$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda Sains dalam Fotografi 2023

Sarjana Muda Sains, atau Ijazah Sarjana Muda Sains, diberikan selepas kursus 3-5 tahun pengajian. Sebagai salah satu pilihan pendidikan sarjana muda yang paling popular di dunia, ijazah ini menawarkan pelbagai kelebihan berdaya saing dan boleh ditawarkan dalam mana-mana salah satu daripada bidang yang berbeza. Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Fotografi? Program ini… Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Sains, atau Ijazah Sarjana Muda Sains, diberikan selepas kursus 3-5 tahun pengajian. Sebagai salah satu pilihan pendidikan sarjana muda yang paling popular di dunia, ijazah ini menawarkan pelbagai kelebihan berdaya saing dan boleh ditawarkan dalam mana-mana salah satu daripada bidang yang berbeza.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Fotografi? Program ini bertujuan untuk mengajar pelajar prinsip-prinsip umum fotografi serta kemahiran teknikal tertentu. Pelajar akan mempelajari mata pelajaran seperti sejarah fotografi, bercerita visual, estetika, reka bentuk, dan komunikasi. Terdapat juga akan menjadi peluang untuk membina kemahiran teknikal seperti manipulasi cahaya, penggunaan peralatan, teknik bilik gelap, photo editing, komposisi, pengimejan digital, dan fotografi filem tradisional.

Antara banyak kelebihan untuk mengambil Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Fotografi adalah pemahaman meningkat prinsip fotografi serta keupayaan foto pengambilan yang lebih baik.Pelajar juga akan dapat membina penting "kemahiran" seperti penyelesaian masalah, pemikiran kritis, dan komunikasi. Di samping itu, ijazah kolej menawarkan kelebihan daya saing yang penting dalam pasaran kerja semakin global.

Kos memperolehi ijazah dalam fotografi boleh berbeza-beza secara meluas dari sekolah ke sekolah, program untuk program, dan pelajar dengan pelajar. Itulah mengapa ia sangat penting bahawa bakal pelajar melakukan penyelidikan mereka dan belajar tentang institusi mereka berminat untuk menghadiri. Keserasian kewangan adalah sangat penting.

Terdapat banyak kerjaya yang boleh diceburi dengan ijazah dalam fotografi. Salah satu yang paling jelas adalah fotografi seni, mengambil gambar sebagai satu bentuk ungkapan seni. Pelajar juga mungkin dapat mencari kerja sebagai potret, perkahwinan, atau jurugambar acara mengambil gambar orang dan peristiwa-peristiwa hidup yang penting, atau mereka boleh mengejar kerjaya dalam photojournalism, pengiklanan atau reka bentuk grafik.Pelajar juga boleh meneruskan kerjaya mengajar fotografi.

Jika anda ingin untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Fotografi, kemudian menjadi carian anda hari ini. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Middle Tennessee State University
Murfreesboro, Amerika Syarikat

Hari ini terdapat lebih banyak fotografi yang dibuat, digunakan dan digunakan untuk tujuan yang lebih banyak berbanding pada bila-bila masa dalam sejarah – dan tiada tanda-tan ... +

Hari ini terdapat lebih banyak fotografi yang dibuat, digunakan dan digunakan untuk tujuan yang lebih banyak berbanding pada bila-bila masa dalam sejarah – dan tiada tanda-tanda keadaan menjadi perlahan. Kemajuan besar dalam tangkapan imej, manipulasi imej dan pengedaran telah mentakrifkan semula perkara yang mungkin. Program Fotografi MTSU direka untuk membantu pelajar melihat dunia dengan cara baharu dan menangkap perkara yang mereka lihat sebagai, jurugambar komersial, artis visual atau wartawan foto. Program ini dilaksanakan dalam kemudahan digital yang canggih dan juga mengekalkan bilik gelap proses tradisional dan alternatif. Gabungan unik ini membezakan program ini dan mewujudkan asas untuk pelajar membina dan berkembang dengan medium fotografi. Kepekatan Fotografi MTSU adalah di Jabatan Seni Media. -
BSc
Sepenuh Masa
4 tahun
English
Kampus