BSc dalam Pendidikan, Konsentrasi Montessori

Umum

Penerangan Program

Bagi pelajar yang memulakan ijazah sarjana muda

Ijazah Sarjana Muda dengan kepekatan pendidikan Montessori menawarkan peluang yang luar biasa untuk pelajar pendidikan. Anda boleh mendapat tiga kelayakan dalam satu program:

 • Ijazah Sarjana Muda dalam Pendidikan Awal Kanak-kanak atau Pendidikan Asas
 • Diploma Persatuan Montessori Internationale (AMI)
 • Pensijilan pengajaran negeri

Program ini merupakan perkongsian antara University of Hartford dan Pusat Latihan Montessori Northeast (MTCNE), pusat latihan AMI-guru yang diuruskan oleh Majlis Pendidikan Wilayah Capitol (CREC).128368_girls-on-desk-looking-at-notebook-159823.jpg

Mengenai Major

Program Sarjana Muda Sains kami dengan kepekatan Montessori menawarkan pelbagai manfaat yang memberikan anda pilihan kerjaya fleksibel:

 • Global: Diploma AMI Montessori anda diiktiraf di seluruh dunia dan menyediakan "pasport" untuk mengajar di peringkat antarabangsa.
 • Negara: Program kami menyediakan pensijilan guru Connecticut pada Pendidikan Awal Kanak-kanak atau Pendidikan Element yang diiktiraf oleh 45 negara lain.
 • Setempat: Anda akan mendapat pengalaman kelas dalam banyak sekolah Montessori awam dan swasta di kawasan Greater Hartford.
 • Belajar di kampus Montessori kami yang indah di Pusat Latihan Montessori Timur Laut (MTCNE), pusat latihan guru AMI.
 • Memperoleh manfaat daripada sokongan biasiswa untuk pelajar pendidikan Montessori.

Program

Ijazah Sarjana Muda Sains dengan Pengajian Montessori adalah sekurang-kurangnya 138 kredit:

 • Termasuk 30 kredit latihan AMI
 • Kerja kursus tambahan dalam kajian Montessori yang menyokong latihan AMI
 • Direka untuk disiapkan dalam tempoh empat tahun
 • Komponen pengajaran dan amalan pengajaran

Hasil penyiapan berjaya:

 • BS pada Awal Kanak-kanak atau Pendidikan Asas dengan Pengajian Montessori
 • Diploma AMI - Rendah (umur 3-6) atau Elementary (umur 6-12 tahun)
 • Sijil Pengajaran Negeri CT - Awal Kanak-kanak # 113 atau Element # 305

Keperluan Ijazah

Ijazah Sarjana Muda Sains dengan Pengajian Montessori adalah sekurang-kurangnya 138 kredit. Pelajar memilih ijazah sarjana muda dalam Pendidikan Awal Kanak-kanak atau Pendidikan Asas.

Bidang utama subjek yang diluluskan diperlukan sebagai sebahagian daripada majoriti pendidikan sarjana muda. Pelajar dalam program Montessori mengambil majoriti mata pelajaran dalam Pengajian Montessori.

Outlook Kerjaya

Guru Montessori berada dalam permintaan tinggi di seluruh dunia. Terdapat kira-kira 4,500 sekolah Montessori di Amerika Syarikat, baik awam dan swasta, dan lebih daripada 20,000 di seluruh dunia. Beratus-ratus penyiaran pekerjaan untuk guru-guru Montessori terlatih pergi tanpa syarat setiap tahun.

Komited kepada kanak-kanak

Jika anda berminat dengan pendekatan pendidikan yang memberi tumpuan kepada keseluruhan kanak-kanak, menggabungkan ahli akademik, kemahiran sosial, kemahiran hidup, dunia semulajadi, dan kegembiraan dalam pembelajaran, Montessori mungkin sesuai untuk anda.

Guru Montessori komited kepada pembangunan seluruh kanak-kanak dan membantu kanak-kanak dan orang muda memahami tempat dan sumbangan mereka dalam masyarakat global kita. Dr. Montessori menyaksikan pendidikan lebih daripada sekadar menyebarkan pengetahuan dan kemahiran tetapi sebagai pergerakan pembaharuan sosial yang membawa kepada dunia yang lebih baik untuk generasi yang akan datang.

Sebagai sebahagian daripada Matlamat Bold Persatuan Montessori Internationale (AMI), kami berharap dapat meningkatkan guru-guru AMI yang signifikan dalam beberapa tahun akan datang. University of Hartford dan Pusat Latihan Montessori Program Northeast akan menyediakan lebih banyak guru AMI untuk bekerja dalam jawatan guru baru Montessori yang baru dan dijangka.

Kemasukan

Untuk kemasukan ke program di Jabatan Pendidikan, 16 unit subjek menengah dijangka dan harus memasukkan perkara berikut sebagai minimum:

 • Bahasa Inggeris, 4 unit
 • Kajian sosial, 2 unit
 • Bahasa asing, 2 unit
 • Sains, 2 unit
 • Matematik, 2 unit (termasuk 1 unit algebra)
 • Subjek akademik lain, 4 unit

Keperluan Program Profesional

Pelajar pendidikan mesti memohon kemasukan ke program profesional semasa kejatuhan tahun kedua tahun. Keperluan kemasukan program profesional termasuk:

 • Skor SAT, ACT atau Praxis Core. Walaupun Universiti tidak memerlukan skor SAT, ACT atau Praxis untuk kemasukan, Negeri Connecticut memerlukan markah ini untuk mengajar persijilan.
 • Purata titik gred kumulatif sebanyak 3.0 atau lebih tinggi.
 • Borang wawancara siap selesai.

Bantuan Kewangan dan Biasiswa

Bantuan kewangan dan bantuan tuisyen disediakan kepada mereka yang layak. Untuk memulakan proses bantuan kewangan, sila mengisi Permohonan Percuma Bantuan Kewangan Pelajar (FAFSA) menggunakan kod sekolah University of Hartford .

Sebagai tambahan kepada bantuan kewangan Universiti, biasiswa khusus Montessori tersedia melalui kemurahan hati Dana Scholarship James Walton Montessori. Untuk dipertimbangkan untuk biasiswa Walton Montessori, sila selesaikan tiga perkara ini:

 1. Esei peribadi: eseimu mungkin panjang, tetapi harus memasukkan maklumat dan pengalaman latar belakang pribadi dan / atau profesional yang telah menyiapkan anda untuk menyertai program Montessori. Pengalaman ini mungkin termasuk kisah tentang pembelajaran, kelas yang anda ambil, pengalaman anda sendiri dengan Montessori atau pengalaman seseorang yang anda kenali.
 2. Rujukan: Sila berikan nama, e-mel dan nombor telefon tiga rujukan. Kami akan menghubungi mereka; mereka tidak perlu menulis cadangan.
 3. Temubual: Anda akan menyelesaikan temuduga berjadual dengan staf program atau ahli fakulti.

Apakah tarikh akhir aplikasi untuk program ini?

Permohonan untuk kemasukan ke kelas mahasiswa di University of Hartford dianggap sebagai "dasar" bermula pada akhir bulan September. Tarikh akhir untuk memfailkan Permohonan Percuma untuk Bantuan Pelajar Persekutuan (FAFSA) untuk pertimbangan bantuan kewangan ialah 15 Februari.

Tarikh Akhir Kemaskini Jan 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your colleg ... Baca lebih lanjut

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your college career. So, why UHart? Because we have it all. Baca Ringkas