3 BBA dalam Sukan 2020

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) Ijazah adalah matlamat untuk pelajar kolej banyak. Ijazah ini menyediakan kemahiran perniagaan dan pengetahuan asas, yang boleh membolehkan pelajar untuk mencipta kerjaya perniagaan yang berjaya atau bergerak ke melanjutkan pelajaran. Apakah yang dimaksudkan dengan BBA dalam Sukan? A BBA dalam Sukan adalah ijazah sarjana muda pentadbiran perniagaan denga… Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) Ijazah adalah matlamat untuk pelajar kolej banyak. Ijazah ini menyediakan kemahiran perniagaan dan pengetahuan asas, yang boleh membolehkan pelajar untuk mencipta kerjaya perniagaan yang berjaya atau bergerak ke melanjutkan pelajaran.

Apakah yang dimaksudkan dengan BBA dalam Sukan? A BBA dalam Sukan adalah ijazah sarjana muda pentadbiran perniagaan dengan memberi tumpuan kepada asas-asas perniagaan dan bagaimana ia terpakai kehidupan sebenar industri sukan alam sekitar. Pelajar dasarnya boleh mempelajari perniagaan di belakang tabir sukan profesional. Program ini boleh disesuaikan dengan kawasan tertentu industri di mana pelajar yang berminat, termasuk perhubungan awam, pemasaran hiburan, pengurusan promosi jualan, pengurusan acara dan rundingan perniagaan.

A BBA dalam Sukan boleh memberikan kemahiran hidup berharga seperti menyusun, merancang, mengurus, kenaikan pangkat, dan kakitangan. Kemahiran ini boleh menjadi cara untuk membuat kerjaya yang berjaya dalam industri sukan profesional.Ijazah juga boleh membantu seseorang individu mendapat gaji yang lebih tinggi.

Kos program ijazah akan berbeza mengikut institusi, program dan lokasi. Bakal pelajar perlu menyelidik program berhati-hati dan memilih satu yang paling sesuai dengan matlamat individu, keperluan dan bajet mereka.

Siswazah dari program ini sering mempunyai pelbagai jenis peluang kerjaya. Kemungkinan termasuk kerjaya dengan pasukan atau atlet profesional beberapa jawatan, seperti perniagaan dan acara pengurus, perunding perhubungan awam, penyelidik pasaran, dan jurucakap. Graduan juga boleh meneruskan kerjaya dengan kemudahan sukan sebagai perancang acara atau promoter, atau mereka boleh memilih untuk pergi ke dalam jualan dan pemasaran. Ulama juga mempunyai pilihan untuk bekerja dengan organisasi sukan tertentu juga, seperti Jawatankuasa Olimpik atau ski Kejohanan Piala Dunia.

A BBA dalam Sukan boleh menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam banyak aspek industri sukan profesional.Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
Nest Academy, India
Jaipur, India

Bachelor of Business Administration (Sports Management) is the best course to kickstart one’s career in the Sports Industry. It is a comprehensive course that prepares student ... +

Bachelor of Business Administration (Sports Management) is the best course to kickstart one’s career in the Sports Industry. It is a comprehensive course that prepares students for the myriad responsibilities of the sports management profession in the 21st century. This course focuses on creating a strong knowledge base with the application of theory, principles, and practices of business in the sports industry. -
BBA
Sepenuh masa
3 tahun
English
Jul 2020
30 Jun 2020
Kampus
 
Northwood University
Midland, Amerika Syarikat

Dengan program Hiburan, Sukan & Promosi Pengurusan Northwood, anda boleh meneruskan kerjaya dalam biz ini, tetapi daripada mendapat perhatian.

Dengan program Hiburan, Sukan & Promosi Pengurusan Northwood, anda boleh meneruskan kerjaya dalam biz ini, tetapi daripada mendapat perhatian. -
BBA
Sepenuh masa
4 tahun
English
Sep 2020
Kampus
 
ESM, Ecole de Management et de Communication
Geneva, Switzerland

Sarjana Muda dalam Sukan Pemasaran Pengurusan-Pemasaran ditujukan kepada atlet sukan dan elit yang prihatin tentang latihan profesional dan pengumpulan semula sukan.

Sarjana Muda dalam Sukan Pemasaran Pengurusan-Pemasaran ditujukan kepada atlet sukan dan elit yang prihatin tentang latihan profesional dan pengumpulan semula sukan. -
BBA
Sepenuh masa
Sambilan
7 semester
Kampus