Pengurusan Perniagaan Digital BSc

Umum

5 lokasi tersedia

Penerangan Program

Pengurusan Perniagaan Digital BSc

Pengurusan Perniagaan Digital BSc ditujukan kepada mereka yang berminat dalam bidang pengurusan perniagaan digital yang sentiasa berubah. Pelajar akan membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk menganalisis peranan model perniagaan digital berdasarkan teknologi mengganggu, pemasaran media digital dan sosial, transformasi digital, pengurusan projek dan Sistem Maklumat.

Tahun 1 merangkumi elemen asas pengurusan perniagaan. Tahun 2 dan 3 meliputi kawasan lebih mendalam dan khususnya mengembangkan kemahiran pekerjaan anda. Program ini menyediakan asas-asas intelektual yang diperlukan untuk kerjaya dalam persekitaran kerja yang pesat berubah, pendekatan yang ketat terhadap kesedaran diri dan perkembangan diri dan pendedahan yang ketara kepada dunia kerja dan permintaan semasa melalui peluang pengalaman kerja.

Dengan menjalankan ijazah perniagaan dengan The University of Law Business School di salah satu kampus UK kami, anda juga layak mendapat tawaran Master Percuma kami. Untuk memaksimumkan prospek pekerjaan anda, anda boleh maju ke kursus Master perniagaan tanpa biaya tambahan untuk berjaya menyelesaikan gelar sarjana anda.

Apabila belajar di UK, ijazah ini diiktiraf oleh Institut Pengurusan Berkanun (CMI), yang bermaksud bahawa sebagai seorang siswazah anda akan mendapat ijazah serta Tahap 5 Diploma Pengurusan dan Kepimpinan dari CMI. Anda boleh memilih untuk belajar kursus di kampus di London Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester atau kampus Nottingham di London.

Keperluan Kursus

  • BBC di A Level dan Gred C atau Gred 4 atau ke atas dalam Matematik GCSE dan Bahasa Inggeris, atau kelayakan yang setaraf.
  • Pelajar antarabangsa juga memerlukan tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.0 atau ke atas dengan minima 5.5 dalam setiap komponen.

Permohonan tidak standard akan dikaji secara kes demi kes.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Baca lebih lanjut

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Baca Ringkas
London , Leeds , Manchester , Berlin , Birmingham , London , London , Nottingham + 7 Lagi Kurang