Read the Official Description

Gambaran keseluruhan

Universiti Bedfordshire

University of Bedfordshire adalah sebuah universiti yang moden dan inovatif dengan warisan pendidikan berkualiti tinggi yang akan kembali lebih dari 100 tahun. Program ini dianugerahkan oleh University of Bedfordshire - UK dengan kerjasama SLIIT COMPUTING .

Kejuruteraan komputer dan kejuruteraan perisian adalah teras kejayaan banyak aktiviti komersial dan perindustrian hari ini, dan sebagai program peningkatan, ini menawarkan peluang untuk kajian pakar di peringkat ketiga. Penekanan khusus diberikan kepada pembelajaran tentang keseluruhan kitaran hayat pembangunan perisian dan pengeluaran sistem berkualiti tinggi menggunakan kaedah berorientasikan objek.

Institut

SLIIT COMPUTING (Private) Ltd, sebuah anak syarikat SLIIT ditubuhkan untuk memberi peluang pendidikan untuk pelbagai pelajar yang ingin maju ke pendidikan tinggi mereka dengan pengalaman pembelajaran berorientasikan industri. SLIIT COMPUTING menawarkan program ijazah Teknologi Informasi BSc dalam hubungannya dengan SLIIT yang membuka jalan bagi para pelajar untuk memastikan pengetahuan mereka terkini dalam bidang Teknologi Maklumat yang bergerak pantas ini. Satu gabungan teori

Keperluan Kemasukan

Diploma Nasional Edexcel Tinggi dalam Pengkomputeran dan Pembangunan Sistem atau Setaraf SLIIT atau SLIIT COMPUTING Diploma Teknologi Maklumat

Tempoh

Satu Tahun Atas - Up. Penyampaian program bergantung kepada keutamaan majoriti pelajar, oleh itu, ia boleh menjadi Hari Minggu atau Hujung Minggu.

Struktur Program

Anda akan mendapat pengetahuan terperinci mengenai bidang-bidang seperti pengaturcaraan internet, aplikasi pangkalan data, kecerdasan buatan dan rangkaian, dan selepas menyelesaikan projek peringkat akhir, anda mungkin mempunyai peluang untuk melakukan penyelidikan lanjut.

  • Pengurusan Projek Sosial dan Profesional
  • Projek Sarjana Muda
  • Kaedah Penyelidikan dan Teknologi Baru
  • Sistem Bersepadu Perbandingan

Kajian lanjut: MSc dalam topik berkaitan Kejuruteraan Perisian; MPhil / PhD.

Yuran Kursus

Pelajar Sri Lanka

  • SLIIT COMPUTING : LKR 115 000.00 setiap terma
  • Yuran Royalti Universiti: GBP 700 (pengambilan tahun 2016)

** Tarikh akhir pembayaran akan dinyatakan oleh Bahagian Hal Ehwal Akademik.

Pelajar antarabangsa

  • SLIIT COMPUTING : USD 1750.00 setiap penggal
  • Yuran Royalti Universiti: GBP 700 (pengambilan tahun 2016)

Di mana seterusnya - Peluang Kerja

Laluan kerjaya: Kemungkinan untuk mengenal pasti beberapa peranan yang berlainan yang dialami oleh graduan Pathway bersama - juruteknik kejuruteraan perisian yang kompeten, pemrogram komputer pemaju / pemaju perisian, dan hasil vokasional ini telah membentuk asas kurikulum yang dirancang secara strategik ini. Pada mulanya, para pelajar mungkin mendapat pekerjaan sebagai seorang pengamal yang mahir dengan prospek untuk kemajuan kemudian yang membawa kepada jawatan yang bertanggungjawab menyelia kerja dalam pembangunan dan sokongan sokongan berasaskan pasukan dalam tetapan besar, skala kecil, industri dan komersil yang besar. Matlamat Pathway ini terutama dilihat untuk melengkapkan graduan untuk membangunkan kemahiran intelektual dan pragmatik yang diperlukan untuk membangunkan artifak perisian berkualiti yang tidak hanya berfungsi, dan memenuhi keperluan pelanggan, tetapi juga sesuai dengan kekangan pragmatik. Peranan piawaian luaran dan dalaman juga ditekankan sebagai penting. Sama juga, topik tersebut akan melengkapkan graduan untuk melanjutkan ke peringkat yang lebih tinggi dan atau mengambil bahagian secara berkesan dalam penyelidikan atau suasana akademik. Ciri penting Pathway bersama ialah kitaran hayat pengeluaran perisian sepenuhnya dilindungi daripada akademik dan perspektif vokasional. Graduan baru-baru ini telah memperoleh pelbagai kedudukan pelatih siswazah dalam industri dan sektor awam, dengan prospek yang baik untuk promosi lebih lanjut dalam pasaran pekerjaan yang kompetitif.

Program taught in:
English

See 7 more programs offered by SLIIT COMPUTING »

Last updated June 13, 2018
This course is Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
Sepenuh masa
Price
700,000 LKR
LKR 500 000.00 dan ke atas
By locations
By date
Start Date
Jan. 2020
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date