Filter
Sarjana Muda Sains
United Kingdom England Bradford Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Muda Sains dalam Analisis Perniagaan di Amerika Bradford United Kingdom

A BSc bermaksud Sarjana Muda Sains, dan ia adalah ijazah akademik sarjana muda. Bergantung kepada program tertentu, pelajar yang mendapat Ijazah Sarjana Muda Sains boleh memilih untuk masuk ke dalam kerjaya atau meneruskan pelajaran mereka dan mendapat ijazah lanjutan.

analisis perniagaan kajian meliputi teknologi dan kemahiran yang digunakan dalam penyiasatan dan analisis prestasi masa lalu perniagaan dengan matlamat untuk mendapat gambaran yang betul untuk berjaya memandu perancangan perniagaan. Ia melibatkan membuat keputusan perniagaan berdasarkan statistik dan data.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Bradford mempunyai lima institusi pendidikan tinggi dan baru-baru ini telah dipuji oleh PPP untuk pencapaian persekolahan mereka. Terdapat juga Muzium Negara Media, Muzium Perindustrian Bradford, Muzium didih Dewan dan sebuah galeri seni yang dipanggil Bradford 1 Galeri.

Terbaik Sarjana Muda Sains dalam Analisis Perniagaan di Amerika Bradford di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Analisis Perniagaan, Bradford

Ijazah
Lokasi
United Kingdom
England
Bradford
Jenis pengajian
Secara
University of Bradford

Penerapan teknologi kewangan yang sesuai dan kemahiran analitikal adalah keutamaan yang semakin meningkat, khusus untuk profesional kewangan. Dalam persekitaran yang sema ... [+]

Penerapan teknologi kewangan yang sesuai dan kemahiran analitikal adalah keutamaan yang semakin meningkat, khusus untuk profesional kewangan. Dalam persekitaran yang semakin kompetitif, profesional dalam sektor kewangan memerlukan pandangan yang lebih terperinci tentang data kewangan organisasi mereka.

Program ini direka bentuk dengan input dari profesional industri terkemuka dan menyerang keseimbangan antara mekanik kaedah analisis dan proses membuat keputusan berkaitan kewangan dinamik. Kami berhasrat untuk membangunkan pelajar kami sebagai profesional kewangan masa depan yang, dilengkapi dengan kemahiran analisis, mempunyai sifat yang sesuai untuk mengurangkan risiko melalui membuat keputusan kewangan yang lebih bijak, tepat pada masanya dan lebih tepat.... [-]

United Kingdom Bradford
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Bradford

Analisis Perniagaan digunakan setiap hari untuk organisasi-organisasi dari semua saiz dan telah menjadi kemahiran yang mesti ada untuk graduan dan majikan. ... [+]

Analisis Perniagaan digunakan setiap hari untuk organisasi-organisasi dari semua saiz dan telah menjadi kemahiran yang mesti ada untuk graduan dan majikan. Walau bagaimanapun, menggunakan teknik analitik yang sesuai, menguruskan kakitangan teknikal, menyelaraskan analisis perniagaan kepada strategi organisasi, menguruskan projek analisis data dan mentafsir analisis tetap menjadi cabaran utama.

Dengan semua ini, program ini telah dirancang secara unik untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran teknikal dan bukan teknikal yang diperlukan untuk berjaya sebagai pengurus perniagaan masa depan.

Melalui input yang tidak ternilai dari profesional industri terkemuka, kami telah menyesuaikan modul pada program ini untuk menawarkan keseimbangan antara mekanik kaedah analisis perniagaan dan dinamik proses perniagaan dan pengurusan keputusan. Oleh itu, para pelajar dalam program ini akan dibina secara menyeluruh dalam analisis pengurusan dan perniagaan dan topik-topik yang berkaitan, disokong oleh konsep utama, teori, dan teknik terkini dalam bidang.... [-]

United Kingdom Bradford
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu