BBA dalam Sains Semula Jadi 2020

Mengikuti Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) adalah satu pilihan untuk pelajar yang ingin belajar dalam bidang perniagaan yang berkaitan. Ini adalah ijazah sarjana muda dan ia direka untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan asas kepada bidang perniagaan. Mereka mungkin mempunyai pilihan untuk pakar dalam aspek tertentu lapangan. Ijazah ini mengambil masa tiga hingga empat tahun u… Baca lebih lanjut

Mengikuti Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) adalah satu pilihan untuk pelajar yang ingin belajar dalam bidang perniagaan yang berkaitan. Ini adalah ijazah sarjana muda dan ia direka untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan asas kepada bidang perniagaan. Mereka mungkin mempunyai pilihan untuk pakar dalam aspek tertentu lapangan. Ijazah ini mengambil masa tiga hingga empat tahun untuk disiapkan dan sekali ijazah yang diperolehi, pelajar akan mempunyai kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk menjadi pakar-pakar dalam industri.

Apakah BBA dalam Sains Semula Jadi? Fokus ini program ini adalah untuk memberi pelajar latar belakang perniagaan dengan memberi tumpuan kepada sains semula jadi. Pelajar akan menerima pendidikan yang praktikal dan teori mengenai isu-isu alam sekitar hari ini. Mereka boleh diajar mengenai prinsip-prinsip pemuliharaan alam semula jadi, yang akan menyediakan mereka untuk kerjaya di kawasan itu. Para pelajar juga boleh mendapat pengalaman dalam dan pemahaman tentang sains kemampanan, yang mereka boleh memohon kepada suasana perniagaan.

Terdapat banyak manfaat mengikuti ijazah ini. Graduan yang telah memperoleh BBA dalam Sains Asli akan berjaya mendapat kemahiran, pengetahuan dan pengalaman dalam bidang untuk memohon apa yang mereka telah belajar untuk kerjaya mereka. Mereka boleh menggunakannya untuk membuat mereka berdaya saing dalam industri.

Kos akan berbeza-beza bergantung kepada institusi di mana anda ingin untuk mendapatkan ijazah ini dan lokasinya. Menghubungi pejabat kemasukan di sekolah yang anda inginkan akan sangat membantu anda dalam memahami kos yang terlibat dan sama ada program mereka yang tepat untuk anda.

Mereka yang mempunyai BBA dalam Sains Semula Jadi dengan baik disediakan dengan keupayaan untuk menganalisa dan menyelesaikan masalah dan menghasilkan penyelesaian dalam bidang pemuliharaan alam semula jadi dan kemampanan.Mereka boleh mengharapkan kerjaya di sektor awam atau swasta yang bekerja sebagai pengurus kemampanan, pengurus sains semula jadi dan sumber semula jadi pengurus projek pemuliharaan atau boleh memegang jawatan di mana mereka datang dengan tenaga boleh diperbaharui dan penyelesaian yang hijau.

Kelas dalam talian adalah pilihan yang sangat baik untuk pelajar tempatan dan antarabangsa, terutamanya bagi mereka yang mempunyai akses terhad kepada institusi. Ini juga akan memberikan mereka fleksibiliti yang mereka perlukan. Untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan di sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin. 

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
Memorial University, Grenfell Campus
Corner Brook, Kanada

Program fizik di Campus Grenfell akan memuaskan rasa ingin tahu anda tentang bagaimana alam semesta berfungsi. Program sarjana muda empat tahun ini menerokai segala-galanya da ... +

Program fizik di Campus Grenfell akan memuaskan rasa ingin tahu anda tentang bagaimana alam semesta berfungsi. Program sarjana muda empat tahun ini menerokai segala-galanya dari nukleus terkecil ke galaksi terjauh. -
BBA
Sepenuh masa
4 tahun
English
Sep 2020
Kampus