Filter
Pentadbiran Perniagaan
Senegal Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik BBA di Senegal 2019

A BBA, atau Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, adalah satu pencapaian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan kira-kira tiga atau empat tahun kerja kursus dalam disiplin yang berkaitan dengan perniagaan yang diberikan. BBAs sering meningkatkan peluang kerjaya dan potensi pendapatan.

Terdapat banyak pilihan yang pelbagai terdapat di Senegal untuk pendidikan tinggi. Tahun kebelakangan ini telah menyaksikan kemasukan pelajar antarabangsa sebagai beberapa program telah dilaksanakan untuk meningkatkan keadaan semasa institusi pendidikan tinggi.

BBA di Senegal

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Institut Africain de Management

OBJEKTIF Dalam konteks pasaran global dan persaingan yang semakin meningkat, syarikat mesti sentiasa mendefinisikan semula diri mereka untuk berada di hadapan pesaing mer ... [+]

OBJEKTIF

Dalam konteks pasaran global dan persaingan yang semakin meningkat, syarikat mesti sentiasa mendefinisikan semula diri mereka untuk berada di hadapan pesaing mereka untuk terus bertahan, maju, dan berinovasi. Syarikat-syarikat yang berjaya dalam ruang ekonomi baru ini, tanpa mengira saiz, tergolong dalam kelas mereka sendiri, dari perusahaan bertaraf dunia. Dalam jenis perniagaan ini, peranan pengurus tidak boleh diperbaiki. Dia mesti mempunyai pengetahuan global dan sistematik organisasi dan memahami peranan dan sumbangan semua fungsi syarikat.

SYARAT-SYARAT KEMASUKAN

• Ijazah Sarjana Muda

• Borang permohonan

• Ujian BSAT

• Temuduga kemasukan dan pengalaman profesional minimum 2 tahun... [-]

Senegal Dakar
September 2019
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu