Read the Official Description

BSc Filem & Pengeluaran televisyen (Kepujian)

Program ini menawarkan tempat yang luas untuk pengeluaran dan selepas pengeluaran termasuk kamera, peranan studio, kemahiran penyuntingan, penggubahan digital dan kesan visual. Persembahan, reka bentuk, animasi dan teknik untuk grafik gerakan juga disertakan.

Ia mampu peluang untuk memperoleh kedua-dua teknik-teknik terkini dan kemahiran tradisional di televisyen dan filem pengeluaran dan pasca-produksi. Selepas berjaya menamatkan program ini pelajar akan dapat: menunjukkan kemahiran secara tertutup dan studio teknik, menganalisis, mereka bentuk, dan mencipta grafik gerakan dan kesan visual, menghasilkan dan menguruskan aset dalam pelbagai media (filem, teks, imej, animasi, bunyi, video).

Individu akan bekerja secara bebas dan sebagai sebahagian daripada satu pasukan, menggunakan teknologi baru yang berkaitan dengan industri pengeluaran dan pasca produksi untuk menghasilkan portfolio kerja yang menunjukkan kesedaran teknikal, sosial, etika dan undang-undang yang kukuh bagi industri hiburan.

Universiti itu kini mempunyai perjanjian perkongsian dengan BBC Latihan dan Pembangunan di mana mereka akan memasukkan ceramah dan sesi studio praktikal sebagai sebahagian daripada program ini.

Berikut adalah petunjuk kandungan program semasa. Walau bagaimanapun, alam semula jadi yang berubah dengan pantas kawasan subjek bermakna kedua-dua kursus yang ditawarkan, dan kandungan kursus individu, mungkin berbeza-beza pada tahun-tahun akan datang.

Program taught in:
English

See 58 more programs offered by University of Greenwich »

This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
- UK / EU; £ 11,200 untuk pelajar antarabangsa
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date