Perakaunan dan Kewangan BSc - (Arden University)

Umum

3 lokasi tersedia

Penerangan Program

BA (Kepujian) Pengurusan Penjagaan Kesihatan - (Arden University)

122305_unnamed.jpg

 • Kawasan Subjek: Kewangan
 • Tahap: Sarjana
 • Universiti: Universiti Arden
 • Bandar: Birmingham, London, Manchester

Kenapa Pilih Universiti Arden?

 • Di sini di Arden University, kami percaya semua orang, di mana-mana boleh belajar.
 • Arden bersemangat untuk memberi anda akses kepada Pendidikan Tinggi yang sesuai dengan kehidupan moden anda yang sibuk.
 • Arden menawarkan akses kepada Ijazah, Ijazah Sarjana dan program MBA
 • Pelajar kami berumur 18 hingga 80 tahun kerana kami menyokong mereka di lokasi (di Pusat Pengajian UK kami) dan dalam talian.
 • Kami juga berbangga untuk menawarkan kemasukan yang tidak standard yang bermakna pengalaman kerja anda dan kelayakan sebelumnya diambil kira.
 • Semua kursus kami di Arden datang dengan tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran dan banyak diiktiraf oleh badan profesional.

Pembelajaran Campuran di Arden University

122299_pexels-photo-427679.jpeg

Apakah Pembelajaran Bercampur-campur di Universiti Arden?

Adakah anda ingin belajar untuk ijazah, tetapi berasa seperti anda tidak mempunyai masa untuk menyesuaikannya ke dalam hidup anda? Kursus Pembelajaran Bercampur Universiti Arden menggabungkan pembelajaran dalam talian yang inovatif dengan kelas tradisional dan bersemuka untuk memberi anda cara yang lebih fleksibel untuk belajar.

Bagaimanakah ia berfungsi?

Waktu bersemuka disampaikan sebagai kursus paruh waktu, tetapi dengan pembelajaran online secara bebas tambahan, anda masih boleh menyelesaikan ijazah dalam 3 tahun *. Pendekatan Blended ini bermakna anda boleh belajar bila-bila masa, di mana sahaja dan tutor dan pasukan sokongan anda boleh dihubungi di luar bilik darjah, dalam talian atau melalui telefon.

Bilakah saya boleh belajar?

Memerlukan hanya 8 jam kelas seminggu di pusat pengajian UK pilihan anda, anda akan berpeluang untuk memilih apabila anda ingin belajar: hari kerja, petang atau hujung minggu.

 • Hari kerja: 2 hari seminggu sama ada 9.00-13.00 atau 13.30-17.30
 • Malam **: 2 malam setiap minggu 17.30-21.30
 • Hujung minggu: Sabtu

Di mana saya boleh belajar?

Dengan 5 pusat pengajian Arden di seluruh UK, di Birmingham, London dan Manchester, kami percaya kami boleh menawarkan pilihan kajian yang sesuai dengan kebanyakan gaya hidup.

Jadi, sama ada anda seorang ibu bapa sepenuh masa, berusaha menjadi pekerja bulan itu, atau hanya tidak mahu kaedah pembelajaran tradisional yang ditawarkan oleh universiti lain, Pembelajaran Blended di Arden University menawarkan semua fleksibiliti dan sokongan yang anda perlukan patut belajar sepanjang hidup anda.

Lihatlah kursus yang ditawarkan dan berbincang dengan salah seorang penasihat kursus Ulearn melalui fungsi Live Chat kami, atau lengkapkan borang siasatan dan seseorang akan berhubung.

* 4 tahun jika diambil dengan tahun asas.

** pusat dan kursus terpilih sahaja.

Tarikh Pengambilan Fleksibel

Di Arden University anda tidak perlu memulakan Ijazah pada bulan September seperti kebanyakan universiti lain. Kami menawarkan 5 pengambilan berbeza sepanjang tahun supaya anda boleh memulakan kursus anda pada masa yang sesuai dengan anda dan sesuai dengan komitmen anda.

Tarikh Pengambilan Siswazah

 • September
 • November
 • Februari
 • April
 • Jun

Berapakah kosnya?

Yuran kursus hanya £ 6,000 setahun yang £ 3,000 setahun lebih murah daripada seluruh Universiti UK.

Kursus ini adalah sekitar £ 3,000 setahun lebih murah daripada pergi ke Universiti sepenuh masa dan ia dibiayai oleh skim Kerajaan yang dipanggil kewangan pelajar, itu bermakna bahawa anda tidak perlu membayar apa-apa muka untuk kursus ini.

Sebaik sahaja anda mula memperoleh lebih daripada £ 25,000 setahun anda akan membayar balik dari £ 30 sebulan dan jika anda tidak lagi mendapat lebih dari £ 25,000, transaksi ini akan berhenti secara automatik.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Ulearn has partnered with over 100 Universities in UK, USA and Canada. The Ulearn Universe includes prestigious Universities across the UK, offering hundreds of courses, including the most sought afte ... Baca lebih lanjut

Ulearn has partnered with over 100 Universities in UK, USA and Canada. The Ulearn Universe includes prestigious Universities across the UK, offering hundreds of courses, including the most sought after, career-focused courses, panning through the most popular domains. Baca Ringkas
Halifax , Birmingham , London Borough of Ealing , Manchester , Dundee , Royal Borough of Greenwich , Gillingham , Yard Mahkamah , Birmingham , Twickenham , Leicester , Coventry + 11 Lagi Kurang