Filter
Sarjana Muda Sains
Colombia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Muda Sains di Colombia 2020

A Ijazah Sarjana Muda Sains atau Ijazah Sarjana Muda Sains adalah ijazah sarjana muda yang biasanya mengambil masa tiga hingga lima tahun. Kursus ini pengajian, pelajar boleh mempelajari kemahiran umum dan khusus yang membantu dalam pelajaran atau pekerjaan peluang masa depan.

Colombia, secara rasmi Republik Colombia, adalah sebuah republik berperlembagaan kesatuan yang terdiri daripada tiga puluh dua jabatan.

Sarjana Muda Sains di Colombia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Anderson University South Carolina

BBA (Pengurusan Penjagaan Kesihatan) menyediakan asas yang cemerlang untuk kerjaya yang berjaya dalam pengurusan penjagaan kesihatan. ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan - Pengurusan Penjagaan Kesihatan

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dengan Kepekatan di dalam program Pengurusan Penjagaan Kesihatan (BBA-HCM) menyediakan asas tertunggak untuk pelajar mencari ijazah dalam bidang pentadbiran penjagaan kesihatan dengan menggabungkan pendidikan teras dalam perniagaan dan memberi tumpuan kepada topik kritikal dalam pengurusan penjagaan kesihatan. ijazah ini menyediakan gabungan unik amalan pengetahuan perniagaan dan penjagaan kesihatan.

Kenapa Kajian Pengurusan Pentadbiran dan Perniagaan Penjagaan Kesihatan?

Industri penjagaan kesihatan terus memperluas dan mempelbagaikan, yang memerlukan pengurus untuk membantu memastikan kelancaran operasi perniagaan. Graduan yang mempunyai latar belakang dalam bidang perniagaan dan penjagaan kesihatan akan permintaan keperluan untuk perkhidmatan perubatan dan kesihatan pengurus akan terus meningkat sebanyak kira-kira 16 peratus pada 2016. Kerja kursus Maklumat... [-]

Colombia Ibagué
Sept. 2020
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu