Filter
Pentadbiran Perniagaan
Taiwan Chiayi City Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik BBA in Chia Yi di Taiwan 2019/2020

A BBA, atau Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, adalah satu pencapaian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan kira-kira tiga atau empat tahun kerja kursus dalam disiplin yang berkaitan dengan perniagaan yang diberikan. BBAs sering meningkatkan peluang kerjaya dan potensi pendapatan.

Taiwan, secara rasmi Republik China, adalah sebuah negara di Asia Timur dan republik berperlembagaan yang pertama di Asia. Taiwan mempunyai beberapa universiti yang baik, yang kebanyakannya mempunyai perjanjian pertukaran dengan universiti luar negara, dan ini adalah cara yang baik untuk menikmati kehidupan di Taiwan.

Chia Yi adalah sebuah bandar legenda dengan banyak universiti yang sangat baik yang melengkapkan pelajar Taiwan dengan pengetahuan dan kemahiran. Beberapa universiti di bandar ini termasuk; Tatung Institut Perniagaan dan Teknologi, Universiti Nanhua, dan Universiti Kebangsaan Chung Cheng.

BBA in Chia Yi di Taiwan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
BBA
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

Hasil

Ijazah
Lokasi
Taiwan
Chiayi City
Jenis pengajian
Secara
Nanhua University

Jabatan ini menawarkan program empat tahun yang membawa kepada degroe Beachelor yang Pentadbiran Perniagaan. Seorang pelajar sarjana muda mesti melengkapkan sekurang-kura ... [+]

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Pengenalan

Jabatan Pentadbiran Perniagaan Universiti Nanhua ditubuhkan pada tahun 2000, dan Institut Pengajian Siswazah Pengurusan telah ditubuhkan pada masa yang sama. Pada tahun 2002, kami mempunyai penghormatan untuk menerima kelulusan daripada Menteri Pendidikan berasal Ph.D. program. Pada tahun 2003 Institut Pengajian Siswazah Sains Pengurusan telah disusun semula dan dinamakan semula dari Institut Pengajian Siswazah Pengurusan. Pada tahun 2007, Jabatan Pentadbiran dan Perniagaan Institut Pengajian Siswazah Sains Pengurusan telah bersepadu. Terdapat tiga program di dalamnya, termasuk program sarjana muda, program Sarjana dan Doktor Falsafah program.... [-]

Taiwan Chiayi City
Sept. 2019
English,Cina
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu