Filter
Sarjana Muda Sains
Switzerland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda Sains dalam Pengajian Makanan dan Minuman di Switzerland

Institusi akademik di seluruh dunia menawarkan Sarjana Muda Sains atau Ijazah Sarjana Muda Sains. Ini ijazah sarjana muda popular membantu dalam menyediakan pelajar untuk tempat kerja atau untuk program ijazah lanjutan. Purata BSc mengambil masa tiga hingga lima tahun untuk disiapkan.

Switzerland, secara rasmi Gabungan Switzerland, ialah sebuah republik berparlimen persekutuan yang terdiri daripada 26 kanton, dengan Bern sebagai tempat pihak berkuasa persekutuan. Switzerland kebebasan dan berkecuali 's telah lama dihormati oleh kuasa-kuasa besar Eropah. Switzerland adalah ekonomi pasaran moden yang aman, makmur dan stabil dengan kadar pengangguran yang rendah.

Sarjana Muda Sains dalam Pengajian Makanan dan Minuman di Switzerland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Pengajian Makanan dan Minuman, Switzerland

HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland

Calon mestilah berumur sekurang-kurangnya 18 tahun dengan Diploma / Diploma Lanjutan dalam Kuliner, Hospitaliti atau Perniagaan, atau dengan pengalaman dapur masakan 2- t ... [+]

Objektif dan Hasil Pembelajaran

Calon mestilah berumur sekurang-kurangnya 18 tahun dengan Diploma / Diploma Lanjutan dalam Kuliner, Hospitaliti atau Perniagaan, atau dengan pengalaman dapur masakan 2- tahun 3 tahun dan bersamaan dengan IELTS 5.5. Ini adalah ijazah teratas yang terdiri daripada modul Perniagaan / Pengurusan tetapi dengan penekanan pada subjek Kuliner.

Kursus

Teori Lanjutan Kuliner Swiss

Matlamat modul ini adalah untuk membolehkan pelajar memperoleh pengetahuan tentang komoditi makanan dan minuman dan kaedah yang diperlukan untuk menyediakan dan memasak makanan / minuman Swiss / Eropah dan membangunkan kemahiran masakan maju dalam menyediakan produk berkualiti tinggi. Pelajar akan mempelajari seni mencari dan bagaimana mengenal pasti dan menggunakan barangan 'liar' biasa yang kita lihat di sekeliling kita setiap hari. Brewing, fermentasi dan kaedah pemeliharaan dicuba dan diuji.... [-]

Switzerland Sörenberg
Januari 2020
English
Sepenuh masa
20 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu