BBA di Rusia

Terbaik BBA di Rusia 2019

Sarjana

A BBA, atau Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, adalah satu pencapaian akademik yang diberikan kepada orang-orang yang berkesan melengkapkan kira-kira tiga atau empat tahun kerja kursus dalam disiplin yang berkaitan dengan perniagaan yang diberikan. BBAs sering meningkatkan peluang kerjaya dan potensi pendapatan.

Rusia atau, juga secara rasmi dikenali sebagai Persekutuan Rusia, adalah sebuah negara di utara Eurasia. Pendidikan di Rusia disediakan terutamanya oleh kerajaan dan dikawal selia oleh Kementerian Pendidikan dan Sains. Di Rusia, ia mengambil masa kira-kira 70% daripada masa latihan bagi pelajaran hubungan dengan seorang guru, selebihnya 30% daripada beban kerja yang mengabdikan diri untuk kajian bebas bahan.

BBA di Rusia

Baca lebih lanjut

Sarjana muda dalam pentadbiran perniagaan "perniagaan antarabangsa"

National research Ogarev Mordovia State University
Campus Sepenuh masa September 2019 Rusia Saransk

Kurikulum Perniagaan Antarabangsa menggabungkan tiga blok disiplin: kursus asas dalam kemanusiaan (sejarah, falsafah, undang-undang, sosiologi, psikologi, bahasa Rusia, bahasa asing), ekonomi teras disiplin (ekonomi, pengurusan, matematik, pengurusan sumber manusia, sains komputer , perancangan perniagaan, perakaunan dan analisis, pengurusan perbandingan), disiplin perniagaan antarabangsa (ekonomi dunia dan hubungan ekonomi antarabangsa, pelaburan antarabangsa; pemasaran antarabangsa; logistik antarabangsa, pembangunan perniagaan yang mampan, pengurusan proses perniagaan, dan lain-lain). [+]

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan "Perniagaan Antarabangsa"

Globalisasi ekonomi meletakkan mengemukakan syarat-syarat untuk kecekapan bakal graduan 'yang perlu untuk kerjaya perniagaan antarabangsa yang berjaya: pembentukan pemikiran global, mendapatkan wawasan ke dalam proses pengurusan di perusahaan negara-negara yang berbeza dan pada syarikat multinasional juga, penapisan kemahiran dalam pengurusan , pemasaran, pengurusan sumber manusia, kewangan, membangun dan melaksanakan strategi perniagaan antarabangsa.

Kurikulum Perniagaan Antarabangsa menggabungkan tiga blok disiplin: kursus asas dalam kemanusiaan (sejarah, falsafah, undang-undang, sosiologi, psikologi, bahasa Rusia, bahasa asing), ekonomi teras disiplin (ekonomi, pengurusan, matematik, pengurusan sumber manusia, sains komputer , perancangan perniagaan, perakaunan dan analisis, pengurusan perbandingan), disiplin perniagaan antarabangsa (ekonomi dunia dan hubungan ekonomi antarabangsa, pelaburan antarabangsa; pemasaran antarabangsa; logistik antarabangsa, pembangunan perniagaan yang mampan, pengurusan proses perniagaan, dan lain-lain).... [-]