Filter
Sarjana Muda Sains
Itali Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda Sains dalam Pengajian Makanan dan Minuman di Itali

Institusi akademik di seluruh dunia menawarkan Sarjana Muda Sains atau Ijazah Sarjana Muda Sains. Ini ijazah sarjana muda popular membantu dalam menyediakan pelajar untuk tempat kerja atau untuk program ijazah lanjutan. Purata BSc mengambil masa tiga hingga lima tahun untuk disiapkan.

Secara rasmi dikenali sebagai Republik Itali, negara itu didapati di selatan Eropah. Bahasa rasmi adalah Itali dan modal yang kaya dengan budaya adalah Rome. Banyak universiti di dunia 's tertua terletak di Itali, khususnya Universiti Bologna (ditubuhkan pada 1088). Terdapat tiga Superior Sekolah Siswazah dengan "universiti status ", tiga institusi yang bertaraf Doktor Falsafah Kolej, yang berfungsi di peringkat ijazah dan peringkat lepasan ijazah.

Sarjana Muda Sains dalam Pengajian Makanan dan Minuman di Itali

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Pengajian Makanan dan Minuman, Itali

COQUIS

Kursus Ijazah Sarjana Muda Sains yang pertama di Itali, yang bertajuk Sains dan Seni Kulinari, yang menggabungkan kemahiran teknikal dan kemahiran saintifik yang diperluk ... [+]

Kursus Ijazah Sarjana Muda Sains pertama, yang bertajuk Sains dan Seni Kulinari, yang menggabungkan kemahiran teknikal dan kemahiran saintifik yang diperlukan untuk seorang chef peringkat tertinggi. Seni kuliner dan sains makanan yang dipelajari oleh pelajar menjadikannya Chef yang bersedia dan kreatif dapat merealisasikan hidangan lazat, sihat dan cemerlang dari sudut pandang sensorial dan nutrisi. Chef dengan ciri-ciri ini bekerja di dapur restoran terbaik, atau terletak di sektor katering, menjadi:

Chef Eksekutif,Perunding Makanan,Pemilik Katering Cooker,Pengawal industri kuasa,Pakar Penyelidikan dan Pembangunan untuk Persediaan Makanan,Guru Memasak dan Ilmu Gastronomi di sekolah swasta.... [-]
Itali Rom
Oktober 2019
Itali
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu