BS dalam talian dalam Pentadbiran Perniagaan

Umum

Penerangan Program

Program penyelesaian ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan di The Citadel menawarkan pemilihan kursus yang mencabar yang bertujuan untuk memberi latar belakang pelajar dalam semua aspek perniagaan. Program ini membantu pelajar membangunkan kemahiran berfikir kritis dan kepimpinan yang boleh digunakan untuk pasaran pekerjaan hari ini.

Bagi pelajar yang memperolehi minimum 24 jam kredit yang boleh dipindahtarafkan, program penyiapan gelar membolehkan pelajar fleksibiliti dan kemudahan untuk menyelesaikan ijazah perniagaan di sekolah perniagaan yang terakreditasi AACSB. Kursus perniagaan kelas menengah dan kanan diajar pada waktu petang di kampus The Citadel dan dalam talian. Pelajar boleh memilih untuk menjadi pelajar separuh masa atau sepenuh masa. Pelajar boleh memilih untuk melengkapkan semua kursus perniagaan secara dalam talian.

Dengan tarikh permulaan fleksibel yang ditawarkan enam kali setiap tahun, pelajar boleh memulakan kursus mereka setiap kali ia paling mudah.

122379_badge.PNG

Mengenai The Citadel

Selama sembilan tahun berturut-turut, US News

Akreditasi

The Tommy

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

The Citadel is best known nationally for its Corps of Cadets, which draws students from about 45 states and a dozen countries. The men and women in the Corps live and study under a classical military ... Baca lebih lanjut

The Citadel is best known nationally for its Corps of Cadets, which draws students from about 45 states and a dozen countries. The men and women in the Corps live and study under a classical military system that makes leadership and character development an essential part of the educational experience. Baca Ringkas

Akreditasi

AACSB Accredited