BS dalam Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa

Umum

Penerangan Program

Gambaran keseluruhan kursus

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa bertujuan untuk membentuk profesional yang mampu bekerja dalam pasaran yang berorientasikan di peringkat antarabangsa melalui penghantaran pengetahuan dan kemahiran yang berkaitan dengan pengurusan perniagaan dan perundingan perniagaan. Program ijazah ini mempunyai beberapa jurusan: Pengurusan Kewangan, yang menawarkan pengetahuan mengenai pengurusan kewangan korporat, Keusahawanan Inovatif Global, yang memberi tumpuan kepada aspek pengurusan pewujudan perniagaan, Pemasaran dan Pengurusan Jenama, yang membolehkan untuk memperoleh kemahiran mengenai tafsiran fenomena pasaran dan pemasaran proses, dan Sukan Ekonomi dan Politik yang merupakan jalan khusus, unik dalam sistem universiti Itali, menyediakan kompetensi asas yang diperlukan untuk pengurusan perniagaan dan organisasi dalam sektor sukan.

Semua jurusan telah dirancang dengan mengambil kira peranan profesional baru yang diperlukan oleh pasaran buruh manakala jalur pendidikan dibuat dari kedua-dua kuliah tradisional dan kelas praktikal - makmal - pendekatan ini memperkaya pengalaman pembelajaran pelajar dengan kemahiran dan amalan dunia sebenar.

12913_12702_Esteci_Yamil_Medina_Luciano__International_Business_Administration.png

Pembelajaran dan pengajaran

Kursus ini diadakan dalam bahasa Inggeris. Tata letak tertentu ruang, membolehkan untuk menerapkan metodologi pengajaran yang menggabungkan pengajaran, simulasi dan aktiviti makmal terdahulu untuk mencipta pengalaman belajar interaktif dengan metodologi pengajaran yang inovatif:

· Pembelajaran dengan Melakukan (belajar dengan amalan)

· Membina keahlian (perbandingan dengan masalah dunia kerja)

· Mix Immersion, yang bermaksud pertemuan interdisipliner

· Perbualan Strategik

Nilai ditambah terdiri daripada: perjanjian dengan universiti asing, kursus bahasa Itali dan bahasa Inggeris, magang dan peluang untuk pengalaman kerja di luar negeri, perkhidmatan penempatan. Anda akan ditemani di laluan belajar anda oleh tutor akademik dan Malaikat.

Makmal

· Bengkel ekonomi mengenai penyelesaian pengurusan

· Digitisasi perniagaan

· Pemasaran media

· Institusi kewangan antarabangsa

·Memulakan

· Pemasaran dengan alat-alat sains tingkah laku dan kognitif

· Syarikat global (sering "tidak dapat dilihat")

· "Makmal Dagangan"

Kerjaya

· Usahawan

· Syarikat, insurans dan pengurus bank

· Pengurus perhubungan awam

· Broker

· Pengurus kredit

· Akauntan

·Penganalisis kewangan

·Perunding perniagaan

· Pengurus Korporat

· Pakar kredit

· Penyatuan

· Juruaudit

85% pelajar kami mendapat pekerjaan di Itali dan luar negara dalam tempoh 6 bulan pertama selepas tamat pengajian.

Yuran pengajian dan pembiayaan

Yuran tahunan untuk pelajar antarabangsa ialah EUR 12,000; manakala terdapat juga bayaran pra-pendaftaran untuk pelajar EU sebanyak EUR 500 dan EUR 1,000 untuk pelajar bukan EU.

Bagi kebanyakan tahun akademik Link Campus University menyediakan beberapa biasiswa yang meliputi 30% hingga 50% daripada yuran pengajian tahunan yang diberikan kepada keputusan ujian masuk; bilangannya terhad dan tertakluk kepada perubahan (untuk maklumat lanjut, sila layari laman web kami).

Yuran tuisyen 1 tahun dengan beasiswa 30% digunakan - EUR 8,400.
Yuran tuisyen 1 tahun dengan biasiswa 50% digunakan - EUR 6,000.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Link Campus University is a private University in Rome which stands under the Italian University’s Regulation. Its imprint is international due to its history and its calling. In 2011 the University w ... Baca lebih lanjut

Link Campus University is a private University in Rome which stands under the Italian University’s Regulation. Its imprint is international due to its history and its calling. In 2011 the University was recognized by the Italian regulation decree of the Minister of Education – University and Research no. 374 of the 21st September 2011. Baca Ringkas