BSC ekonomi

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Ekonomi BSc

Mula Kursus: Induksi dari Oktober 2013; EU dan orientasi pelajar Antarabangsa dari September 2013

Disiplin Ekonomi adalah amat penting kepada kehidupan komersial, sosial dan profesional. Kuasa-kuasa ekonomi global memberi kesan kepada kehidupan dan peluang hidup semua orang di planet ini tetapi membuat keputusan semakin mikro-ekonomi memainkan peranan dalam semua kehidupan kita sehari-hari daripada perbankan dan perkhidmatan kewangan dengan dasar awam, pendidikan dan penjagaan kesihatan.

Kursus Sarjana Muda Sains Ekonomi kami akan memberikan anda kefahaman yang mendalam tentang faktor-faktor utama yang mempengaruhi kuasa-kuasa ekonomi; kekayaan dan pendapatan ini dan jenis sumber yang sukar didapati dan bagaimana ia diagihkan, diedarkan dan digunakan. Anda akan meneroka konsep teras, amalan dan teknik ekonomi, dan mempertimbangkan bagaimana akan berubah pada masa akan datang.Bayaran


Pelajar UK / EU £ 9,000 setiap tahun pengajian sepenuh masa
Pelajar antarabangsa £ 10,400 per tahun pengajian sepenuh masa Sila ambil perhatian bahawa tidak ada kos tambahan untuk membayar jika anda memilih untuk mengambil penempatan kerja yang panjang tahun antara tahun dua dan tiga.


Syarat Kemasukan


Kami biasanya membuat tawaran untuk sekurang-kurangnya 260 mata tarif UCAS, ditambah GCSE Matematik dan Bahasa Inggeris pada gred C. BTEC National Diploma / International Baccalaureate / Advanced Perkembangan Diploma pada tarif yang setaraf dengannya. Akses kepada HE - Pas. Permohonan dari calon-calon yang tidak mempunyai kelayakan formal adalah dialu-alukan.


Syarat kemasukan Antarabangsa


Kami menerima bersamaan di atas daripada kelayakan luar negara yang diiktiraf.

Keperluan Bahasa Inggeris


Anda mesti mempunyai kecekapan dalam bahasa Inggeris dan kita biasanya memerlukan Gred C GCSE atau kelayakan yang setaraf dengannya. Yang paling biasa keperluan Bahasa Inggeris bagi pelajar antarabangsa IELTS 6.0 (dengan minimum 5.5 dalam keempat-empat komponen) atau internet TOEFL berdasarkan 72 (dengan sekurang-kurangnya 17 dalam mendengar & bertulis, 20 dalam bercakap dan 18 dalam bacaan).


Middlesex juga menawarkan kursus Intensif Bahasa Inggeris Akademik (Pre-Sessional) yang antara 5-17 minggu bergantung kepada tahap bahasa Inggeris. Berjaya menyelesaikan kursus ini akan memenuhi syarat kemasukan bahasa Inggeris.


Tarikh Akhir Kemaskini Oktober 2015

Latar Belakang Pusat Pengajian

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop the ... Baca lebih lanjut

At Middlesex University, our students come first. As a forward thinking, global university, we empower students from all backgrounds by providing the opportunities to discover, shape and develop their own path to success. Informed by impactful research, and taught by internationally recognised academics and practitioners, our broad-range of contemporary courses are industry-informed and practice-based. Baca Ringkas
London , UK Online + 1 Lagi Kurang