Program Sarjana Muda Sains

A Sarjana Muda Sains ijazah (Sarjana Muda Sains atau untuk pendek) adalah ijazah yang dianugerahkan di universiti-universiti di seluruh dunia untuk menyiapkan kajian sarjana-peringkat dalam bidang sains atau teknologi yang berkaitan. Mendaftar dalam program ijazah Sarjana Muda Sains diterjemahkan untuk membuat pelaburan yang besar dalam kerjaya profesional seseorang. Selain prospek kerjaya yang dipertingkatkan yang boleh diperolehi dengan mengambil Ijazah Sarjana Muda Sains, pelajar juga membangunkan kemahiran peribadi yang berharga dan memenuhi pra-syarat penting kepada Guru kajian. Sains Biologi dan Kehidupan, Perniagaan, Kejuruteraan dan Teknologi, dan Sains Semula Jadi adalah bidang akademik utama pengajian yang menawarkan program ijazah Sarjana Muda Sains. Kepelbagaian Sarjana Muda yang berbeza program Sains dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat darjah BSc paling popular dan yang disenaraikan di bawah.

BScs baru ditambah

University of Exeter Business School

Perakaunan dan Kewangan BSc

November 14, 2018
Ijazah Sarjana Perakaunan dan Kewangan BSc kami direka untuk pelajar yang berminat untuk mengikuti kerjaya dalam bidang perakaunan, kewangan atau perniagaan, termasuk pelajar-pelajar yang ingin mendapatkan kelayakan perakaunan profesional.

Grand Canyon University

BS dalam keselamatan Cybersecurity

November 11, 2018
Grand Canyon University Sarjana Muda Sains dalam program sarjana Cybersecurity Grand Canyon University telah dibangunkan dengan panduan industri untuk menghasilkan profesional keselamatan siber yang berkemahiran tinggi.

Warwick Business School

BSc dalam Pengurusan

November 10, 2018
Ijazah Pengurusan BSc kami secara konsisten menduduki ranking terbaik dalam kelasnya, melengkapkan pelajar dengan kemahiran, pengetahuan dan keyakinan untuk beroperasi dengan berkesan dalam pelbagai peranan dalam jenama antarabangsa, syarikat multinasional, pasaran kewangan global dan usaha perniagaan baru.

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Apakah Sarjana Muda Sains?