BBA di Uzbekistan

Terbaik BBA di Uzbekistan 2018

Sarjana

Murid mendapat Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) ijazah setelah tamat pengajian perlu berhubung dengan perniagaan dan perdagangan. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pendaftaran sepenuh masa untuk mendapatkan jenis ijazah.

Pendidikan tinggi adalah satu bahagian penting dalam budaya di Uzbekistan, dengan negara ini melihat hampir 600,000 graduan setiap tahun. Sebahagian besar pelajar menghadiri institusi pengajian tinggi di Uzbekistan bagi kursus-kursus bahasa Inggeris yang mengasyikkan yang ditawarkan.

BBA di Uzbekistan

Baca lebih lanjut

Pentadbiran Perniagaan BA (Kepujian)

Westminster International University in Tashkent
Campus Sepenuh masa September 2018 Uzbekistan Tashkent

Sarjana Muda Sastera (Kepujian) dalam Pentadbiran Perniagaan adalah kursus sepenuh masa selama tiga tahun diiktiraf di seluruh dunia. Ia berdasarkan kursus Perniagaan BA (Kepujian) yang disampaikan di UK oleh Westminster Business School di University of Westminster (London). [+]

Ijazah Sarjana Muda Seni (Kepujian) dalam Pentadbiran Perniagaan adalah kursus sepenuh masa selama tiga tahun diiktiraf di seluruh dunia. Ia berdasarkan kursus Perniagaan BA (Kepujian) yang disampaikan di UK oleh Westminster Business School di University of Westminster (London). Pentadbiran Perniagaan BA (Kepujian) bertujuan untuk memberi pelajar pendidikan dalam bidang utama perniagaan, memberikan pemahaman tentang teori, alat, dan teknik yang mendasari.

Ia adalah untuk mereka yang ingin:

Menjadi Pengurus Besar dengan minat dalam bidang berkaitan perniagaan seperti Pemasaran, PerakaunanMenjadi profesional dalam salah satu bidang perniagaan seperti Perakaunan, Pemasaran, Kewangan, Pengurusan, Operasi.Untuk mengembangkan perniagaan anda sendiri, kursus ini menawarkan praktikal serta pemahaman teoritis tentang alat dan konsep perniagaan utama supaya anda boleh memulakan dan mengembangkan perniagaan anda sendiriUntuk membangunkan kerjaya pengajaran / akademik dalam bidang subjek yang mencabar dan praktikal... [-]