Filter
Pentadbiran Perniagaan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 BBA dalam Sains Pengurusan 2019/2020

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, atau BBA, adalah ijazah sarjana muda. Ia adalah sama dengan Ijazah Sarjana Muda Sastera, atau BA, tetapi perbezaan utama adalah bahawa bekas memberi tumpuan kepada perdagangan dan pentadbiran perniagaan. Ijazah ini biasanya mengambil masa empat tahun untuk mendapatkan. Pelajar perlu mempunyai BBA, atau beberapa ijazah sarjana muda yang lain, untuk meneruskan ijazah sarjana.

Apakah BBA Sains Pengurusan? A BBA Sains Pengurusan akan memberikan alat pelajar, seperti perancangan keputusan yang optimum, yang akan membantu mereka untuk menguruskan perniagaan dengan jayanya. Pelajar akan belajar menggunakan pemodelan matematik, statistik dan algoritma berangka untuk memetakan keputusan ini optimum untuk perniagaan. Ini bermakna pelajar boleh menjadi mahir belajar apa yang terbaik untuk perniagaan yang perlu dilakukan, dan apa yang tidak mungkin dinasihatkan. Pelajar boleh menjadi agak biasa dengan mencari kedua-dua maksimum dan minimum yang berkaitan dengan menjalankan perniagaan yang berjaya.

Dengan mendapatkan seorang BBA dalam Pengajian Pengurusan, pelajar akan menyediakan diri mereka untuk realiti keras daripada dunia perniagaan. Walau bagaimanapun, mereka juga boleh mendapatkan lebih banyak peluang pekerjaan dan gaji lebih besar.

Tuisyen untuk jenis program amat berbeza. Terdapat banyak universiti yang berbeza di negara-negara yang berbeza yang menawarkan ijazah ini. Oleh kerana semua pemboleh ubah ini, spektrum tuisyen adalah luas. Hubungi universiti pilihan anda untuk belajar khusus mengenai kos mendapatkan ijazah anda.

Dengan BBA dalam Pengajian Pengurusan, terdapat banyak peluang kerjaya perniagaan yang berbeza. Pelajar boleh menjadi seorang pengurus produk, pengurus pembelian, pengurus rantaian bekalan, perniagaan wartawan, ahli politik atau terus ke pendidikan tinggi. Ramai pelajar dengan jenis Muda berakhir di dalam jawatan pengurusan. Dengan tahap ini, adalah mustahil untuk memulakan perniagaan anda sendiri.Apabila anda mempunyai pengetahuan tentang bagaimana untuk menjalankan syarikat secara optimum, anda boleh melakukan hampir apa sahaja dalam dunia perniagaan.

Sebaik sahaja anda tahu apa program yang anda minati, langkah seterusnya adalah untuk mencari sekolah yang sesuai untuk anda. Nasib baik, banyak universiti menawarkan kursus dalam talian, jadi anda tidak perlu dihadkan dengan geografi. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Sains Pengurusan

Inter American University of Puerto Rico

Program Pembangunan Usahawan dan Pengurusan direka untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan tentang prinsip yang mengawal pembangunan komersial aktiviti perniagaan me ... [+]

Program Pembangunan Usahawan dan Pengurusan direka untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan tentang prinsip yang mengawal pembangunan komersial aktiviti perniagaan mereka syarikat dan.

Sarjana Muda dalam Program Pentadbiran Perniagaan dengan pengkhususan dalam Keusahawanan dan Pembangunan Pengurusan bertujuan untuk menyediakan profesional dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk meneroka bekerja sendiri sebagai alternatif yang boleh dilaksanakan dalam kerjaya profesional mereka atau untuk menduduki jawatan sebagai pengurus perniagaan.

pelajar ini dipersembahkan dengan konsep-konsep, prinsip dan amalan asas disiplin yang berbeza yang termasuk pembangunan dan pentadbiran syarikat dan keusahawanan, seperti: pengurusan, keusahawanan, perakaunan, pemasaran, ekonomi, kewangan, kaedah kuantitatif dan sumber manusia.... [-]

Puerto Rico (AS) Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Guayama San Juan San Germán Ponce  + 6 Lagi
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Budapest Metropolitan University

Kejayaan mempunyai banyak komponen. Jika anda ingin berjaya dalam perniagaan, anda harus bersedia untuk berfikir besar, mampu memahami proses yang luas dan mempunyai kema ... [+]

Kejayaan mempunyai banyak komponen. Jika anda ingin berjaya dalam perniagaan, anda harus bersedia untuk berfikir besar, mampu memahami proses yang luas dan mempunyai kemahiran analisis, organisasi dan pengurusan untuk memberikan hasil perniagaan. Ini tidak dapat difahami tanpa pengetahuan yang canggih, dan latihan pengurusan dan komunikasi yang berkesan. Kursus kami menyediakan pelajar kami untuk memenuhi apa sahaja cabaran perniagaan yang dapat dibayangkan, sebagai tambahan kepada menerima asas menyeluruh dalam ekonomi pelajar juga akan belajar bagaimana membuat persembahan yang kuat, mengendalikan rundingan perniagaan, mengatur acara dan menulis siaran akhbar. Kami mengajar anda bagaimana untuk bersaing untuk berjaya dalam persekitaran profesional, bagaimana untuk membangunkan strategi pemenang dan cara merealisasikan matlamat perniagaan anda.... [-]

Hungary Budapest
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
7 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu