BBA di Vietnam

Terbaik BBA di Vietnam 2018/2019

Sarjana

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) Ijazah dianugerahkan kepada pelajar yang melengkapkan empat sepenuh masa belajar kursus tahun di sebuah universiti. Mata pelajaran tumpuan belajar untuk ijazah ini adalah berkaitan dengan dunia perdagangan dan perniagaan.

Vietnam rasminya Republik Sosialis Vietnam, adalah negara paling timur di Semenanjung Indochina di Asia Tenggara. Pada tahun 2011 Vietnam mempunyai sejumlah 163 universiti (termasuk kolej dan institut kanan).

BBA di Vietnam

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Bach Khoa University (BKU)
Campus Sepenuh masa September 2019 Vietnam Ho Chi Minh City

Program Pentadbiran Perniagaan di BKU menyediakan pelajar dengan asas dan pengetahuan lanjutan pengurusan yang meliputi pelbagai aspek termasuk Pemasaran, Perancangan, Perakaunan, Kewangan, dan Pembuatan. kemahiran insaniah seperti kerja berpasukan, komunikasi, mengenal pasti & menyelesaikan masalah melalui latihan amali juga ditawarkan kepada pelajar-pelajar kita secara kreatif, profesional, dinamik dan berdaya saing ... [+]

Program Pentadbiran Perniagaan di BKU menyediakan pelajar dengan asas dan pengetahuan lanjutan pengurusan yang meliputi pelbagai aspek termasuk Pemasaran, Perancangan, Perakaunan, Kewangan, dan Pembuatan. kemahiran insaniah seperti kerja berpasukan, komunikasi, mengenal pasti & menyelesaikan masalah melalui latihan amali juga ditawarkan kepada pelajar-pelajar kita dalam persekitaran antarabangsa yang kreatif, profesional, dinamik dan berdaya saing. Graduan akan mempunyai prospek pekerjaan yang besar dalam dan luar negara dalam pelbagai bidang yang berkaitan sebagai akauntan, penyelia kewangan, pakar dalam jualan, pemasaran, perunding, dan lain-lain

Peluang kerjaya

Selepas tamat pengajian, pelajar akan mempunyai peluang untuk bekerja dalam bidang:... [-]


Bachelor of Business Administration (BBA)

FPT University
Campus Sepenuh masa January 2019 Vietnam Hanoi

[+]

Graduan yang berpotensi besar juga mempunyai kemungkinan yang berbeza untuk mendapatkan direkrut terus oleh syarikat afiliasi FPT yang beroperasi di 19 negara di seluruh dunia.

PELUANG KERJAYA

LATIHAN ON-THE-JOB [-]