BACHELORSTUDIES.COM.MY

Sarjana Muda Sains dalam Analisis Perniagaan di Amerika England United Kingdom

Sarjana Muda Sains atau Ijazah Sarjana Muda Sains adalah satu program pengajian ijazah pertama yang biasanya berlangsung selama tiga hingga lima tahun. Walaupun mendaftar di sekolah, pelajar mempunyai peluang untuk mengambil kelas umum dan khusus untuk mendapatkan kredit untuk bergraduat.

analisis perniagaan merupakan disiplin yang memberi tumpuan kepada memahami prestasi perniagaan dan membangunkan strategi baru berdasarkan data dan statistik. Data boleh digunakan untuk membantu keputusan manusia atau untuk memandu yang automatik. 

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Terbaik Sarjana Muda Sains dalam Analisis Perniagaan di Amerika England di UK

3 Hasil dalam Analisis Perniagaan, England Filter

BSc (Kepujian) dalam Analisis Kewangan dan Perniagaan

University of Bradford
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2020 United Kingdom Bradford

Penerapan teknologi kewangan yang sesuai dan kemahiran analitikal adalah keutamaan yang semakin meningkat, khusus untuk profesional kewangan. Dalam persekitaran yang semakin kompetitif, profesional dalam sektor kewangan memerlukan pandangan yang lebih terperinci tentang data kewangan organisasi mereka.

BSc (Kepujian) dalam Pengurusan dan Perniagaan Analytics

University of Bradford
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2020 United Kingdom Bradford

Analisis Perniagaan digunakan setiap hari untuk organisasi-organisasi dari semua saiz dan telah menjadi kemahiran yang mesti ada untuk graduan dan majikan.

BSc (Kepujian) dalam Kewangan, Penyelidikan Operasi, Pengurusan dan Statistik

University of York
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Januari 2020 United Kingdom York

Bina kemahiran matematik dan statistik anda dan sediakan untuk kerjaya dalam analisis perniagaan kuantitatif. Memperoleh pengetahuan yang mendalam tentang konteks di mana penganalisis perniagaan, pegawai kewangan kuantitatif ('quants') dan pengurus operasi berfungsi.