Filter
Pentadbiran Perniagaan
Taiwan Taipei Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik BBA in Taipei di Taiwan 2019/2020

Dalam usaha untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA), salah satu biasanya perlu mendaftar dalam pengajian sepenuh masa empat tahun dan menumpukan perhatian kepada kawasan tertentu perniagaan atau perdagangan. Kursus-kursus umum yang berkaitan dengan perbuatan perniagaan sebagai asas program ijazah BBA.

Taiwan, secara rasmi Republik China, adalah sebuah negara di Asia Timur dan republik berperlembagaan yang pertama di Asia. Taiwan mempunyai beberapa universiti yang baik, yang kebanyakannya mempunyai perjanjian pertukaran dengan universiti luar negara, dan ini adalah cara yang baik untuk menikmati kehidupan di Taiwan.

Taipei dianggap sebagai pusat pendidikan di seluruh Taiwan. Ini adalah kerana ia mempunyai lebih daripada 20 institusi pengajian tinggi bahawa ia mempunyai. Bahagian atas empat universiti terbaik di bandar ini adalah Taiwan Universiti Kebangsaan, Universiti Nasional Chengchi, Taiwan Universiti Normal Nasional, National Taiwan University Sains dan Teknologi.

BBA in Taipei di Taiwan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
BBA
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

Hasil

Shih Chien University

English Diajar Program (ETP) dalam Perniagaan Antarabangsa berfungsi sebagai asas yang kukuh untuk pelbagai kerjaya perniagaan dan pengurusan. Kursus ini akan menyediakan ... [+]

English Diajar Program (ETP) dalam Perniagaan Antarabangsa berfungsi sebagai asas yang kukuh untuk pelbagai kerjaya perniagaan dan pengurusan. Kursus ini akan menyediakan anda dengan pendidikan yang luas, menyeluruh dan bersepadu dalam teori dan amalan pengurusan perniagaan dan menetapkan untuk memberi kefahaman mengenai cara di mana organisasi mungkin dibuat untuk beroperasi dengan lebih berkesan.

Tahun 1: Kuliah Guest / Syarikat Melawat

Kuliah tetamu

September 2015 - Calvin Klein Jeans & Underwear GM (Taiwan) Tracy Chiang Nov 2015 - Wendel dari Jerman Bakery & Bistro, Master Baker, Michael Wendel

syarikat Melawat

September 2015 - Franz Collection Inc (Taipei) Oktober 2015 - Kuozui Motors Ltd (Taoyuan) ... [-]
Taiwan Taipei
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu