Filter
Sarjana Muda Sains
Sepanyol Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda Sains dalam Pengajian Pemasaran di Sepanyol

A Ijazah Sarjana Muda (Ijazah Sarjana Muda Sains) adalah ijazah sarjana muda yang menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang pengajian mereka. Walaupun ijazah ini sering berkaitan dengan kursus dalam bidang sains, pelajar dalam bidang-bidang bukan sains juga boleh mendapat Ijazah Sarjana Muda Sains a.

Pemasaran dan latihan komunikasi adalah penting untuk mewujudkan satu kempen pengiklanan yang akan memberi publisiti produk dan perkhidmatan di pasaran. Pelajar dalam kursus-kursus ini belajar bagaimana untuk membuat iklan untuk televisyen, radio, media digital, dan kempen cetak.

Sepanyol (Sepanyol: España) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Sarjana Muda Sains dalam Pengajian Pemasaran di Sepanyol

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Pengajian Pemasaran, Sepanyol

International University of Catalonia

Matlamat di belakang Ijazah Double di ADE dan Pemasaran yang ditawarkan oleh UIC Barcelona bersama dengan Birkbeck University of London adalah untuk melatih para profesio ... [+]

Gambaran keseluruhan

Matlamat di belakang Ijazah Double di ADE dan Pemasaran yang ditawarkan oleh UIC Barcelona bersama dengan Birkbeck University of London adalah untuk melatih para profesional dengan visi strategik pemasaran sebagai penggerak di sebalik perniagaan.

Dengan tempoh lima tahun, program gelar berganda antarabangsa ini memberikan pengetahuan yang komprehensif tentang organisasi, pengurusan perniagaan dan kepimpinan dalam bidang fungsional, bersama dengan pengkhususan dalam bidang pemasaran.

Ini adalah ijazah berganda yang antarabangsa dan akan membuka pintu kepada masa depan profesional yang menjanjikan.

Kelebihan program iniPembelajaran yang berbeza. Dengan mempelajari dua gelaran, anda akan memperluaskan pengetahuan anda dan pilihan yang tersedia untuk anda di pasaran pekerjaan.Profil pemasaran: Pengetahuan pemasaran lebih bernilai dan permintaan dalam sektor perniagaan.Prestij akademik: Birkbeck University of London adalah sebahagian daripada emblem University of London, sebuah institusi akademik yang diiktiraf secara global.Peletakan kerja dalam syarikat: Kelas-kelas di Birkbeck berlaku pada malam hari, bermakna mereka serasi dengan penempatan kerja atau latihan lanjut dan aktiviti kebudayaan.Profesional Profesional: Anda akan menambah nilai perbezaan kepada kurikulum anda dan anda akan mencapai profil yang sangat komprehensif, yang akan membawa pengetahuan dan pengalaman antarabangsa.Mobiliti antarabangsa: Anda akan tinggal di Barcelona dan London, dua bandaraya yang sangat kosmopolitan dan bertenaga.Rangkaian global: Anda akan mengenali pelajar dari seluruh dunia dan anda akan membuat rangkaian kenalan antarabangsa.Persembahan... [-]
Sepanyol Barcelona
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu