BSc (Kepujian) Logistik

Umum

Penerangan Program

Logistik mengekalkan roda perniagaan beralih - sama ada merevolusikan belanja dalam talian, menghantar bekalan ke zon bencana atau mengangkut barangan mudah rosak di seluruh dunia. Sekiranya anda ingin menyertai industri yang penting dan teknologi, BSc (Hons) Logistik dan Pengurusan Rantaian Pembekalan menyampaikan barangan.

Kenapa pilih kursus ini?

Perniagaan dan Pengurusan di Derby telah menduduki ranking 10 teratas dalam Panduan Universiti Guardian 2020. Anda akan belajar bagaimana untuk mendapatkan barang yang betul ke tempat yang betul, pada masa yang tepat dan dalam keadaan yang betul. Kami meliputi segala-galanya dari perolehan, pergudangan dan pengangkutan untuk membekalkan pemodelan sistem rangkaian dan teknologi terkini yang mengubah industri.

Adakah kursus ini untuk anda?

Pengurusan Logistik BSc (Kepujian) dan Pengurusan Rantaian Bekalan memberikan anda kredibiliti profesional untuk berjaya. Anda akan mendapat manfaat daripada keahlian pelajar percuma Institut Logistik dan Pengangkutan Chartered dan mendapatkan pengecualian daripada keperluan akademik untuk status Chartered. 93% pelajar Logistik dan Pengurusan Rantaian Pembekalan berpuas hati dengan kualiti keseluruhan kursus mereka dalam Tinjauan Pelajar Kebangsaan 2019.

Bagaimana anda akan belajar

Fokus kami adalah pada senario dunia sebenar. Semasa peringkat dua, anda menghabiskan bersamaan satu hari seminggu dengan organisasi yang relevan untuk memahami bagaimana antara muka logistik dengan fungsi perniagaan yang lain. Terdapat juga tahun penempatan pilihan.

Peluang dan pengalaman

Perkongsian majikan kami yang kuat, lapangan lapangan dan penceramah tamu industri memastikan pembelajaran anda sentiasa terkini. Kami bekerja dengan nama-nama besar seperti DHL, JCB, Norbert Dentressangle dan Superdry. Dan anda akan belajar di sebuah bandar berteknologi tinggi dengan sektor pengangkutan dan logistik yang mantap.

Kerjaya dan kebolehpasaran

Lebih daripada 1 juta profesional logistik baru diperlukan dalam dekad yang akan datang, yang menawarkan potensi sebenar untuk promosi kepada peranan kepimpinan. Sebagai satu-satunya kursus pakar di rantau ini, BSc (Hons) Logistik dan Pengurusan Rantaian Pembekalan membosankan anda untuk cabaran itu.

Tarikh Akhir Kemaskini Og 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Here at the University of Derby, we believe anything is possible. With a broad range of courses at foundation, undergraduate and postgraduate level, we can help you get your career off to a great star ... Baca lebih lanjut

Here at the University of Derby, we believe anything is possible. With a broad range of courses at foundation, undergraduate and postgraduate level, we can help you get your career off to a great start. We know how important it is to have the best teaching, and we’re proud to be rated Gold in the Teaching Excellence Framework; but we also offer so much more, with some of the best university facilities in the country, opportunities for industry experience and practical, hands-on learning to make your studies relevant to life after graduation. To help broaden your horizons, we offer a wide range of opportunities to study abroad, whatever your subject – a great way to experience a different culture, meet new people and add to your CV. Baca Ringkas