Mengenai

Sarjana Muda Sains dalam program Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan Antarabangsa adalah untuk mereka yang mempunyai semangat untuk menyeberangi benua dan budaya. Pencari gelar ini adalah individu yang mencabar dengan keinginan yang kuat untuk berinteraksi dengan orang dari seluruh dunia. Mereka ingin memahami keperluan budaya dan peribadi pelancong supaya mereka dapat memberikan mereka pengalaman yang paling memuaskan. Profesional berbakat dalam pengurusan perhotelan dan pelancongan antarabangsa bertanggungjawab untuk mencipta kenangan positif yang diingati oleh pelancong sepanjang hayat.

Pelajar Schiller International University mempunyai keupayaan untuk memindahkan ke mana-mana kampusnya di seluruh dunia tanpa penalti. Peluang unik untuk perjalanan ini adalah satu saluran yang tidak ternilai untuk mendapatkan hubungan peribadi dengan orang dari negara-negara di seluruh dunia untuk meningkatkan kesadaran budaya. Dalam bidang yang memberi penekanan kepada hubungan berbilang kebudayaan yang berjaya, kebebasan untuk menyeberangi sempadan menjadikan Schiller International University sebagai universiti pengajian yang ideal untuk gelaran Associate of Science dalam Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan Antarabangsa.

110271_110185__MG_1254.jpg

Pelancongan antarabangsa adalah salah satu sektor yang paling pesat berkembang dalam bidang perkhidmatan dan perniagaan. Pertumbuhan industri ini telah mewujudkan banyak peluang pekerjaan dan persaingan sengit. Schiller International University menyediakan pelajar dengan pendidikan berkualiti oleh pengajar yang berkelayakan dan berpengalaman dalam mata pelajaran yang menyediakan mereka untuk memenuhi permintaan pasaran untuk mendapatkan pekerjaan di lapangan.

Keramahan dan pelancongan antarabangsa adalah salah satu sektor yang paling pesat berkembang dalam industri perkhidmatan dan perniagaan. Proliferasi padang golf, kelab tenis dan bot, taman tema dan aktiviti rekreasi dan rekreasi lain telah mewujudkan industri besar yang menyediakan beribu-ribu peluang pekerjaan

Graduan Sarjana Sains dalam program Pengurusan Hospitaliti dan Pelancongan Antarabangsa akan dapat:

  1. Memohon pengetahuan, kemahiran dan pengalaman melalui aktiviti individu dan berpasukan dalam persekitaran pelbagai budaya.
  2. Mengawasi bidang utama operasi hotel.
  3. Menunjukkan pengetahuan mengenai pengurusan industri pelancongan.
  4. Menunjukkan pemikiran kritis, menulis, analisis dan kemahiran membuat keputusan.
  5. Pameran kesedaran dan pengetahuan trend industri dan amalan terbaik.

Ditawarkan di kampus berikut:
Madrid

110270_110204_SchillerParis_27Nov2014_BertrandOrsal_StageImage_51_6310.jpg

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 3 lagi program yang ditawarkan oleh Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris »

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 5, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2020
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date