Filter
Sarjana Muda Sains
Filipina Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Muda Sains dalam Analisis Perniagaan di Filipina

A Ijazah Sarjana Muda (Ijazah Sarjana Muda Sains) adalah ijazah sarjana muda yang menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang pengajian mereka. Walaupun ijazah ini sering berkaitan dengan kursus dalam bidang sains, pelajar dalam bidang-bidang bukan sains juga boleh mendapat Ijazah Sarjana Muda Sains a.

analisis perniagaan kajian memberi tumpuan kepada mengajar kemahiran yang diperlukan untuk membuat keputusan perniagaan yang optimum melalui penggunaan amalan dan teknologi tertentu. Analisis data make ditekankan di samping kaedah seperti model ramalan dan analisis statistik.

Banyak suka-orang baik di Filipina dan gaya hidup mereka. Belajar di sini juga boleh membantu anda belajar bergaul dengan budaya rakyat sebagai anda menjalankan kuliah di Kolej Universiti Tempatan, Negeri Universiti dan Kolej atau Universiti Filipina. Filipina merupakan negara ketiga terbesar berbahasa Inggeris di dunia yang akan membuat perkara yang lebih mudah bagi pelajar antarabangsa.

Sarjana Muda Sains dalam Analisis Perniagaan di Filipina

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Analisis Perniagaan, Filipina

University of Asia and the Pacific

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan dengan pengkhususan dalam Analytics Perniagaan Program (BSBA-BA) adalah kursus empat tahun dari University of Asia ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan dengan pengkhususan dalam Analytics Perniagaan Program (BSBA-BA) adalah kursus empat tahun dari University of Asia dan Pasifik yang menyediakan pelajar untuk bekerja dalam suasana yang korporat, khususnya syarikat-syarikat yang mengendalikan data yang besar atau perniagaan analisis. Di samping itu, BSBA-BA masih mempunyai penekanan yang kuat terhadap seni liberal, tadbir urus, tanggungjawab sosial korporat dan pandangan global, menawarkan perspektif yang luas dan penghayatan isu-isu dan trend dalam persekitaran perniagaan.

Memandangkan permintaan yang besar untuk Perniagaan Analytics, BSBA-BA menyediakan pelajar dengan pendedahan yang kuat untuk cara yang berbeza untuk menyimpan data dan menggunakan kaedah yang berbeza tentang bagaimana untuk mengendalikan. pengkhususan ini menyediakan pelajar untuk menyelesaikan masalah perniagaan dari data juga.... [-]

Filipina Pasig
Og 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu