingdom Stoke-on-Trent
Og 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Grand Canyon University Sarjana Muda Sains dalam Pemasaran dan Pengiklanan di Grand Canyon University , yang ditawarkan oleh Colangelo College of Business di Phoenix, men ... [+]

Gambaran keseluruhanKerja Menuju Kerjaya Kreatif dalam Pemasaran

Grand Canyon University Sarjana Muda Sains dalam Pemasaran dan Pengiklanan di Grand Canyon University , yang ditawarkan oleh Colangelo College of Business di Phoenix, menyediakan pelajar untuk bersaing untuk pengurusan peringkat dan kedudukan pengiklanan peringkat dalam pemasaran korporat, komunikasi pemasaran digital dan pengiklanan untuk produk dan perkhidmatan global pasaran.

Hasil DarjahPelajari Taktik Promosi dan Pemasaran

Graduan dari bujangan dalam program pemasaran dan pengiklanan akan dapat menganalisis secara strategik penyelidikan dan data industri kerana ia berkaitan dengan keperluan perniagaan; menggunakan pemikiran kritikal untuk mewujudkan penyelesaian perniagaan yang beretika dan optimum; dan merumuskan objektif pemasaran, menguruskan keputusan pemasaran dan menerapkan strategi pengurusan perhubungan pelanggan.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
8 - 15 minggu
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu