close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda Sains dalam Pengajian Makanan dan Minuman di Turki

A BSc bermaksud Sarjana Muda Sains, dan ia adalah ijazah akademik sarjana muda. Bergantung kepada program tertentu, pelajar yang mendapat Ijazah Sarjana Muda Sains boleh memilih untuk masuk ke dalam kerjaya atau meneruskan pelajaran mereka dan mendapat ijazah lanjutan.Universiti di Turki menyediakan sama ada dua atau empat tahun pendidikan untuk pengajian ijazah pertama, manakala program siswazah… Baca lebih lanjut

A BSc bermaksud Sarjana Muda Sains, dan ia adalah ijazah akademik sarjana muda. Bergantung kepada program tertentu, pelajar yang mendapat Ijazah Sarjana Muda Sains boleh memilih untuk masuk ke dalam kerjaya atau meneruskan pelajaran mereka dan mendapat ijazah lanjutan.

Universiti di Turki menyediakan sama ada dua atau empat tahun pendidikan untuk pengajian ijazah pertama, manakala program siswazah bertahan sekurang-kurangnya dua tahun. Terdapat kira-kira 820 institusi pengajian tinggi di Turki termasuk 76 universiti dengan jumlah enrolmen pelajar lebih daripada 1 juta. Kualiti pendidikan di universiti-universiti Turki sangat berbeza, beberapa memberikan pendidikan dan kemudahan setanding dengan sekolah-sekolah yang terkenal di peringkat antarabangsa.

Sarjana Muda Sains dalam Pengajian Makanan dan Minuman di Turki

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Ozyegin University
Orman Sokak, Turki

Program Gastronomi dan Seni Kuliner Ijazah ini direka untuk pelajar yang bercita-cita mengejar kerjaya profesional dalam seni kuliner dan perkhidmatan makanan.

Program Gastronomi dan Seni Kuliner Ijazah ini direka untuk pelajar yang bercita-cita mengejar kerjaya profesional dalam seni kuliner dan perkhidmatan makanan. -
BSc
4 tahun
English
Sep 2020
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini

Bidang pengajian berkaitan