BSC pengurusan teknologi maklumat untuk perniagaan (itmb)

University of Greenwich

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

BSC pengurusan teknologi maklumat untuk perniagaan (itmb)

University of Greenwich

Pengurusan Teknologi Sarjana Muda Sains Maklumat Perniagaan (ITMB)

Ijazah ini telah direka kriteria yang ditetapkan melalui e-kemahiran UK, Majlis Kemahiran Sektor IT dan Telekom, dan disokong oleh beberapa perniagaan terkemuka di negara ini. Ia menyediakan campuran IT, perniagaan dan pembangunan diri yang menjadikan ia gabungan ijazah tradisional dan juga program latihan siswazah.

Pembelajaran dibahagikan kepada empat meluas walaupun kuartil, setiap yang menyediakan kawasan bertema pengajian dan pembelajaran hasil termasuk teknologi maklumat, pengurusan perniagaan, pengurusan projek dan, akhirnya, kemahiran interpersonal dan boleh dipindah milik.

Program ini memastikan graduan mempunyai keyakinan dalam mengemukakan dan menjual idea-idea, konsep dan penyelesaian pada masa yang fleksibel, berfikiran terbuka dan reflektif apabila mendengar orang lain dalam usaha untuk memahami keperluan mereka dan konteks keperluan tersebut. Program ini diiktiraf oleh lebih daripada 90 syarikat-syarikat antarabangsa dan kebangsaan termasuk Accenture, BA, BBC, CA, Capgemini, Cisco, Deloitte, Ford, Fujitsu, HP / EDS, IBM, ITV, Logica, Micro Focus, Morgan Stanley, Network Rail, Proctor dan Gamble, Sainsbury itu, SAS dan Unilever.

Pelajar boleh mengambil pilihan untuk memohon salah satu daripada banyak peluang yang diberikan oleh program ITMB Majikan Forum untuk melaksanakan penempatan pendek musim panas (8-12 minggu) atau penempatan lebih lama (9 bulan) untuk mendapatkan pengalaman industri dan praktikal daripada persekitaran masing-masing .

Faedah dari program ini menyediakan pelajar dengan penglibatan pakar, memohon kajian, prospek pekerjaan yang lebih baik, pautan industri, dan interaksi media sosial.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
3 - 4 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
Harga
- UK / EU; £ 11,200 untuk pelajar antarabangsa
Locations
United Kingdom - London, England
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
United Kingdom - London, England
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat