BM dalam Muzik, Instrumen Orkestra Simfoni

Lund University

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

BM dalam Muzik, Instrumen Orkestra Simfoni

Lund University

Gambaran keseluruhan program

Program Sarjana Muda dalam Muzik, Instrumen Symphony Orchestra bertujuan untuk mendidik para musisi yang memiliki kemampuan seni dan profesional yang baik. Apabila program selesai, pelajar akan mempunyai pengetahuan dan kemahiran yang mencukupi untuk dapat bekerja dengan selesa dengan pelbagai bentuk profesion muzik: sama ada sebagai pemain solo, ahli kumpulan dan / atau projek bebas. Pelajar juga akan membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk kajian berterusan atau mendalam yang mempunyai tahap autonomi yang tinggi. Lebih-lebih lagi, setelah program selesai, pelajar akan memperoleh kemahiran keusahawanan asas yang meningkatkan fleksibiliti profesionalnya dalam kehidupan budaya yang sentiasa berubah. Kemasukan mungkin dilakukan di instrumen berikut: seruling , oboe , klarinet , bassoon , tanduk Perancis , sangkakala , trombon , tuba , biola , viola , cello , bass double , perkusi dan harpa .

Ketahui lebih lanjut mengenai program ini di www.lunduniversity.lu.se/bachelor-music

Mengapa Lund University ?

Lund University ditubuhkan pada tahun 1666 dan merupakan salah satu universiti tertua, universiti terluas dan terbaik di utara Eropah. Universiti ini berada di antara 100 universiti terkemuka dunia di QS World University Rankings 2019 dan merupakan pilihan # 1 untuk pelajar antarabangsa yang datang ke Sweden - salah satu negara yang paling inovatif, mampan dan demokratik di dunia.

Sekiranya anda ingin membina rangkaian antarabangsa anda dalam suasana bilik darjah global, Lund University adalah pilihan yang hebat. Mengalami cara pembelajaran yang berbeza di sebuah negara sebagai salah satu yang terbaik di dunia dalam menyediakan pendidikan tinggi. Kerja kumpulan dan hubungan guru-pelajar yang tidak formal memudahkan pembelajaran mendalam.

Universiti ini terletak di Lund, sebuah bandar universiti yang menarik dan padat di selatan Sweden, hanya 35 minit dari Lapangan Terbang Copenhagen di Denmark. Bandar ini terkenal dengan kehidupan pelajarnya yang cergas dan juga rumah bagi banyak kemudahan penyelidikan terkemuka di dunia dan syarikat-syarikat antarabangsa.

Ketahui lebih lanjut mengenai Lund University di www.lunduniversity.lu.se

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini October 8, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Locations
Sweden - Malmö, Skåne County
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Sweden - Malmö, Skåne County
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat