BBA di Rusia

Terbaik BBA di Rusia 2018/2019

Sarjana

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) adalah satu pencapaian akademik mempamerkan siap pelajar 's pelbagai kursus perniagaan. Dalam tempoh empat tahun pengajian pelajar mengambil kelas mengenai perniagaan, termasuk yang berkaitan dengan kepekatan tertentu.

Rusia (Rusia: Россия) setakat ini negara terbesar di dunia, yang meliputi lebih daripada satu perlapan daripada kawasan tanah yang didiami Bumi 's. Bekas Jawatankuasa Negeri bagi Pengajian Tinggi di Rusia dibiayai 240 universiti, akademi dan institusi, menjadikan Russia sebuah negara yang kukuh untuk belajar di.

BBA di Rusia

Baca lebih lanjut

Sarjana muda dalam pentadbiran perniagaan "perniagaan antarabangsa"

National research Ogarev Mordovia State University
Campus Sepenuh masa September 2019 Rusia Saransk

Kurikulum Perniagaan Antarabangsa menggabungkan tiga blok disiplin: kursus asas dalam kemanusiaan (sejarah, falsafah, undang-undang, sosiologi, psikologi, bahasa Rusia, bahasa asing), ekonomi teras disiplin (ekonomi, pengurusan, matematik, pengurusan sumber manusia, sains komputer , perancangan perniagaan, perakaunan dan analisis, pengurusan perbandingan), disiplin perniagaan antarabangsa (ekonomi dunia dan hubungan ekonomi antarabangsa, pelaburan antarabangsa; pemasaran antarabangsa; logistik antarabangsa, pembangunan perniagaan yang mampan, pengurusan proses perniagaan, dan lain-lain). [+]

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan "Perniagaan Antarabangsa"

Globalisasi ekonomi meletakkan mengemukakan syarat-syarat untuk kecekapan bakal graduan 'yang perlu untuk kerjaya perniagaan antarabangsa yang berjaya: pembentukan pemikiran global, mendapatkan wawasan ke dalam proses pengurusan di perusahaan negara-negara yang berbeza dan pada syarikat multinasional juga, penapisan kemahiran dalam pengurusan , pemasaran, pengurusan sumber manusia, kewangan, membangun dan melaksanakan strategi perniagaan antarabangsa.

Kurikulum Perniagaan Antarabangsa menggabungkan tiga blok disiplin: kursus asas dalam kemanusiaan (sejarah, falsafah, undang-undang, sosiologi, psikologi, bahasa Rusia, bahasa asing), ekonomi teras disiplin (ekonomi, pengurusan, matematik, pengurusan sumber manusia, sains komputer , perancangan perniagaan, perakaunan dan analisis, pengurusan perbandingan), disiplin perniagaan antarabangsa (ekonomi dunia dan hubungan ekonomi antarabangsa, pelaburan antarabangsa; pemasaran antarabangsa; logistik antarabangsa, pembangunan perniagaan yang mampan, pengurusan proses perniagaan, dan lain-lain).... [-]