Baca keterangan rasmi

Maklumat BSc dan Komunikasi (Kepujian)

Fokus praktikal program ini membolehkan graduan untuk memasuki tempat kerja dengan pelbagai yang mudah memasuki pasaran pengetahuan, kemahiran dan pengalaman dalam bidang ICT dengan pemahaman komersial yang kukuh. Anda akan diberi peluang untuk meneroka kerumitan dan kelemahan negara-of-the-art sistem maklumat dan aplikasi, dan terdedah kepada pelbagai jenis alat-alat, bahasa pengaturcaraan, kaedah dan seni bina, dan juga bagaimana untuk merancang, mengurus dan menyampaikan projek dan penyelesaian yang berjaya.

Selain itu, kandungan program termasuk kursus teras dalam pengurusan dan amalan profesional. Anda juga boleh memilih untuk tahun dalam industri antara tahun kedua dan terakhir anda.Tujuan program ini adalah:

  • Untuk melengkapkan anda dengan pengetahuan komputer dan kejuruteraan komunikasi konsep asas dan penggunaannya dalam ekonomi digital
  • Untuk mendapatkan pengetahuan yang menyeluruh mengenai alat dan teknik ICT di samping pengetahuan imperatif perniagaan dan komersial
  • Untuk mengembangkan dan membangunkan hubungan antara pengetahuan dan aspek komersial dan keupayaan kejuruteraan komunikasi mereka.
Program diajar dalam:
English

Lihat 58 lagi program yang ditawarkan oleh University of Greenwich »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 - 4 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
- UK / EU; £ 11,200 untuk pelajar antarabangsa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date