Baca keterangan rasmi

Program Sarjana Muda dalam Perakaunan dan Perakaunan kecil direka untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional dalam perakaunan awam, perakaunan pengurusan, perakaunan cukai atau perakaunan kerajaan. Kurikulum Sarjana Muda menekankan etika profesional. Program sarjana kami adalah persediaan yang sangat baik untuk kajian siswazah dalam perakaunan, pentadbiran perniagaan atau undang-undang.

Terletak di Kansas City, Park School of Business adalah salah satu sekolah perniagaan yang paling progresif di Amerika Syarikat - yang jelas bergerak. Fakulti dan kakitangan Park School of Business sentiasa mengambil denyut dunia perniagaan untuk memastikan program kami berada di canggih pengetahuan pengurusan dan inovasi teknologi yang akan membentuk pendidikan perniagaan dan mengamalkan dengan baik ke abad ke-21.

Kenyataan Misi

Misi Program Perakaunan adalah untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional dalam perakaunan. Pendidikan perakaunan menekankan kemahiran teknologi, kognitif, dan komunikasi yang menyediakan asas asas untuk kerjaya profesional sebagai akauntan dalam industri, perakaunan awam, bukan keuntungan atau sektor kerajaan serta pengetahuan yang diperlukan untuk kajian siswazah. Pelajar diberi pengetahuan, kemahiran dan pengalaman untuk memupuk pemahaman yang mendalam mengenai nilai-nilai dan etika yang diperlukan untuk bekerja sebagai akauntan profesional.

Penyataan Visi

Visi Program Perakaunan adalah untuk memberi para pelajar kami pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam masyarakat perniagaan yang semakin berkembang dan berubah. Program ini akan diberi perhatian berdasarkan perhatian peribadi yang diberikan kepada pelajar, kurikulum komprehensif, peluang magang luar biasa, dan fakulti yang didedikasikan untuk mewujudkan persekitaran bilik darjah yang menggalakkan yang memudahkan peluang kerjaya untuk siswazah.

Kecekapan Perakaunan

 • Pelajar akan memperoleh kepakaran perakaunan untuk menerapkan prinsip dan amalan perakaunan untuk menyumbang kepada kejayaan sesuatu perniagaan.
 • Pelajar akan memperoleh minda kuantitatif dengan kemahiran untuk mengenal pasti langkah-langkah yang sesuai untuk menilai operasi perniagaan.
 • Pelajar akan membangunkan kemahiran perundingan - seni menyediakan panduan langsung kepada pihak berkepentingan yang mencari nasihat pakar mengenai pelbagai perkara perakaunan.
 • Pelajar dapat berkomunikasi maklumat perakaunan dalam pertukaran aliran bebas yang berkesan di semua peringkat organisasi.
 • Pelajar akan menjadi contoh amalan etika di semua bidang operasi organisasi.
 • Pelajar akan menunjukkan kemahiran dalam menafsirkan maklumat (metrik dan kesusasteraan) untuk menentukan pulangan pelaburan (ROI) dan impak organisasi dalam membuat keputusan perniagaan dan / atau cadangan.
 • Pelajar akan menunjukkan keupayaan untuk memahami fungsi perniagaan dan metrik dalam organisasi.

Kerjaya, Persijilan dan Organisasi Profesional dalam Perakaunan

Jika anda suka bekerja dengan matematik dan menyelesaikan masalah nombor atau teka-teki, anda harus mempertimbangkan kerjaya dalam perakaunan. Pelajar dalam program ini biasanya mendapati bahawa ijazah dalam perakaunan menawarkan pelbagai pilihan kerjaya, dan perakaunan sering merupakan titik permulaan untuk pelbagai kedudukan di seluruh organisasi. Individu yang memahami bagaimana sebuah perniagaan beroperasi dan apa yang dimaksudkan dengan angka kewangan dan operasi adalah kelebihan yang berbeza untuk mobiliti ke atas di mana-mana organisasi. Bagi profesional yang ingin melanjutkan kerjaya mereka di bidang perakaunan, Park menawarkan kelas CPA di Kansas City.

Akauntan berada dalam permintaan tinggi. Kedudukan perakaunan sebagai salah satu daripada 10 peringkat perguruan tinggi yang majikan mencari secara konsisten. Walaupun semasa tempoh ekonomi yang lemah, peluang pekerjaan dalam bidang perakaunan berterusan. Julat gaji kemasukan semasa biasa ialah sekitar $ 37,000 - $ 55,000.

Bidang perakaunan menawarkan kepelbagaian jalur kerjaya termasuk:

 • Perakaunan Awam
 • Perakaunan Korporat
 • Perakaunan Kerajaan dan Bukan Untung
 • Perakaunan Cukai
 • Ejen IRS
 • Juruaudit dalaman
 • Akauntan forensik
 • Penganalisis kewangan
 • Perancang Kewangan
Program diajar dalam:
English

Lihat 38 lagi program yang ditawarkan oleh Park University »

Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date