Read the Official Description

Gambaran keseluruhan

Dari pertandingan jualan baru-baru ini, sophomore Olivia Royce ditunjukkan dalam penyampaian jualan kelajuan dua minit yang memenangi anugerah itu. Prestasinya membuktikan latihan profesional yang menyediakan Program Penjualan PSB untuk membantu para pelajar mencapai kerjaya yang berjaya dalam jualan. Penyampaian Olivia Royce

Penjualan utama memberi tumpuan kepada menyediakan pelajar untuk bekerja untuk beberapa syarikat yang paling eksklusif dengan potensi kerjaya jangka panjang. Sebagai majoriti jualan, pelajar akan mempunyai akses kepada Pusat Pendidikan Penjualan Harris yang canggih di Cottrell Hall, di mana dia akan belajar bagaimana untuk mewujudkan kepercayaan yang mendalam dan saling bersama melalui empathetic listening, kepakaran produk, dan persembahan tersuai kemahiran. Pelajar secara beransur-ansur membina keyakinan dengan pengalaman praktikal di dalam kelas; dalam latihan peranan yang dirakam; dan di hadapan rakan sebaya, profesor, dan pengurus pengambilan pekerja yang melawat. Pelajar akan memupuk pengetahuan penting dan kecekapan teras yang diperlukan dalam pasaran yang kompetitif, kompleks dan dinamik. Penyelesaian kursus dalam proses jualan, rundingan, dan kepimpinan jualan, serta peluang untuk bersaing dalam Pertandingan Pelan Perniagaan, akan membantu para pelajar belajar untuk menyempurnakan kemahiran perniagaan mereka.

Program Penjualan Profesional

Program Penjualan Profesional terletak di Pusat Pendidikan Jualan Harris di High Point University . Misi Program Penjualan Profesional adalah untuk menyediakan pelajar dengan alat dan pengalaman untuk meningkatkan nilai mereka kepada profesion jualan, untuk memperlihatkan bakat cemerlang para pelajar kami dan memberi majikan sebagai pilihan menarik untuk merekrut bermotivasi dan berkelayakan baru bakat jualan. Pusat Latihan Jualan merupakan pusat pembangunan, arah, dan aktiviti program jualan. Ia menawarkan:

 • Makmal play-play - kemudahan individu untuk jualan memanggil peranan yang dimainkan secara unik untuk mewujudkan persekitaran pembelian korporat yang realistik menggunakan rakaman digital dengan streaming langsung ke bilik tontonan hakim
 • Bertemu dan menyambut kemudahan
 • Bilik mesyuarat
 • Bilik tontonan para hakim
 • Ruang wawancara
 • Bilik kelas jualan

Menjual Gol Kelab

Kami percaya bahawa setiap pelajar perlu belajar bagaimana untuk menjual sebagai kemahiran hidup asas. Oleh itu, keahlian Jual Jual Kelab terbuka kepada semua pelajar dalam setiap disiplin. Matlamat Kelab Penjualan adalah untuk menyediakan pelajar untuk:

 • Belajar dan selesaikan kemahiran yang membezakan eksekutif jualan profesional teratas
 • Mempamerkan bakat mereka di peringkat kebangsaan
 • Rangkaian dengan perekrut dan eksekutif syarikat dalam acara bertemu dan menyambut
 • Wawancara untuk menerima tawaran pekerjaan dan latihan
 • Bersaing setiap tahun dalam tiga pertandingan jualan intercollegiate utama
 • Wakili High Point University dengan bangga dan maruah dan diiktiraf sebagai luar biasa

Menjual Pertandingan

Kelab Jual Beli HPU menghadiri pertandingan jualan berbilang hari, yang menampilkan pertandingan peranan bermain-pemain gaya hidup kejohanan, peluang rangkaian dan pameran kerjaya eksklusif jualan. Perbadanan menyumbang sejumlah besar wang untuk menjadi salah satu daripada banyak penaja acara-acara ini, membolehkan mereka menerima resume peserta terlebih dahulu dan bersiap-siap untuk mencari calon pekerjaan dan peluang latihan. Rekod kejayaan anggota Kelab Jual Beli HPU sangat mengagumkan.

Peluang kerjaya

Penjualan utama memberi tumpuan kepada penyediaan pelajar untuk bekerja untuk beberapa syarikat yang paling eksklusif dengan potensi kerjaya jangka panjang. Sebagai majoriti jualan di Sekolah Perniagaan Earl N. Phillips di High Point University , pelajar akan belajar bagaimana untuk mewujudkan kepercayaan yang mendalam dan saling bersama melalui kepekaan mendengarkan, kepakaran produk, dan kemahiran persembahan tersuai. Pelajar secara beransur-ansur membina keyakinan dengan pengalaman praktikal di dalam kelas; dalam latihan peranan yang dirakam; dan di hadapan rakan sebaya, profesor, dan pengurus pengambilan pekerja yang melawat. Pelajar akan memupuk pengetahuan penting dan kecekapan teras yang diperlukan dalam pasaran yang kompetitif, kompleks dan dinamik. Pelajar akan melengkapkan kursus dalam proses jualan, rundingan, kepimpinan jualan dan banyak lagi.

Penjualan utama dengan kepekatan dalam industri perabot memberi tumpuan kepada penyediaan pelajar untuk berjaya dalam salah satu industri terpenting di dunia dengan potensi pertumbuhan global yang luar biasa. Sebagai program utama yang unik dan menarik di Phillips School of Business di High Point University , pelajar akan belajar bagaimana merancang, merancang, merancang, menjual, dan mengurus kejayaan dalam industri perabot.

Keperluan Kursus

The Phillips School of Business menawarkan ijazah BSBA dalam Jualan. Untuk lulus dari High Point University dengan ijazah ini, pelajar mesti melengkapkan perkara berikut:

BSBA dalam Jualan

Keperluan Utama

* Sekurang-kurangnya 8 kredit Keperluan Teras Universiti "tertanam" dalam setiap major. Walaupun kredit bertindih ini ditunjukkan dalam jumlah kredit untuk Keperluan Utama dan Keperluan Teras Universiti, mereka tidak dikira dua kali dalam pengiraan Kredit Elektif dan Jumlah.

Program taught in:
English

See 7 more programs offered by High Point University »

Last updated July 30, 2018
This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Price
35,118 USD
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019