Filter
Sarjana Muda Sains
Kanada Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda Sains dalam Biokimia di Kanada

Pelajar yang mendapat Ijazah Sarjana Muda Sains (Sarjana Muda Sains) mempunyai peluang untuk memulakan kerjaya dalam bidang pilihan pengajian. A Sarjana Muda Sains dalam kedua-dua bidang berkaitan sains dan bukan sains boleh diperolehi di sekolah-sekolah di seluruh dunia.

Pelajar yang belajar biokimia boleh menimba ilmu pengetahuan yang menyediakan mereka untuk bekerja dalam pelbagai bidang seperti biokimia, biologi molekul, biologi sel dan bioteknologi. arahan Kurikulum sering termasuk kedua-dua bilik kuliah dan pengalaman makmal. 

Kanada adalah negara yang terbaik untuk melanjutkan pelajaran anda lebih tinggi jika anda adalah orang yang interaktif. Hampir setiap kumpulan etnik diwakili di Kanada dengan itu ia 'sa masyarakat pelbagai budaya. Halangan bahasa bukanlah satu isu kepada pelajar luar negara Kanada dianggap sebagai pemimpin di dunia 's dalam latihan bahasa.

Sarjana Muda Sains dalam Biokimia di Kanada

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Biokimia, Kanada

University of Regina

Sifat dan tingkah laku unsur, sebatian dan tindak balas kimia; analisis, pengiraan, bukan organik, organik, fizikal dan kimia teori; metabolisme, pemakanan dan peraturan ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains Kimia & Biokimia

Pengetahuan

Sifat dan tingkah laku unsur, sebatian dan tindak balas kimia; analisis, pengiraan, bukan organik, organik, fizikal dan kimia teori; metabolisme, pemakanan dan peraturan kimia, enzim, asid nukleik, Biofizik dan genetik molekul (biokimia); sintesis sebatian atau bahan-bahan baru; pengesanan dan pengukuran bahan kimia; kawalan kualiti; perlindungan alam sekitar; amalan kesihatan dan keselamatan; kaedah penyelidikan saintifik dan analisis data.

Kemahiran

Merancang, menyediakan dan menjalankan analisis kimia (contohnya, tanah, hormon, air); reka bentuk, mensintesis dan menguji bahan kimia baru (contohnya, ubat-ubatan, makanan, bahan api, cat, bahan baru, nanochemicals); mengukur bahan pencemar di udara, air dan tanah; memeriksa bukti dan DNA; menilai dan menyelesaikan masalah yang kompleks; berfikir secara logik, kreatif dan bebas; mentafsir dan menulis laporan teknikal terperinci; mematuhi amalan kesihatan dan keselamatan; menggunakan kemahiran komputer dan teknik statistik.... [-]

Kanada Regina
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu