Logistik mengekalkan roda perniagaan beralih - sama ada merevolusikan belanja dalam talian, menghantar bekalan ke zon bencana atau mengangkut barangan mudah rosak di seluruh dunia. Sekiranya anda ingin menyertai industri yang penting dan teknologi, BSc (Hons) Logistik dan Pengurusan Rantaian Pembekalan menyampaikan barangan.

Kenapa pilih kursus ini?

Perniagaan dan Pengurusan di Derby telah menduduki ranking 10 teratas dalam Panduan Universiti Guardian 2020. Anda akan belajar bagaimana untuk mendapatkan barang yang betul ke tempat yang betul, pada masa yang tepat dan dalam keadaan yang betul. Kami meliputi segala-galanya dari perolehan, pergudangan dan pengangkutan untuk membekalkan pemodelan sistem rangkaian dan teknologi terkini yang mengubah industri.

Adakah kursus ini untuk anda?

Pengurusan Logistik BSc (Kepujian) dan Pengurusan Rantaian Bekalan memberikan anda kredibiliti profesional untuk berjaya. Anda akan mendapat manfaat daripada keahlian pelajar percuma Institut Logistik dan Pengangkutan Chartered dan mendapatkan pengecualian daripada keperluan akademik untuk status Chartered. 93% pelajar Logistik dan Pengurusan Rantaian Pembekalan berpuas hati dengan kualiti keseluruhan kursus mereka dalam Tinjauan Pelajar Kebangsaan 2019.

Bagaimana anda akan belajar

Fokus kami adalah pada senario dunia sebenar. Semasa peringkat dua, anda menghabiskan bersamaan satu hari seminggu dengan organisasi yang relevan untuk memahami bagaimana antara muka logistik dengan fungsi perniagaan yang lain. Terdapat juga tahun penempatan pilihan.

Peluang dan pengalaman

Perkongsian majikan kami yang kuat, lapangan lapangan dan penceramah tamu industri memastikan pembelajaran anda sentiasa terkini. Kami bekerja dengan nama-nama besar seperti DHL, JCB, Norbert Dentressangle dan Superdry. Dan anda akan belajar di sebuah bandar berteknologi tinggi dengan sektor pengangkutan dan logistik yang mantap.

Kerjaya dan kebolehpasaran

Lebih daripada 1 juta profesional logistik baru diperlukan dalam dekad yang akan datang, yang menawarkan potensi sebenar untuk promosi kepada peranan kepimpinan. Sebagai satu-satunya kursus pakar di rantau ini, BSc (Hons) Logistik dan Pengurusan Rantaian Pembekalan membosankan anda untuk cabaran itu.

Program diajar dalam:
  • English
University of Derby

Lihat 16 lagi program yang ditawarkan oleh University of Derby »

Tarikh Akhir Kemaskini Og 2, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
3 - 6 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
9,250 GBP
UK / EU setahun (2019/20). Fi antarabangsa £ 13,250 setahun (2019/20)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date