close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda Sains dalam Keselamatan Pembinaan 2021

Memperolehi BSc-pendek untuk Sarjana Muda Sains-adalah cara yang baik untuk memulakan kerjaya dan pendidikan anda. Diploma ini menandakan penamat kurikulum pelajar yang ditetapkan untuk majoriti pilihannya. Apakah BSc dalam Keselamatan Pembinaan? A BSc dalam Keselamatan Pembinaan menggabungkan kajian amalan pembinaan dengan kajian protokol keselamatan. Hasilnya adalah program yang direka untuk m… Baca lebih lanjut

Memperolehi BSc-pendek untuk Sarjana Muda Sains-adalah cara yang baik untuk memulakan kerjaya dan pendidikan anda. Diploma ini menandakan penamat kurikulum pelajar yang ditetapkan untuk majoriti pilihannya.
Apakah BSc dalam Keselamatan Pembinaan? A BSc dalam Keselamatan Pembinaan menggabungkan kajian amalan pembinaan dengan kajian protokol keselamatan. Hasilnya adalah program yang direka untuk membiasakan pelajar dengan rutin dan peraturan industri pembinaan. Sebagai tambahan kepada latihan yang berpotensi, beberapa kursus yang mungkin menjadi sebahagian daripada program tersebut termasuk Pengenalan kepada Kebersihan Industri, Keselamatan di Zon Pembinaan, Pemadaman Kebakaran dan Pematuhan Dasar Pembinaan.

Terdapat banyak faedah yang boleh anda nantikan jika anda mengejar BSc dalam Keselamatan Pembinaan. Sebagai tambahan kepada kesedaran mengenai keselamatan, program ini dapat memberikan kemahiran pengurusan dan kebiasaan dengan keperluan pematuhan dasar awam yang mungkin berguna sepanjang kerjaya.

Anda mungkin tertanya-tanya apa tahap ini akan membuatkan anda kembali. Tiada jawapan tunggal untuk soalan ini, tetapi kos umumnya akan ditentukan oleh kriteria seperti kadar tuisyen sekolah yang anda hadiri, jumlah kredit yang diperlukan dan bantuan kewangan.

Terdapat beberapa laluan kerjaya yang berlainan untuk BSc dalam lulusan Keselamatan Pembinaan. Kedudukan yang paling jelas untuk mengejar adalah kemungkinan pengurus keselamatan pembinaan, yang secara langsung akan menerapkan kemahiran yang dikembangkan dalam program ini. Walau bagaimanapun, potensi pekerjaan lain yang anda mungkin sesuai dengannya termasuklah jurutera pembinaan, juruaudit pematuhan pembinaan dan penyelia keselamatan di tempat. Pekerjaan ini semua menggunakan pelbagai aspek keselamatan dan pengetahuan pembinaan anda.

Jika anda membayangkan diri anda bekerja di sektor pembinaan dan bekerja untuk memastikan ia selamat, BSc dalam Keselamatan Pembinaan mungkin merupakan program yang sesuai untuk anda. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
University of Johannesburg
Johannesburg, Afrika Selatan

Ijazah pascasiswazah satu tahun ini mengikuti program sarjana dalam Pengajian Pembinaan dan menghasilkan kelayakan profesional sebagai Pengurus Pembinaan. Graduan akan berkela ... +

Ijazah pascasiswazah satu tahun ini mengikuti program sarjana dalam Pengajian Pembinaan dan menghasilkan kelayakan profesional sebagai Pengurus Pembinaan. Graduan akan berkelayakan untuk mengenal pasti, menganalisis, dan menyelesaikan masalah dalam bidang pemasangan pembinaan dan menguruskan proses pembinaan. Ijazah ini memberi graduan asas yang diperlukan untuk mengkhususkan diri dalam pengurusan projek, pengurusan harta tanah, dan perumahan di peringkat Master. -
BSc
Sepenuh Masa
English
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini