BS Sports Studies

West Virginia State University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

BS Sports Studies

West Virginia State University

Program Sarjana Muda Sains berbangga kerana kini menjadi satu-satunya kolej dan / atau universiti di Negeri West Virginia yang diiktiraf secara nasional oleh Program Pengiktirafan Pendidikan Kebangsaan NSCA . Pengiktirafan khusus ini mengiktiraf program di institusi pengajian tinggi terakreditasi yang memenuhi piawaian kebangsaan yang ditetapkan oleh NSCA.

Lulusan lepas program kami telah mengikuti kerjaya dalam Pentadbiran Atletik, Latihan Atletik, Terapi Fizikal, Jurulatih Kolej / Universiti dan Kekukuhan, Latihan Peribadi dalam komuniti kesihatan umum dan komuniti kesihatan korporat, pengarah sukan belia di YMCA dan merasmikan profesional. Ramai graduan melanjutkan pengajian mereka dalam program pengajian siswazah dalam bidang kepentingan khusus mereka. Perlu diingat juga bahawa siswazah dari program ini boleh memohon kepada Program Pendidikan Latihan Siswazah Graduan Entry Level.

Selamat datang ke Jabatan Kesihatan dan Prestasi Manusia

Kami teruja bahawa anda sedang meneroka laman web kami. Jabatan Kesihatan dan Kemanusiaan menawarkan tiga program ijazah; Sains Kesihatan, Rekreasi

Pusat kejayaan mana-mana jabatan adalah fakulti. Jabatan kami berharap dapat memberikan bimbingan dan bantuan peribadi yang diperlukan untuk mencapai matlamat akademik anda - untuk memperoleh ijazah. Semua pelajar dijangka bertemu dengan penasihat fakulti masing-masing semester.

Misi kita

Menyediakan profesional yang berkelayakan untuk berkhidmat dan memimpin dalam masyarakat global.

TEORI PENDIDIKAN FISIK

122. KESESUAIAN UNTUK HIDUP (2 jam kredit)

Satu program yang menilai kepentingan kesihatan / kesihatan dan kecergasan, dan menyediakan pengalaman belajar serta amalan fizikal untuk menggalakkan kesihatan sepanjang hayat.

126. PELAJARAN PENDIDIKAN FIZIKAL (3 jam kredit)

Satu kajian latar belakang sejarah dan falsafah yang menyumbang kepada pembangunan asas psikologi, sosiologi dan fisiologi yang menjadi asas pendidikan fizikal kontemporari.

130. KEMAHIRAN NCAA LIFE (1 jam kredit)

Kursus ini menyediakan strategi yang membuat pilihan pintar mengenai penggunaan atau penggunaan alkohol dan ubat lain, kedua-dua jangka pendek dan jangka panjang.

135. METODE DANA (2 jam kredit)

Kursus ini direka untuk menyediakan guru pra-perkhidmatan untuk menganjurkan, merancang, memilih, mengarahkan dan menilai pelbagai aktiviti tarian untuk pelajar sekolah rendah dan menengah.

199. TOPIK KHAS (1-3 jam kredit)

Kursus bahagian bawah yang direka untuk topik minat semasa, termasuk kursus televisyen. Prasyarat: Seperti yang dinyatakan bagi setiap tawaran.

225. BIOMECHANICS (3 kursus kredit)

Kursus ini direka untuk membina asas asas anatomi dan kinesiologi kerana ia berkaitan dengan pergerakan dalam pendidikan jasmani. Prasyarat: BIO 210 dengan "C" atau lebih baik.

238. METODE GYMNASTICS DAN AEROBICS (2 jam kredit)

Kursus ini direka untuk menyediakan guru pra-perkhidmatan untuk menganjurkan, merancang, memilih, mengarah dan menilai aspek kemahiran dan keselamatan motor di kawasan-kawasan terjatuh dan menari untuk pelajar sekolah rendah dan menengah dan tarian aerobik untuk pelajar sekolah menengah.

240. TEAM SUKAN I (2 jam kredit)

Kursus ini direka untuk menyediakan calon guru dalam pengetahuan mengenai peraturan, sempadan, strategi pengajaran, dan ciri kemahiran psikomotor bentuk sukan dianalisis dan digunakan untuk bola sepak, bola sepak dan bola tampar.

242. TEAM SPORTS II (2 jam kredit)

Kursus ini direka untuk menyediakan calon guru dalam pengetahuan tentang peraturan, sempadan, strategi pengajaran, dan ciri kemahiran psikomotor bentuk sukan dianalisis dan digunakan untuk softball, trek

317. LAB LATIHAN / SEPAK BOLA LATIHAN (2 jam kredit)

Direka untuk pelatih pelajar untuk mendapatkan pengalaman makmal dalam sukan bola sepak sambil bekerja ke arah pensijilan di bidang Latihan Athletic. 40 jam pengalaman dalam penyaman, rakaman, pertolongan cemas dan pemulihan yang diperlukan. Prasyarat: HHP 331 dengan "C" atau lebih baik, ditambah pensijilan semasa dalam CPR dan Advanced First Aid.

318. LATIHAN PELABUR SUKAN / BASKETBALL (1 jam kredit)

Direka untuk pelatih pelajar untuk mendapatkan pengalaman makmal dalam sukan bola keranjang semasa bekerja ke arah pensijilan di bidang Latihan Atletik. 40 jam pengalaman dalam penyaman, rakaman, pertolongan cemas dan pemulihan yang diperlukan. Prasyarat: HHP 331 dengan "C" atau lebih baik, ditambah pensijilan semasa dalam CPR dan Advanced First Aid.

321. SPORTS LAB / BASEBALL-TRACK DAN FIELD (1 jam kredit)

Kursus ini direka untuk pelatih pelajar untuk mendapatkan pengalaman makmal dalam sukan landasan dan padang semasa bekerja ke arah pensijilan di bidang Latihan Atletik. 75 jam pengalaman di bawah pengawasan langsung pelatih olahraga yang diperakui dalam penyaman, rakaman, pertolongan cemas dan pemulihan yang diperlukan. Prasyarat: HHP 331 dengan "C" atau lebih baik, ditambah pensijilan semasa.

327. PHSISIOLOGI LAYANAN (3 jam kredit)

Kursus ini direka untuk melaksanakan pengetahuan fungsi fisiologi badan semasa latihan. Prasyarat: HHP 225 dengan "C" atau lebih baik.

329. PENDIDIKAN DAN REKREASI FIZIKAL ADAPTED (3 jam kredit)

Penekanan pada status fizikal dan kesihatan pelajar tipikal dan atipikal dan aktiviti fizikal untuk pembangunan maksimum.

331. LATIHAN ATHLETIK I (3 jam kredit)

Kursus ini direka untuk memberikan arahan awal pelajar dalam banyak aspek perubatan sukan dan peranan dan tanggungjawab jurulatih atlet. Prasyarat: HHP 327 dengan "C" atau lebih baik.

333. LATIHAN ATHLETIK II (3 jam kredit)

Kursus ini direka bentuk untuk memberikan pengajaran lanjutan pelajar di atas yang ditawarkan dalam HHP 331 ke dalam banyak aspek perubatan sukan dan peranan dan tanggungjawab jurulatih atlet.

341. SUKAN INDIVIDU DAN DUAL I (2 jam kredit)

Kursus ini direka untuk menyediakan calon guru dalam peraturan, sempadan, strategi pengajaran dan kemahiran psikomotor dalam tenis, bowling, memanah dan badminton. Membangun dan memohon kemahiran untuk tenis, bowling, memanah dan badminton.

343. INDIVIDU DAN DUALAN SPORT II (2 jam kredit)

Kursus ini menyediakan calon guru dalam peraturan, sempadan, strategi pengajaran dan kemahiran psikomotor. Untuk membangun dan menggunakan kemahiran untuk golf, bola baling, dan kekuatan dan penyaman udara.

399. TOPIK KHAS (1-3 jam kredit)

Kursus peringkat atas untuk topik minat semasa khusus, termasuk kursus televisyen. Prasyarat: Seperti yang dinyatakan bagi setiap tawaran.

428. PENTADBIRAN PENDIDIKAN FIZIKAL DAN SPORT (3 jam kredit)

Kursus ini adalah satu siri perbincangan, kuliah dan kajian kes yang membantu pelajar dalam penerapan teori pentadbiran, konsep, prinsip, dan kemahiran membuat keputusan yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya dalam profesion berkaitan latihan.

446. KAEDAH PENDIDIKAN FIZIKAL SEKOLAH PENDIDIKAN / MIDDLE (3 jam kredit)

Direka untuk memenuhi keperluan negeri untuk pensijilan guru sekolah rendah / sekolah menengah. Pembentangan program yang dikembangkan secara serentak yang akan merangkumi perkembangan pengetahuan, kemahiran fizikal dan kaedah pengajaran pendidikan jasmani. Aktiviti terpilih sesuai untuk pelajar sekolah rendah. Selain 8-10 jam pengalaman praktikal terpilih. Prasyarat: ED 316

449. KAEDAH PENDIDIKAN FIZIKAL SEKOLAH (3 jam kredit)

Kaedah pengajaran aktiviti pendidikan fizikal sekunder. Direka untuk memenuhi keperluan pensijilan guru sekolah menengah. Prasyarat: ED 316

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Sepenuh masa
Locations
Amerika Syarikat - Charleston, West Virginia
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Charleston, West Virginia
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat