Filter
Pentadbiran Perniagaan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik BBA dalam Sains Komputer 2019/2020

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, atau BBA, adalah satu pencapaian pendidikan diiktiraf di peringkat antarabangsa sering diperolehi dalam tempoh kira-kira empat tahun, dan ia dianggap sebagai petunjuk dalam penguasaan kawasan akademik yang diberikan.

Hanya apa yang merupakan BBA Sains Komputer? Ini yang ketat, program ijazah menyeluruh melibatkan kajian intensif mengenai pelbagai topik yang berkaitan dengan bidang yang sentiasa berkembang sains komputer. Pelajar boleh mengharapkan kajian dengan matematik dan sains, termasuk mata pelajaran seperti kalkulus, algebra linear, kebarangkalian, statistik dan persamaan pembezaan, antara lain. Perhatian tambahan berdekatan sering diberikan kepada topik-topik seperti pengiraan, teknologi maklumat dan sistem operasi komputer, manakala beberapa program sains komputer penekanan tambahan mengenai topik-topik seperti teknologi, seni grafik dan multimedia.

Siswazah dari program ijazah sains komputer sarjana muda biasanya diambil bekerja dalam pelbagai jawatan yang menguntungkan di seluruh dunia.Mereka sering mendapat gaji lebih tinggi daripada, dan sering mengupah lebih, orang-orang di dalam industri sains komputer tanpa darjah.

Kos tuisyen berbeza-beza dari satu komputer program ijazah sains ke depan berdasarkan faktor-faktor seperti negara di mana ia ditawarkan dan populariti program itu sendiri. Individu yang berminat perlu menyemak dengan setiap sekolah menarik untuk pendaftaran tepat pada masanya dan maklumat tuisyen.

Pemegang ijazah sains komputer adalah permintaan yang tinggi di seluruh dunia. Ramai graduan program-program ini pergi untuk menjadi penganalisis komputer, pembangun perisian, komputer sistem jurutera atau pentadbir pangkalan data. Lain menjadi pemaju web, pengaturcara komputer atau pakar IT. Lain lagi kembali ke bilik darjah untuk mendapatkan ijazah yang lebih tinggi dalam bidang sains komputer atau disiplin yang sama dengan harapan untuk meluaskan potensi pendapatan mereka lebih jauh atau akhirnya mengajar sains komputer di peringkat kolej.

Banyak kursus sains komputer wujud di seluruh dunia, dan mereka diperincikan dalam pangkalan data kami. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Sains Komputer

Häme University of Applied Sciences (HAMK)

HAMK menawarkan Ijazah Sarjana Muda dalam Pentadbiran Perniagaan dalam bidang ICT - mengusahakan teknologi praktikal dengan sentuhan perniagaan kontemporari. ... [+]

Kandungan Ijazah Komputer Aplikasi

HAMK menawarkan Ijazah Sarjana Muda dalam Pentadbiran Perniagaan dalam bidang ICT - mengusahakan teknologi praktikal dengan sentuhan perniagaan kontemporari.

Skop ijazah Sarjana Muda dalam Pentadbiran Perniagaan, Aplikasi Komputer, adalah 210 kredit, dan ia selesai dalam 3.5 tahun.

Program ijazah 3.5 tahun

Kajian kecekapan teras dalam aplikasi Komputer meliputi pelbagai topik dalam pengaturcaraan. Anda akan mempelajari bahasa pengaturcaraan dan teknik yang paling biasa digunakan hari ini. Kajian termasuk juga contoh reka bentuk antara muka pengguna, sistem operasi, pembangunan web, pangkalan data, operasi awan, robotik perisian, perniagaan dan inovasi, kebarangkalian dan statistik. Selepas ini, anda akan memilih kajian mengikut kepentingan anda sendiri dan fokus seperti realiti tambahan, kecerdasan buatan atau data besar. Ia juga mungkin untuk memilih kajian profil dari program ijazah lain.... [-]

Finland Hämeenlinna Riihimäki Valkeakoski Forssa  + 1 Lagi
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
42 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu