BACHELORSTUDIES.COM.MY

Sarjana Muda Sains dalam Analisis Perniagaan di UK

Sarjana Muda Sains (BSc) adalah ijazah postsecondary yang ditawarkan dalam pelbagai bidang. Program ini boleh didapati di universiti-universiti dan kolej di seluruh dunia, dan mereka mengambil masa antara tiga dan lima tahun untuk disiapkan.

analisis perniagaan melibatkan menjawab soalan-soalan seperti mengapa keadaan tertentu berlaku dan apa yang akan menjadi hasil daripada trend tertentu. Ia juga terdiri daripada kaedah yang digunakan untuk membuat ramalan yang berguna untuk perniagaan melalui pelbagai kaedah.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Sarjana Muda Sains dalam Analisis Perniagaan di UK

3 Hasil dalam Analisis Perniagaan, United Kingdom Filter

BSc (Kepujian) dalam Analisis Kewangan dan Perniagaan

University of Bradford
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2020 United Kingdom Bradford

Penerapan teknologi kewangan yang sesuai dan kemahiran analitikal adalah keutamaan yang semakin meningkat, khusus untuk profesional kewangan. Dalam persekitaran yang semakin kompetitif, profesional dalam sektor kewangan memerlukan pandangan yang lebih terperinci tentang data kewangan organisasi mereka.

BSc (Kepujian) dalam Pengurusan dan Perniagaan Analytics

University of Bradford
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2020 United Kingdom Bradford

Analisis Perniagaan digunakan setiap hari untuk organisasi-organisasi dari semua saiz dan telah menjadi kemahiran yang mesti ada untuk graduan dan majikan.

BSc (Kepujian) dalam Kewangan, Penyelidikan Operasi, Pengurusan dan Statistik

University of York
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Januari 2020 United Kingdom York

Bina kemahiran matematik dan statistik anda dan sediakan untuk kerjaya dalam analisis perniagaan kuantitatif. Memperoleh pengetahuan yang mendalam tentang konteks di mana penganalisis perniagaan, pegawai kewangan kuantitatif ('quants') dan pengurus operasi berfungsi.