Filter
Sarjana Muda Sains
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 52 Sarjana Muda Sains dalam Matematik 2019

Sarjana Muda Sains adalah ijazah sarjana muda di salah satu daripada banyak bidang kajian yang berkaitan dengan sains, matematik, atau kejuruteraan. Dicapai melalui kombinasi kuliah dan kerja makmal, darjah ini sering memberikan gambaran yang baik mengenai hal perkara dan memperkenalkan kemahiran penting dan topik-topik yang pelajar boleh memperbaiki lagi walaupun kerja lepasan ijazah.

Mereka yang ingin tahu jawapan kepada soalan, apa yang Sarjana Muda Sains dalam mata pelajaran Matematik perlu terlebih dahulu memahami bagaimana luas bidang pengajian matematik adalah. Matematik meliputi pelbagai disiplin, di mana kesemuanya adalah besar dan kompleks dalam hak mereka sendiri. Memilih Ijazah Sarjana Muda Matematik lebih Ijazah Sarjana Muda dalam Kalkulus atau Statistik membolehkan gambaran keseluruhan pelbagai jenis matematik pelajar. Mereka boleh melihat bagaimana disiplin bersilang dan boleh digunakan untuk membina satu dengan yang lain.

Sarjana Muda Matematik sering menjadi pilihan utama bagi pelajar yang ingin memberi tumpuan kepada teori nombor dan bukannya matematik gunaan.Kursus pelbagai kajian adalah cara yang baik untuk pelajar-pelajar untuk membiasakan diri dengan semua alat matematik yang terhad.

Kos Sarjana Muda Matematik berbeza daripada institusi kepada institusi. Ijazah ini biasanya mengambil masa empat tahun untuk disiapkan, tetapi beberapa sekolah menawarkan cepat-trek yang membolehkan pelajar untuk menyelesaikan dalam tiga.

Graduan Ijazah Sarjana Muda dalam mata pelajaran Matematik boleh mengejar sama ada penyelidikan atau tugas mengajar. Para penyelidik lebih cenderung untuk bekerja di makmal swasta atau kerajaan, manakala guru yang tidak melanjutkan pelajaran umumnya bekerja di peringkat pendidikan rendah atau menengah.

Banyak institusi di seluruh dunia menawarkan Ijazah Sarjana Muda dalam program Matematik peluang kepada pelajar untuk mendapatkan ijazah dalam talian. Kajian Online bermakna lokasi bukanlah satu isu dalam mencari program yang tepat untuk anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Other options within this field of study:

52 Results in Matematik

York St John University

Kursus Kepujian kami dalam Matematik direka bentuk untuk merangsang secara intelek dan relevan secara kerjaya. Kursus ini akan merayu kepada pelajar yang ingin mengatasi ... [+]

Anda mungkin baru-baru ini mempelajari matematik di sekolah. Anda mungkin telah mempelajari formula dan bagaimana untuk menerapkannya, bagaimana untuk menggambarkan grafik dan bagaimana untuk mengira kawasan dan jumlah. Bagaimana anda tahu bahawa formula akan berfungsi? Siapa yang pertama menggunakan formula itu - dan bagaimana mereka tahu ia akan berfungsi?

Mempelajari Matematik pada tahap ijazah adalah lebih daripada sekadar menerapkan apa yang anda sudah tahu kepada beberapa masalah. Ia adalah subjek kreatif, penyiasatan di mana anda akan menolak batas-batas apa yang mungkin dicapai melalui pemikiran dan kemudian menerapkannya ke dunia.

Gambaran keseluruhan kursus

Kursus Kepujian kami dalam Matematik direka bentuk untuk merangsang secara intelek dan relevan secara kerjaya. Kursus ini akan merayu kepada pelajar yang ingin mengatasi cabaran dunia nyata melalui ketekunan intelektual dan kesucian pendekatan yang wujud dalam matematik. Program ini akan membangunkan kemahiran anda dalam aspek murni dan diterapkan subjek ke peringkat lanjutan, menggabungkannya dengan latihan dalam kebarangkalian, statistik lanjutan dan analisis data. Pada tahun akhir pengajian anda, anda akan mengatasi penyelidikan bebas, membawa bersama portfolio kemahiran komprehensif ini untuk memberi tumpuan kepada soalan penyelidikan pilihan anda. Dengan sokongan dari kerjaya dan pasukan penempatan Universiti, kemahiran dan pengalaman yang diperolehi dari kursus ini haruslah mudah dipindahkan ke peringkat pekerjaan siswazah di pelbagai sektor.... [-]

United Kingdom York
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 6 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Peru State College

Program matematik berusaha untuk memenuhi misi Peru Negeri Kolej pendidikan, penyelidikan dan perkhidmatan awam melalui tiga objektif. Pertama, program ini adalah untuk m ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam mata pelajaran Matematik

Program matematik berusaha untuk memenuhi misi Peru Negeri Kolej pendidikan, penyelidikan dan perkhidmatan awam melalui tiga objektif. Pertama, program ini adalah untuk menyediakan kursus-kursus matematik umum bagi menyokong jurusan dan program-program yang disediakan oleh State College Peru. Kedua, program ini adalah untuk menyediakan kursus-kursus matematik perlu bagi pelajar yang mengikuti pengajaran kerjaya dalam matematik. Akhir sekali, program ini adalah untuk menyediakan pelajar untuk bekerja di industri atau untuk meneruskan kerja-kerja graduan dalam matematik dan statistik.

pilihan program

Matematik Major mempunyai dua pilihan, pilihan mata pelajaran Matematik dan pilihan Pendidikan Matematik (bidang sokongan). Jika pilihan Pendidikan Matematik dipilih, perhatian perlu diberikan kepada keperluan kerja kursus tambahan untuk masuk ke dalam program Pendidikan Guru Menengah dan untuk semester yang profesional. Matematik merupakan satu pengesahan bidang dalam program Pendidikan Guru.... [-]

Amerika Syarikat Peru
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mansfield University

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Matematik menawarkan pendidikan berkualiti tinggi yang memenuhi keperluan pengajaran dan profesional para pelajar kami, yang memberi merek ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Matematik menawarkan pendidikan berkualiti tinggi yang memenuhi keperluan pengajaran dan profesional para pelajar kami, yang memberi mereka penghargaan terhadap matematik, abstrak, ketetapan, dan justifikasi.

Ijazah ini menyediakan pelajar kami untuk kerjaya yang berkaitan dengan matematik dalam pendidikan, kerajaan, dan sektor swasta, serta untuk pengajian siswazah dalam matematik. Pelajar memilih tiga konsentrasi: Matematik Gunaan, Matematik Gunaan dengan Sains Komputer, dan Matematik Tulen.

Konsentrasi Matematik Gunaan

Kepekatan Matematik Gunaan memberi tumpuan kepada alat matematik yang digunakan dalam bidang lain. Khususnya, pelajar akan mendapat pemahaman dan pengalaman dengan aplikasi praktikal persamaan pembezaan, analisis berangka, dan penyelidikan operasi. Kerja kursus termasuk kursus Matematik teras serta kursus yang diperlukan dari Biologi, Kimia, dan / atau Fizik.... [-]

Amerika Syarikat Mansfield
August 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Denver

Matematik adalah alat asas untuk dunia moden. Analisis matematik dan pemodelan membantu dalam ramalan cuaca dan ramalan gempa bumi, dalam reka bentuk pesawat dan elektron ... [+]

BS atau BA Matematik

Matematik adalah alat asas untuk dunia moden. Analisis matematik dan pemodelan membantu dalam ramalan cuaca dan ramalan gempa bumi, dalam reka bentuk pesawat dan elektronik peranti, dalam pembangunan kod rahsia untuk penghantaran selamat maklumat dan analisis kewangan dan ramalan ekonomi.

Program dalam matematik di DU menyediakan anda untuk banyak peluang dalam bidang ini. Pelajar-pelajar kita beralih kepada kerjaya dalam industri berteknologi tinggi, industri aeroangkasa, dunia pengurusan maklumat, mengajar dan banyak lagi. Sesetengah pelajar boleh memilih untuk meneruskan kerja ijazah dalam matematik, sains komputer atau bidang-bidang lain.

BS dan BA dalam mata pelajaran Matematik menyediakan asas yang kukuh dalam matematik dengan penekanan khusus kepada pembangunan kemahiran menyelesaikan masalah logik dan analisis. Utama ini sering digabungkan dengan besar atau kecil di kawasan aplikasi seperti sains semula jadi, sains komputer, atau perniagaan. Peluang kerjaya termasuk penganalisis matematik, aplikasi programmer saintifik, penganalisis programmer, aktuari, dan guru. ... [-]

Amerika Syarikat Denver
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of the South Pacific USP

Satu kajian dalam matematik adalah satu kajian dalam prinsip-prinsip yang dikongsi bersama oleh semua dan di dalam alat-alat yang boleh didapati oleh semua untuk menerang ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains adalah program tiga tahun yang terdiri daripada dua puluh empat kursus; yang mana lapan kursus adalah pada 100 peringkat, lapan kursus pada 200 peringkat, dan lapan kursus di 300-peringkat. Disiplin dibenarkan sebagai besar atau kecil bagi ijazah Sarjana Muda Sains pada tahun 2017 adalah:

sarjana muda dalam matematik

Matematik dianggap sebagai asas semua sains. Ia adalah bahasa yang digunakan oleh kejuruteraan, sains gunaan, sains hayat, sains sosial, dan perniagaan.

Terdapat permintaan yang tinggi bagi orang-orang dengan pemahaman matematik yang kukuh, dan ahli matematik bekerja dengan orang dalam semua bidang.

Satu kajian dalam matematik adalah satu kajian dalam prinsip-prinsip yang dikongsi bersama oleh semua dan di dalam alat-alat yang boleh didapati oleh semua untuk menerangkan dan menganalisis dunia. Graduan dengan ijazah dalam mata pelajaran Matematik dinilai untuk kemahiran analisis dan keupayaan mereka untuk mendekati dan menyelesaikan masalah menggunakan logik dan pemikiran abstrak.... [-]

Fiji Suva
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eindhoven University of Technology

Sama ada ia adalah telefon bimbit anda, butiran keselamatan untuk kad bank anda, bekalan produk ke kedai-kedai, pemprosesan imej dalam bidang perubatan atau prototaip dig ... [+]

Sama ada ia adalah telefon bimbit anda, butiran keselamatan untuk kad bank anda, bekalan produk ke kedai-kedai, pemprosesan imej dalam bidang perubatan atau prototaip digital untuk kereta: semua ini akan wujud tanpa matematik. Anda mungkin sering juga memberikan pemikiran, tetapi matematik adalah bahagian yang penting dalam dunia moden kita.

Itulah sebabnya terdapat juga permintaan yang berterusan bagi ahli matematik serba boleh dan meluas deployable, orang yang gemar cabaran untuk menyelesaikan masalah dan mereka bentuk produk baru. Sedang terlibat dalam mewujudkan dunia hari ini dan esok sesuatu yang merayu kepada anda? Adakah anda menikmati mendapatkan gigi anda ke dalam masalah dan jangan terus mencari penyelesaian sehingga sesuatu yang telah diselesaikan? Jika ya, program kami Gunaan Matematik adalah satu untuk anda. ... [-]

Belanda Eindhoven
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Matematik adalah asas banyak disiplin, teknologi, dan kejuruteraan. Analisis matematik dan pemodelan juga digunakan secara meluas dalam sains hayat, sains sosial, dan per ... [+]

Matematik Gunaan BScgambaran Keseluruhan

Matematik adalah asas banyak disiplin, teknologi, dan kejuruteraan. Analisis matematik dan pemodelan juga digunakan secara meluas dalam sains hayat, sains sosial, dan perniagaan. Major ini menyediakan latihan matematik dalam latihan teori dan kemahiran analisis kuantitatif untuk menyelesaikan masalah praktikal.

Melalui bimbingan dan pengajaran profesional, kami berhasrat untuk membangunkan kemampuan pelajar untuk menganalisis masalah, menyelesaikan masalah dan penalaran logikal, membangunkan praktik koneksi teoritis, dan membolehkan pelajar memahami cara menggunakan pemodelan matematik untuk menganalisis masalah dunia sebenar. Kemahiran ini penting dalam banyak bidang dan dinilai oleh sesetengah syarikat.... [-]

China Suzhou
September 2019
Sepenuh masa
3 - 4 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Berdiri dengan ijazah yang dihargai oleh setiap sektor industri dan pekerjaan di seluruh dunia Sediakan untuk kerjaya dalam perniagaan, industri, kerajaan, pengajaran ata ... [+]

Kita hidup dalam usia maklumat. Mengapa tidak berada di tengah-tengahnya?

Dalam dunia yang didorong oleh teknologi, kerjaya dalam matematik dan sains maklumat komputer tidak dapat diabaikan. Bidang ini berkembang dan Mercy College boleh menetapkan anda ke arah yang betul.

Dengan menekankan matematik dan bahasa komputer yang diterapkan (JAVA) , Bahagian Sains Matematik dan Sains Komputer membuat anda bersedia untuk ijazah Sarjana Muda Sains - dan dunia sebenar.

Dengan teknologi yang terintegrasi ke dalam kurikulum, anda akan membangunkan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan, sekolah siswazah dan pendidikan lanjutan, dan pembelajaran sepanjang hayat. Anda juga akan menjadi komunikator yang lebih baik, menjadikan tahap ini sempurna jika anda ingin menjadi seorang guru.... [-]

Amerika Syarikat Dobbs Ferry USA Online
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Grand Canyon University

Grand Canyon University (GCU) menawarkan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam mata pelajaran Matematik untuk program ijazah pendidikan menengah untuk menyediakan menengah dan ... [+]

Program awal - Punca Permulaan Licensure Guru

Ditawarkan Oleh: Kolej Ilmu Kemanusiaan dan Sains Sosial

Gambaran Keseluruhan

Bersedia untuk Menjadi Guru Matematik Berlesen dalam Pendidikan Menengah

Grand Canyon University (GCU) menawarkan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam mata pelajaran Matematik untuk program ijazah pendidikan menengah untuk menyediakan menengah dan sekolah tinggi pendidik masa depan dengan pengetahuan matematik dan hands-on latihan yang diperlukan untuk menjadi guru matematik berjaya esok pelbagai dan pesat berubah bilik darjah.

BS dalam matematik untuk program pendidikan boleh didapati sebagai sebahagian daripada usaha sama antara Kolej GCU ini Kemanusiaan dan Sains Sosial dan College of Education. Apabila anda lulus dari Sarjana Muda Sains dalam program ijazah Matematik, anda akan memperolehi kemahiran asas dan alat yang diperlukan untuk mendapatkan sijil pendidikan menengah dalam matematik. Anda juga akan layak untuk pengesahan gred pertengahan, yang akan membolehkan anda untuk mengajar sekolah menengah dan pelajar sekolah tinggi.... [-]

Amerika Syarikat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Lagi
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Pécs

Kursus-kursus asas termasuk: Logik, sains Komputer, Aljabar Linear, Teori nombor, Kalkulus, Geometri, Teori probabiliti dan statistik dan Teori permainan. ... [+]

Penerangan Program

Kursus-kursus asas termasuk: Logik, sains Komputer, Aljabar Linear, Teori nombor, Kalkulus, Geometri, Teori probabiliti dan statistik dan Teori permainan. Kursus lanjutan termasuk pengaturcaraan Matematik dan penyelidikan Operasi, Teori Kumpulan, Algebra Komputer, Kaedah numerik dan sains komputer yang diterapkan. Kursus biasanya terdiri daripada dua bahagian: kuliah dan seminar penyelesaian masalah, masing-masing bernilai 2 atau 3 kredit, bergantung pada sifat topik tersebut. Sebagai tambahan kepada 120 kredit yang perlu dikutip dari kursus, 60 kredit untuk penyediaan tesis ini menyelesaikan 180 kredit yang diperlukan untuk menyelesaikan kursus.

Kursus sarjana dalam matematik adalah asas bagi matematik pengajaran (MSc) yang digunakan (dengan tumpuan khusus dalam penyelidikan operasi) yang terdapat di University of Pécs serta kursus MSc lain yang terdapat di universiti lain.... [-]

Hungary Pécs
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Windsor, Undergraduate

Di University of Windsor, anda boleh mengikuti program dalam matematik, statistik, sains aktuari, sains matematik dan komputer atau menggabungkan antara belajar matematik ... [+]

Penerangan Program

Di University of Windsor, anda boleh mengikuti program dalam matematik, statistik, sains aktuari, sains matematik dan komputer atau menggabungkan antara belajar matematik dengan disiplin lain seperti fizik, kimia, ekonomi, muzik dan Bahasa Inggeris.

Pemilihan kursus jurusan adalah komprehensif, membolehkan pelajar memberi tumpuan kepada gabungan mana-mana gabungan matematik yang digunakan (penyelidikan operasi), matematik tulen, nance, sains aktuari, statistik, atau analisis berangka, sambil membina asas yang kukuh dan luas. Program kami termasuk teras kursus yang ketat direka untuk membangunkan masalah- masalah dan komunikasi kemahiran matematik anda, untuk meningkatkan pengetahuan anda struktur dan aplikasi matematik, dan tiada semangat anda melalui pendedahan kepada keindahan matematik.... [-]

Kanada Windsor
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Warwick, Department of Physics

Matematik dan fizik adalah subjek pelengkap dan membuat kombinasi yang waras untuk belajar di universiti. Terdapat banyak contoh-penemuan yang tidak dijangka terhasil dar ... [+]

Matematik dan fizik adalah subjek pelengkap dan membuat kombinasi yang waras untuk belajar di universiti. Terdapat banyak contoh-penemuan yang tidak dijangka terhasil daripada interaksi antara kedua-dua disiplin. Idea maju dalam fizik zarah telah membawa kepada kemajuan dalam topologi - salah satu cabang paling murni matematik. Kemajuan dalam memahami kekacauan menyediakan contoh yang lain. Idea daripada teori sedang digunakan semakin dalam pemodelan sistem fizikal yang kompleks seperti suasana dan laser.

The Warwick kursus bersama (BSc dan MMathPhys) kini antara yang terbaik mantap di negara ini dengan kira-kira 50 pelajar bermula setiap tahun. Kursus-kursus yang merangkumi sebahagian besar daripada modul dari kedua-dua jabatan menyumbang direka terutamanya untuk pelajar ijazah bersama. Ia adalah mungkin pada akhir Tahun Pertama untuk memindahkan mana-mana daripada darjah subjek tunggal. Tahun satu dan dua adalah biasa kepada dua kursus.... [-]

United Kingdom Coventry
August 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northern Arizona University

Ijazah dalam matematik akan menyediakan anda untuk beberapa kerjaya mungkin. Sila rujuk Jabatan Matematik dan Statistik Matematik Ijazah Program untuk cadangan mengenai m ... [+]

Ijazah dalam matematik akan menyediakan anda untuk beberapa kerjaya mungkin. Sila rujuk Jabatan Matematik dan Statistik Matematik Ijazah Program untuk cadangan mengenai matematik memilih, statistik, dan elektif umum untuk memenuhi matlamat tertentu termasuk: kerjaya dalam Sains Aktuari, kerjaya dalam Perangkaan kerjaya dalam Matematik Gunaan, dan pengajian siswazah dalam mata pelajaran Matematik.

Apa Yang Boleh Saya Lakukan dengan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam mata pelajaran Matematik?

Jika anda menikmati menyelesaikan masalah dengan campuran kreativiti dan teknik matematik, kemudian anda sudah bersedia untuk meneruskan kajian matematik dan Universiti Arizona Utara boleh membantu. Matematik adalah satu profesion yang tersendiri, tetapi ia juga adalah satu alat yang penting dalam setiap bidang sains fizikal dan sosial, perniagaan, kejuruteraan, pemasaran, dan kerjaya yang berkaitan yang tidak terkira banyaknya. majikan industri kerajaan dan perlu matematik mahir untuk penyelidikan operasi, analisis berangka, simulasi dan pemodelan, analisis data, penyelidikan pasaran, dan kaji selidik komersial. A utama dalam matematik membuka pintu kepada banyak kemungkinan.... [-]

Amerika Syarikat Flagstaff
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universiti Teknologi Malaysia

Prospek Kerjaya: pengurus jaminan kualiti, jurutera kawalan produksi dan pegawai perancangan dalam industri seperti pembuatan, telekomunikasi dan minyak ... [+]

Tahun 1

Pengenalan kepada Program Matematik Industri, Kaedah Matematik I, Statistik, Literasi Komputer, Mekanik / Prinsip Kimia, Peradaban Islam dan Asia, Kaedah Matematik II, Pengaturcaraan Komputer, Aljabar Linear, Persamaan Pembezaan I, Kemahiran Bahasa Akademik, Dinamik Malaysia.

Tahun 2

Statistik Matematik, Kaedah Numerik I, Matematik Diskret, Persamaan Berbeza II, Kalkulus Vektor, Teknologi Sains dan Kemanusiaan, Kaedah Matematik III, Kalkulus Lanjutan, Pemodelan Matematik I, Pemrograman Linear, Bahasa Inggeris Lanjutan untuk Kemahiran Akademik, Inovasi dan Kreativiti Elektif (Pilih 2 kredit ): Pemikiran Kritikal dan Kreatif atau Inovasi dan Kreativiti.

Tahun 3

Kawalan Kualiti Statistik, Pemodelan Matematik II, Bahasa Inggeris untuk Tujuan Profesional, Pilihan Pembangunan Manusia (Pilih 2 kredit): Teknokrat dan Pembangunan atau Etika Profesional, Pilihan Raya (Memilih 6 kredit), Latihan Industri (HW) (SHORT SEM), Reka Bentuk Eksperimen, Kaedah Numerik II, Pembangunan Keusahawanan dan Perusahaan, Pembelajaran Perkhidmatan, Pilihan (Pilih 6 kredit)... [-]

مليسيا Skudai
January 2020
Sepenuh masa
4 - 6 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Higher School of Economics

Matlamat program ini adalah untuk melatih penganalisis dan saintis data yang berpengalaman dalam kaedah moden pembelajaran mesin, pembangunan perisian, bekerja dengan dat ... [+]

Program baru. Pengambilan pertama pada tahun 2018

Matlamat program ini adalah untuk melatih penganalisis dan saintis data yang berpengalaman dalam kaedah moden pembelajaran mesin, pembangunan perisian, bekerja dengan data besar dan membangunkan model analisis untuk perniagaan. Program ini adalah berdasarkan pengalaman kejayaan program Sarjana Muda HSE dalam Matematik Gunaan dan Informatika serta kerja lama Sekolah Sains Ekonomi dan Politik London (University of London).

Graduan program akan menerima:

Sarjana Muda Sains dalam Matematik Gunaan dan Informatika, HSE Sarjana Muda Sains dalam Data Sains dan Analisis Perniagaan, LSE (University of London) Mengenai Program

Program ini bertujuan untuk mendidik para penganalisis yang berpengalaman dan saintis data untuk memiliki pengetahuan dalam ekonomi pakai, khususnya industri kewangan. Matlamat utama adalah untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran penggunaan pepejal yang membolehkan mereka menyelesaikan tugas secara kreatif dan cekap.... [-]

Rusia Moscow United Kingdom London
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu