Sarjana Muda Sains dalam Kewartawanan

Terbaik 48 Sarjana Muda Sains dalam Kewartawanan 2019

Kewartawanan

Ijazah Sarjana Muda Sains (BSc) diperolehi oleh pelajar yang melengkapkan program sarjana muda di sebuah kolej atau universiti yang disahkan. Walaupun BSc secara tradisi dikaitkan dengan bidang kajian yang bersifat saintifik, sesetengah universiti menganugerahkan BSc dalam bidang yang lebih kerap dikaitkan dengan ijazah Sarjana Muda Sastera.

Apakah BSc dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa? Ia adalah ijazah yang diperolehi dengan mempelajari alat-alat penting yang diperlukan untuk menjadi wartawan. Dalam program kewartawanan moden dan komunikasi massa, para peserta diajar pelbagai kaedah pelaporan yang berbeza untuk mempersiapkan mereka untuk pelbagai bentuk kewartawanan moden, termasuk cetak, digital dan televisyen. Pelajar belajar bagaimana untuk menindaklanjuti sumber, menggunakan pangkalan data untuk mencari maklumat yang relevan untuk cerita dan mengambil bahagian dalam struktur kewartawanan sekolah untuk mencapai pengalaman dunia sebelum memperoleh ijazah mereka.

Mempelajari kewartawanan tidak hanya memberikan kemahiran yang berguna di bilik berita, seperti pemeriksaan fakta dan penulisan iklan. Pelajar juga mengasah kemahiran interpersonal mereka, belajar untuk berkomunikasi dengan orang-orang setiap jenis, bahkan mereka yang agak tidak seperti diri mereka sendiri.

Memperolehi BSc dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa dari sebuah sekolah boleh menjadi pengalaman yang menggembirakan, tetapi kos ijazah boleh berbeza-beza dari universiti ke universiti. Menghubungi sekolah yang menarik secara langsung adalah cara terbaik untuk menilai kos.

Dunia kewartawanan moden penuh dengan peluang kerjaya baru. Di samping kedudukan yang lebih tradisional dalam kewartawanan, seperti siaran atau wartawan akhbar, terdapat sejumlah besar pilihan dalam talian yang ada. Penerbitan dalam talian mempunyai keupayaan untuk melayani pembaca di seluruh dunia, yang membolehkan perhatian lebih fokus pada minat tertentu. Ini membolehkan kewartawanan dan pakar komunikasi massa untuk mencari laporan pekerjaan mengenai sesuatu yang mereka minat.

Mendapatkan BSc dalam Kewartawanan dan Komunikasi Massa adalah langkah pertama dalam kerjaya dalam media cetakan atau penyiaran. Banyak sekolah di seluruh dunia menawarkan program kewartawanan di kampus dan dalam talian. Untuk memulakan pendidikan anda, cari program anda di bawah dan hubungi langsung pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut

Sarjana muda sains dalam filem

The Los Angeles Film School
Campus Sepenuh masa 36  September 2019 Amerika Syarikat Los Angeles

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam program Film direka untuk menyediakan pelajar dengan bukan sahaja pengetahuan dan pemahaman teori filem, tetapi juga tangan-on pengalaman dalam kemahiran dan kraf diperlukan untuk layak dalam kedudukan industri peringkat kemasukan. Graduan dilatih untuk bekerja pembikin filem bebas, pembantu pengeluaran, editor, pereka bunyi, penolong pengarah, pengurus pengeluaran unit, pengarah seni, editor video, juruteknik lampu, pembantu pengarah, editor dialog dan pelbagai jawatan lain dalam industri filem dan video . [+]

Hands-on pendidikan

Di sekolah kami, anda belajar pembikinan filem dengan benar-benar membuat filem. Program kami adalah dibina di sekitar aliran kerja industri yang sebenar. Guru melangkah off set ke hadapan kelas untuk memberikan pendidikan yang mendalam anda tidak boleh keluar dari buku teks. Kami mahu menyediakan anda dengan pengetahuan yang fokus dan pemahaman teori filem dan kraf yang diperlukan untuk memasuki industri hiburan dan memukul tanah berjalan.

Anda akan menerima latihan dalam: Filem Teori • Pengeluaran • Papan cerita • Sinematografi • Mengarah • Penyuntingan • Pengeluaran Post dan banyak lagi!

Yang Sarjana Muda Sains dalam Film program direka untuk menyediakan pelajar dengan bukan sahaja pengetahuan dan pemahaman teori filem, tetapi juga tangan-on pengalaman dalam kemahiran dan kraf diperlukan untuk layak dalam kedudukan industri peringkat kemasukan. Graduan dilatih untuk bekerja pembikin filem bebas, pembantu pengeluaran, editor, pereka bunyi, penolong pengarah, pengurus pengeluaran unit, pengarah seni, editor video, juruteknik lampu, pembantu pengarah, editor dialog dan pelbagai jawatan lain dalam industri filem dan video . Program ini juga akan membantu membangunkan kemahiran pembinaan pasukan perlu untuk industri filem. Terdapat empat laluan trek ijazah yang ditawarkan dalam program sarjana muda: Pengeluaran, Sinematografi, Mengarahkan / Screenwriting dan Design Production. Pelajar akan bekerja dengan mentor fakulti untuk memilih trek tahap yang paling sesuai dengan kemahiran, bakat dan matlamat profesional. Selain kemahiran teknikal dan pembangunan kreatif, kurikulum yang mengajar pelajar kritikal pemikiran, penyelesaian masalah dan kemahiran analitikal yang diperlukan untuk memulakan dan mengekalkan kerjaya profesional yang panjang dan produktif dalam industri hiburan dan media.... [-]


BSc dalam Media Kreatif dan Teknologi Permainan

Breda University of Applied Sciences
Campus Sepenuh masa September 2019 Belanda Breda

Adakah impian anda untuk bekerja dalam industri permainan? Dalam program permainan kami, salah satu yang terbaik di dunia, anda belajar bagaimana membuat permainan yang menarik, menarik dan, di atas semua, dimainkan. [+]

Adakah impian anda untuk bekerja dalam industri permainan? Dalam program permainan kami, salah satu yang terbaik di dunia, anda belajar bagaimana membuat permainan yang menarik, menarik dan, di atas semua, dimainkan.

Sama ada anda mahu menjadi pengaturcara main permainan terbaik, artis pemenang anugerah atau pengeluar yang memenangi gelaran Triple-A, jalan anda kepada kejayaan bermula pada Senibina dan Rekaan Permainan Antarabangsa di Breda.

Gambaran keseluruhan kajian

Dalam program ini, anda akan dilatih dalam kemahiran kreatif, teknologi, dan komersial. Kerjaya permainan memerlukan anda mempunyai pengetahuan yang luas mengenai pembangunan permainan dan kemahiran mendalam dalam bidang kepakaran anda yang dipilih, seperti seni visual 3D, pembangunan permainan video mewah, animasi, audio, permainan, reka bentuk tahap, pengeluaran, atau pengaturcaraan.... [-]


Sarjana Muda Sains dalam pengeluaran muzik

Full Sail University
Online Campus Sepenuh masa Sambilan 20 - 29  September 2019 Amerika Syarikat Winter Park + 2 lagi

Sebagai pelajar dalam program ini, anda akan membangunkan pemahaman perkakasan muzik kontemporari dan teknologi perisian dengan mencipta lagu sendiri, skor anda, dan soundtrack. Anda juga akan mendapat asas yang kukuh dalam teori muzik, sejarah dan komposisi. [+]

Ahli Muzik telah lama memainkan peranan penting dalam pelbagai aspek industri hiburan, menggunakan muzik untuk membantu memperkayakan televisyen, filem, radio, permainan video, acara langsung dan banyak lagi. Permintaan untuk kreatif, komposer teknologi cerdas adalah lebih besar berbanding sebelum ini, dan terima kasih kepada kemajuan dalam rakaman rumah, soundtrack kepada kehidupan kita boleh diwujudkan mana-mana sahaja di dunia.

Full Sail Universiti Music Production Ijazah Sarjana Muda Sains direka untuk melengkapkan pemuzik dan komposer dengan kemahiran pengeluaran muzik yang penting untuk kejayaan dalam pasaran moden hari ini. Sebagai pelajar dalam program ini, anda akan membangunkan pemahaman perkakasan muzik kontemporari dan teknologi perisian dengan mencipta lagu sendiri, skor anda, dan soundtrack. Anda juga akan mendapat asas yang kukuh dalam teori muzik, sejarah dan komposisi.... [-]


Sarjana Muda Sains dalam Komunikasi dan Sains Media - Konsentrasi dalam Komunikasi Strategik Bersepadu

Zayed University
Campus Sepenuh masa September 2019 Emiriah Arab Bersatu Mohammed Bin Zayed City Dubai + 1 lagi

Kurikulum yang diikuti oleh pelajar-pelajar yang dalam Komunikasi dan Sains Media secara luas mendidik mereka dalam bidang seni, kemanusiaan, sains sosial, dan sains gunaan, serta kraf profesional komunikasi bertulis, lisan dan visual. Pelajar bersedia untuk meletakkan kata-kata, visual, dan bunyi bersama-sama dengan cara yang bermakna, berkesan, estetika menyenangkan, dan menarik. [+]

Gambaran keseluruhan

Kurikulum yang diikuti oleh pelajar-pelajar yang dalam Komunikasi dan Sains Media secara luas mendidik mereka dalam bidang seni, kemanusiaan, sains sosial, dan sains gunaan, serta kraf profesional komunikasi bertulis, lisan dan visual. Pelajar bersedia untuk meletakkan kata-kata, visual, dan bunyi bersama-sama dengan cara yang bermakna, berkesan, estetika menyenangkan, dan menarik.

Semua konsentrasi mengambil kursus pengenalan dalam Sejarah Media, Kritikan Media dan Budaya, Cerita Bercakap Media, Etika Media, Komunikasi Digital Terapan, dan Bercakap dan Persuasi Awam, serta kursus lanjutan dalam Penyelidikan dan Analisis Komunikasi dan Media, Undang-undang Media, dan Pelatih. Daripada berfokus pada satu bentuk atau medium komunikasi, pelajar mengkaji pelbagai media dan teknologi, termasuk audio, video, web, multi-media, dan cetakan. Pendekatan ini memberikan integrasi pengajaran dan aplikasi praktikal yang tersendiri.... [-]


Sarjana muda komunikasi dalam pengeluaran media (bs)

Inter American University of Puerto Rico
Campus Sepenuh masa August 2019 Puerto Rico (AS) Bayamón

The Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Komunikasi Media menyediakan persediaan teori dan amalan pengeluaran kandungan untuk media. Bidang media yang dimasukkan adalah: penulisan, fotografi, reka bentuk grafik, bunyi, video dan Internet. [+]

The Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Komunikasi Media menyediakan persediaan teori dan amalan pengeluaran kandungan untuk media.

Bidang media yang dimasukkan adalah: penulisan, fotografi, reka bentuk grafik, bunyi, video dan Internet.

Program ini menggalakkan keusahawanan dan mempunyai penekanan dalam integrasi media dalam perjanjian dengan trend dalam industri Komunikasi.

[-]

Sarjana Muda Pengajian Komunikasi (BSc)

University of Central Missouri
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Warrensburg

Sebagai University of Central Missouri Pengajian Komunikasi di University of Central Missouri , anda akan meneliti mesej dalam hubungan manusia, organisasi, budaya, dan institusi sosial, dan menggunakan pengetahuan ini untuk mewujudkan interaksi bermakna dalam dunia yang kaya dengan media. [+]

Kemahiran untuk Kejayaan

Sebagai University of Central Missouri Pengajian Komunikasi di University of Central Missouri , anda akan meneliti mesej dalam hubungan manusia, organisasi, budaya, dan institusi sosial, dan menggunakan pengetahuan ini untuk mewujudkan interaksi bermakna dalam dunia yang kaya dengan media.

Dalam program Pengajian Komunikasi, anda akan membangunkan kemahiran yang akan membolehkan anda berjaya dalam kehidupan profesional dan peribadi anda: penyelesaian masalah kolaboratif, pemikiran kritis, pujukan, kemahiran presentasi, pembinaan hubungan, penyelidikan, kepimpinan strategik dan penulisan hanya beberapa alat untuk kehidupan yang anda akan memperoleh dan mengasah.... [-]


Sarjana muda dalam reka bentuk grafik (media digital interaktif)

Northwest Missouri State University
Campus Sepenuh masa August 2019 Amerika Syarikat Maryville

Media digital interaktif utama di Northwest adalah program interdisipliner yang melibatkan penekanan dalam sains komputer, reka bentuk grafik atau media baru. Kursus menawarkan keratan rentas kemahiran dalam reka bentuk serta komunikasi bertulis dan visual. Utama menghasilkan lulusan yang mahir dalam seni, fotografi, reka bentuk, komunikasi, pengaturcaraan komputer dan pertimbangan yang sah atau etika kerana ia berkaitan dengan media. [+]

Media digital interaktif utama di Northwest adalah program interdisipliner yang melibatkan penekanan dalam sains komputer, reka bentuk grafik atau media baru. Kursus menawarkan keratan rentas kemahiran dalam reka bentuk serta komunikasi bertulis dan visual. Utama menghasilkan lulusan yang mahir dalam seni, fotografi, reka bentuk, komunikasi, pengaturcaraan komputer dan pertimbangan yang sah atau etika kerana ia berkaitan dengan media.

Northwest menawarkan makmal komputer yang dilengkapi dengan perisian sumber terbuka yang menghalang pelajar daripada perlu membeli perisian tambahan.

Peluang kerjaya

100% pelajar lulus dengan ijazah dalam media digital interaktif meneruskan pendidikan atau mencari pekerjaan dalam tempoh enam bulan selepas tamat pengajian. Berikut ialah senarai tajuk kerja yang berkaitan dengan perkara utama ini:... [-]


Kajian komunikasi

International Accelerator
Campus September 2019 Amerika Syarikat Boston

Pengajian Komunikasi utama menyediakan pendidikan seni liberal luas yang menangani cara orang berkomunikasi dalam hubungan, dalam wacana awam, dan dalam organisasi. [+]

Kajian Komunikasi

The College of Liberal Arts & Sciences menawarkan BA atau BGS Pengajian Komunikasi. Pengajian Komunikasi utama menyediakan pendidikan seni liberal luas yang menangani cara orang berkomunikasi dalam hubungan, dalam wacana awam, dan dalam organisasi. Utama termasuk kajian tentang cara di mana proses tersebut berkaitan dengan perbezaan budaya, perkembangan teknologi, jantina, umur, dan pembolehubah sosial yang lain.

Laluan kerjaya

Komunikasi Korporat: Melibatkan kerjaya yang membantu "mendapatkan perkataan" dalam masyarakat korporat kepada orang ramai melalui perhubungan awam, latihan dan pembinaan hubungan.

Komunikasi pengguna: Kebimbangan menyediakan maklumat kepada pengguna atau pelanggan untuk menjana pendapatan.... [-]


Komunikasi sarjana muda antarabangsa dan media

Erasmus School of History, Culture and Communication - Erasmus University Rotterdam
Campus Sepenuh masa September 2019 Belanda Rotterdam

Antarabangsa Sarjana Muda Komunikasi dan Media mengambil perbandingan, pendekatan antarabangsa untuk komunikasi dan media. Terima kasih kepada dikuasai ini kecil-kecilan dan peribadi set-up, kira-kira antara kemahiran praktikal dan Academical, pilihan untuk penyesuaian, pertukaran dan latihan wajib, graduan bersedia untuk kedua-dua pengajian lanjutan dan juga untuk kerjaya dalam beberapa bidang. [+]

komunikasi sarjana muda antarabangsa dan media

Antarabangsa Sarjana Muda Komunikasi dan Media di Erasmus University Rotterdam: tempat yang hebat untuk mula membina masa depan anda dalam bidang yang dinamik ini!

Mengapa Komunikasi dan Media di Erasmus University Rotterdam?

Anda pilih program ini kerana:

ia menyediakan kemahiran yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya dalam bidang yang dinamik ini; ia menawarkan persekitaran perspektif dan kajian antarabangsa; anda mahu menjadi di pinggir pemotongan disiplin; anda menghargai peluang untuk pergi di bursa; ia mempunyai kakitangan yang berkelayakan tinggi, pensyarah antarabangsa.

Kandungan program... [-]


Bachelor of Science in Strategic Communication

A-STATE Queretaro
Campus Sepenuh masa July 2019 Mexico Santiago de Querétaro Amerika Syarikat Jonesboro + 2 lagi

[+]

Penulisan Media 3 80% ke atas Siap dua tahun di sebuah negara berbahasa Inggeris dan lulus Graduate School tinggi dari Amerika Syarikat, UK, Kanada (kecuali Quebec), Australia dan New Zealand * Skor Ujian mesti datang daripada pembekal ujian, seperti TOEFL, Itep, IELTS. [-]

Kepujian bsc dalam pembangunan media digital

University of Westminster - Faculty of Science and Technology
Campus Sepenuh masa 3 - 4  United Kingdom London

Untuk menangani keperluan semasa sektor multimedia kursus ini merangkumi prinsip yang menyumbang kepada reka bentuk UX berkesan, pengurusan kandungan dan pengoptimuman yang akan dimasukkan dalam produk interaktif. Kursus ini memberi tumpuan terutamanya kepada aspek teknikal pembangunan produk interaktif. Ia menawarkan dua arahan utama pengkhususan - reka bentuk web dan pembangunan, dan reka bentuk aplikasi mudah alih dan pembangunan. Anda akan disokong untuk membina portfolio yang kaya untuk meningkatkan kebolehpasaran anda, dan mempunyai peluang untuk mendapatkan kredit bagi kursus kation pensijilan fi industri yang dilesenkan oleh pemaju perisian perdagangan utama. [+]

pengkomputeran Multimedia merujuk kepada sistem, produk dan perkhidmatan berasaskan komputer yang bertindak balas terhadap tindakan pengguna dengan menyampaikan kandungan yang kaya seperti teks, grafik, animasi dan video. Industri multimedia memerlukan pengamal dengan gabungan kemahiran khusus, seperti pemahaman antara muka pengguna (UI) dan pengalaman pengguna prinsip (UX), dan juga kecekapan teknikal untuk membangunkan dan mengawal antaramuka responsif yang menyesuaikan diri dengan pelbagai platform dan peranti.

Untuk menangani keperluan semasa sektor multimedia kursus ini merangkumi prinsip yang menyumbang kepada reka bentuk UX berkesan, pengurusan kandungan dan pengoptimuman yang akan dimasukkan dalam produk interaktif. Kursus ini memberi tumpuan terutamanya kepada aspek teknikal pembangunan produk interaktif. Ia menawarkan dua arahan utama pengkhususan - reka bentuk web dan pembangunan, dan reka bentuk aplikasi mudah alih dan pembangunan. Anda akan disokong untuk membina portfolio yang kaya untuk meningkatkan kebolehpasaran anda, dan mempunyai peluang untuk mendapatkan kredit bagi kursus kation pensijilan fi industri yang dilesenkan oleh pemaju perisian perdagangan utama.... [-]


Sarjana Muda Sains dalam Ekonomi dan Pengurusan untuk Seni dan Komunikasi Kesenian

University Bocconi
Campus Sepenuh masa September 2019 Itali Milan Amerika Syarikat Los Angeles + 2 lagi

Program ini memberikan persiapan yang kuat dalam bidang Ekonomi dan Perniagaan bersama dengan tumpuan khusus pada kemanusiaan, meningkatkan kemahiran penilaian kritikal anda. Pelbagai subjek yang dilindungi adalah apa yang membezakannya daripada program BSc Bocconi yang lain. [+]

Program ini memberikan persiapan yang kuat dalam bidang Ekonomi dan Perniagaan bersama dengan tumpuan khusus pada kemanusiaan , meningkatkan kemahiran penilaian kritikal anda. Pelbagai subjek yang dilindungi adalah apa yang membezakannya daripada program BSc Bocconi yang lain.

Graduan program ini bekerja di pelbagai syarikat dan institusi dalam industri yang berlainan, tetapi pendekatan dan kaedah pengajaran program menjadikannya sangat sesuai untuk pelajar yang berminat dalam industri artistik (muzium, teater, dan rumah lelong), sektor kebudayaan (penerbitan, muzik , dan televisyen) dan bidang kreatif (fesyen, reka bentuk, komunikasi, dan pembangunan bandar).

Ia menawarkan pendekatan perbandingan. Profesional pengurusan dan keusahawanan disediakan untuk persekitaran antarabangsa yang memerlukan keupayaan untuk menyesuaikan diri dengan dan berinteraksi dengan budaya dan bahasa yang berbeza.... [-]


Sarjana Muda Sains dalam Seni Media - LIU Brooklyn

Long Island University
Campus September 2019 Amerika Syarikat New York

Jabatan ini menawarkan ijazah Sarjana Muda Sastera yang komprehensif yang sama ada mengikut kepekatan khusus atau trek bersepadu, bergantung kepada matlamat akademik, kreatif dan profesional pelajar individu. Bidang kepekatan adalah pengelompokan 24 atau lebih kredit dalam salah satu bidang berikut: Grafik Komputer, Reka Bentuk Digital, Animasi dan Media Interaktif; Pengeluaran Audio Digital dan Reka Bunyi; Pengeluaran Filem Filem, Televisyen dan Digital; Pengurusan Media; Fotografi / Fotografi Digital. [+]

Mengenai

Jabatan ini menawarkan ijazah Sarjana Muda Sastera yang komprehensif yang sama ada mengikut kepekatan khusus atau trek bersepadu, bergantung kepada matlamat akademik, kreatif dan profesional pelajar individu. Bidang kepekatan adalah pengelompokan 24 atau lebih kredit dalam salah satu bidang berikut: Grafik Komputer, Reka Bentuk Digital, Animasi dan Media Interaktif; Pengeluaran Audio Digital dan Reka Bunyi; Pengeluaran Filem Filem, Televisyen dan Digital; Pengurusan Media; Fotografi / Fotografi Digital.

Trek bersepadu adalah pengelompokan 24 atau lebih kredit yang dipilih dari dua atau lebih daripada mana-mana bahagian tumpuan di atas. Majors mesti berunding dengan penasihat fakulti yang diberikan dalam bidang minat mereka untuk mereka bentuk, dan dibimbing melalui program pengajian mereka.... [-]


Bsc dalam media kreatif dan filem

Northern Arizona University
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Flagstaff

The Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Media Kreatif dan Filem membentangkan peluang kepada pelajar untuk membuat rumah pengeluaran dan projek filem, termasuk skrip filem, dan juga terlibat dalam analisis kritikal pelbagai media. [+]

Terdapat Kawasan Penekanan:

Documentary - Penekanan Pembikinan filem - Penekanan Pengajian Media - Penekanan

The Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Media Kreatif dan Filem membentangkan peluang kepada pelajar untuk membuat rumah pengeluaran dan projek filem, termasuk skrip filem, dan juga terlibat dalam analisis kritikal pelbagai media.

Apa Yang Boleh Saya Lakukan dengan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Media Kreatif dan Film?

Di tengah-tengah CMF utama adalah bercerita. Sama ada melalui penulisan skrip atau pengeluaran, anda akan mengkaji dan menggunakan tradisi pawagam untuk memberitahu cerita visual dan audio anda sendiri dengan projek dokumentari, seluar pendek fiksyen naratif, dan kerja perdagangan dan promosi berasaskan pelanggan. Melalui kelas pengeluaran, anda juga akan diberikan kemahiran dan asas untuk memasuki pelbagai industri media atau untuk memulakan perniagaan syarikat produksi sendiri.... [-]


Sarjana Muda Sains dalam Bahasa Media Baharu

Kaunas University of Technology
Campus Sepenuh masa September 2019 Lithuania Kaunas

Program ini direka untuk mereka, yang ingin belajar "bermain dengan bahasa", mengetahui rahsia komunikasi elektronik, dapat menganalisis tatabahasa "reka bentuk visual" dan menguasai beberapa bahasa asing (Perancis, Jerman, Rusia, Itali, Sepanyol atau Sweden). [+]

Program ini direka untuk mereka yang ingin belajar "bermain dengan bahasa" , mengetahui rahsia komunikasi elektronik, menganalisis tatabahasa "reka bentuk visual" dan menguasai beberapa bahasa asing (Perancis, Jerman, Rusia, Itali, Sepanyol atau Sweden) . Penyelesaian bahasa inovatif merupakan bahagian penting dalam kegiatan-kegiatan dalam bidang media, hubungan masyarakat, pengiklanan, pemasaran, dll.

Program ini menawarkan kajian-kajian kecil dalam Kajian Eropah dan Sains Politik.

Bahasa asing diajar oleh penutur asli

Pelajar boleh menguasai bahasa asing kedua dan / atau ketiga dari Perancis, Jerman, Rusia, Itali, Sepanyol atau Sweden, yang diajar oleh penutur asli.

Program disiplin... [-]