Filter
Sarjana Muda Sains
Jerman Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda Sains dalam Pengajian Pemasaran di Jerman

Sarjana Muda Sains (BSc) adalah ijazah postsecondary yang ditawarkan dalam pelbagai bidang. Program ini boleh didapati di universiti-universiti dan kolej di seluruh dunia, dan mereka mengambil masa antara tiga dan lima tahun untuk disiapkan.

Kajian dalam pemasaran dan komunikasi membuka peluang semua industri, kerana semua organisasi perlu untuk berkomunikasi dengan pekerja dan pelanggan mereka. Pencari kerja yang terlatih dalam pemasaran dan komunikasi boleh mencari peluang pekerjaan di syarikat pemasaran dan juga syarikat-syarikat besar.

 

 

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Sarjana Muda Sains dalam Pengajian Pemasaran di Jerman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Pengajian Pemasaran, Jerman

Frankfurt School of Finance & Management

Menjadi pakar pemasaran! Pemasaran sering disebut sebagai teras perniagaan. Penjenamaan, terutamanya dalam talian, menjadi semakin penting bagi syarikat. Memperoleh penga ... [+]

Mengapa anda perlu memilih pemasaran?Belajar tentang bidang pemasaran yang berlainan (misalnya pengiklanan, pembangunan produk, media digital, perdagangan, penyelidikan pasaran, jualan)Ketahui cara menguruskan jenamaPemasar akan sentiasa menjadi permintaan: ia adalah bahagian penting dari mana-mana perniagaan.Calon yang ideal

Kepekatan ini bertujuan untuk pelajar yang mencari kerjaya dalam pemasaran atau jualan dan mahu bekerja dengan kemahiran analitikal dan kreatif mereka semasa belajar.

[-]
Jerman Frankfurt
Permintaan Maklumat
English,Jerman
Sepenuh masa
7 - 7 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu