Sarjana Muda Sains dalam Periklanan 2020

Sarjana Muda Sains, atau BSc, adalah ijazah sarjana muda yang biasanya selesai dalam tempoh tiga hingga lima tahun. Ini darjah biasanya membolehkan pelajar untuk bermula dengan lebih meluas kajian pada tahun-tahun pertama dan kemudian memberi tumpuan lebih dan lanjut mengenai bidang yang mereka pilih kerana mereka mendapat lebih jauh ke dalam program ini. Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sa… Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Sains, atau BSc, adalah ijazah sarjana muda yang biasanya selesai dalam tempoh tiga hingga lima tahun. Ini darjah biasanya membolehkan pelajar untuk bermula dengan lebih meluas kajian pada tahun-tahun pertama dan kemudian memberi tumpuan lebih dan lanjut mengenai bidang yang mereka pilih kerana mereka mendapat lebih jauh ke dalam program ini.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pengiklanan? A Ijazah Sarjana Muda Sains dalam pengiklanan memberikan pelajar pemahaman tentang unsur-unsur asas bidang, termasuk pengurusan, perancangan, dan proses kreatif yang digunakan untuk membangunkan kandungan. Anda biasanya akan mendapatkan beberapa asas dalam prinsip-prinsip perniagaan asas pertama, termasuk perakaunan, pemasaran, pengurusan, teknologi maklumat, dan sumber manusia. Kemudian, anda boleh terus mengarahkan kajian anda ke dalam kelas semata-mata berdasarkan kepada pengiklanan, seperti penjenamaan, gelagat pengguna, perhubungan awam, penulisan iklan, perancangan media dan strategi pengiklanan.

Ijazah sarjana muda dalam pengiklanan adalah berguna untuk mendapatkan jawatan peringkat kemasukan untuk menimba pengalaman yang boleh digunakan untuk kemajuan dalam pengurusan atau untuk masuk ke dalam program MBA. Di samping itu, ia sering meningkatkan keupayaan pelajar untuk berkomunikasi dengan berkesan, yang berguna dalam semua aspek kehidupan, kedua-dua peribadi dan di tempat kerja.

Kos Muda ini akan bergantung kepada di mana anda memilih untuk mengkaji dan panjang program ini anda membuat keputusan untuk mendaftar masuk. Anda sering boleh mengurangkan kos keseluruhan anda tuisyen dengan memilih ijazah BSc ditawarkan dalam talian.

Ijazah Sarjana Muda dalam bidang pengiklanan boleh menyediakan alumni untuk pelbagai kerjaya, bergantung kepada tumpuan yang diambil. Antaranya termasuk penulis, perancang media, pembeli media, pengiklanan wakil jualan, pakar perhubungan awam, eksekutif akaun, dan pengurus jenama.Jawatan-jawatan ini boleh didapati dalam industri pengiklanan, seperti di agensi pengiklanan, dan juga di mana-mana jenis syarikat, kedua-dua besar dan kecil.

Institusi di seluruh dunia menawarkan ijazah sarjana muda dalam pengiklanan dalam talian. Apabila anda belajar melalui Internet, anda mempunyai fleksibiliti yang lebih besar kerana anda boleh belajar bila-bila masa anda mempunyai masa dan mampu untuk memberi tumpuan. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
Staffordshire University
Stoke-on-Trent, United Kingdom

Adakah anda kreatif dan berkomunikasi baik dengan banyak idea-idea yang baik? BA (Hons) Pengiklanan dan Pengurusan Jenama tentu kami akan memberikan anda satu set kemahiran ya ... +

Adakah anda kreatif dan berkomunikasi baik dengan banyak idea-idea yang baik? BA (Hons) Pengiklanan dan Pengurusan Jenama tentu kami akan memberikan anda satu set kemahiran yang luas untuk membangunkan kerjaya dalam industri kreatif serba pantas ini. Studio kami mencerminkan persekitaran agensi, mewujudkan zon fleksibel kerja dan ruang projek dengan perisian standard industri, jadi anda akan mendapat pengalaman hands-on yang nilai majikan. Dan kami ... -
BSc
Sepenuh masa
Sambilan
3 tahun
English
Ogo 2020
Kampus