$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda Sains dalam Pembinaan di Taiwan

A BSc bermaksud Sarjana Muda Sains, dan ia adalah ijazah akademik sarjana muda. Bergantung kepada program tertentu, pelajar yang mendapat Ijazah Sarjana Muda Sains boleh memilih untuk masuk ke dalam kerjaya atau meneruskan pelajaran mereka dan mendapat ijazah lanjutan.Taiwan, secara rasmi Republik China, adalah sebuah negara di Asia Timur dan republik berperlembagaan yang pertama di Asia. Taiwan… Baca lebih lanjut

A BSc bermaksud Sarjana Muda Sains, dan ia adalah ijazah akademik sarjana muda. Bergantung kepada program tertentu, pelajar yang mendapat Ijazah Sarjana Muda Sains boleh memilih untuk masuk ke dalam kerjaya atau meneruskan pelajaran mereka dan mendapat ijazah lanjutan.

Taiwan, secara rasmi Republik China, adalah sebuah negara di Asia Timur dan republik berperlembagaan yang pertama di Asia. Taiwan mempunyai beberapa universiti yang baik, yang kebanyakannya mempunyai perjanjian pertukaran dengan universiti luar negara, dan ini adalah cara yang baik untuk menikmati kehidupan di Taiwan.

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Taiwan
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Dahan Institute Of Technology
Xincheng Township, Taiwan

Kurikulum memberi penekanan pada kemahiran asas dan pengetahuan profesional dalam kejuruteraan awam.

Kurikulum memberi penekanan pada kemahiran asas dan pengetahuan profesional dalam kejuruteraan awam. -
BSc
English
Kampus