Filter
Sarjana Muda Sains
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda Sains dalam Bahasa 2019

Bahasa adalah satu tali yang menyatukan orang dari pelbagai latar belakang budaya. Mampu untuk mentafsir dan berkata-kata dalam bahasa lain bermakna mempunyai keupayaan untuk berfikir dan berasa dalam cahaya yang baru. Bukan sahaja Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Bahasa melibatkan kajian yang berasal dari bahasa lain, tetapi ia mencabar pelajar untuk mengenal pasti dengan budaya baru.

Apakah Sarjana Muda Sains dalam Bahasa? Pendapatan Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Bahasa adalah salah satu langkah pertama dalam menyediakan masa depan yang cerah dalam beberapa industri. Sama ada anda ingin menjadi seorang doktor, ejen kerajaan atau ahli perniagaan antarabangsa, ia adalah sangat penting untuk mempunyai latar belakang dalam bidang bahasa.

Pelajar-pelajar yang ingin melanjutkan pelajaran mereka dan meningkatkan peluang mereka mendapat pekerjaan mungkin mahu mempertimbangkan pendapatan ijazah sarjana muda mereka. A Sarjana Muda Sains dalam program Bahasa membolehkan pelajar meneroka bahasa asing dan menjadi tenggelam ke dalam budaya lain.Siswazah dari program bahasa yang boleh menggunakan pengetahuan mereka untuk pelbagai bidang kerjaya yang berbeza dan sering diberi pampasan pada kadar yang lebih tinggi kerana kebolehan pelbagai bahasa mereka.

Kos Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Bahasa drastik berbeza-beza bergantung kepada sekolah pelajar memilih untuk hadir. Perbelanjaan tuisyen juga akan berubah dari negara ke negara. Banyak sekolah menawarkan program bantuan kewangan yang luar biasa yang akan membantu pelajar menampung kos perbelanjaan.

Sarjana Muda Sains dalam Bahasa boleh membuka pintu untuk beberapa peluang pekerjaan mungkin, termasuk bahasa, guru bahasa asing dan jurubahasa. Mereka yang memilih untuk menggabungkan kajian mereka dengan bahasa lain bidang utama, seperti sains perubatan atau perniagaan antarabangsa, boleh meneruskan untuk menjadi pemimpin dalam industri mereka.Kerjaya maju dalam perkhidmatan asing, perbankan, agensi-agensi kerajaan, pelancongan dan perniagaan import-eksport juga kemungkinan untuk pelajar yang memegang ijazah sarjana muda atau ijazah sarjana lanjutan atau doktor falsafah dalam bidang bahasa.

Memohon untuk program dalam talian yang menawarkan Sarjana Muda Sains dalam Bahasa adalah lebih mudah daripada seseorang mungkin berfikir. Bakal pelajar boleh memohon kepada sekolah pilihan mereka dari keselesaan rumah. Bukan terhad kepada sekolah-sekolah tempatan, pembelajaran dalam talian memberikan pelajar akses kepada sekolah-sekolah yang terletak di seluruh dunia. Sekarang adalah masa untuk mengambil langkah-langkah penting ke arah memperbaiki masa depan anda. Explore pangkalan data kami yang luas dalam talian untuk mengetahui lebih lanjut tentang semua pilihan yang menanti anda. Carian untuk program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
BScBahasa

1 Hasil dalam Bahasa

University of Southern Denmark

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan antarabangsa dan Bahasa moden di Flensburg menggabungkan ekonomi perniagaan dan bahasa perniagaan (sama ada dalam . ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan antarabangsa dan Bahasa moden di Flensburg menggabungkan ekonomi perniagaan dan bahasa perniagaan (sama ada Jerman atau Denmark campur bahasa Inggeris) dan melayakkan anda untuk kerja-kerja yang berorientasikan antarabangsa di syarikat-syarikat swasta dan juga dalam organisasi awam.

Persekitaran kajian antara budaya di Flensburg

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan dan moden antarabangsa Bahasa telah ditubuhkan dengan kerjasama Universiti Flensburg dan dikaji di Flensburg. Ini bermakna bahawa ia mempunyai profil antarabangsa ketara, kedua-dua dari segi mata pelajaran yang diajar dan dari segi alam sekitar kajian anda akan menjadi sebahagian daripada. Dan lepas tetapi tidak kurangnya, profil antarabangsa bertanda dicerminkan dalam ijazah berkembar yang anda akan mendapatkan pada tamat pengajian: a Denmark dan juga Ijazah Sarjana Muda Jerman.... [-]

Jerman Flensburg
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu